- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.525
-
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.261
Yok canımÇatlatma iğnesi yapılmamıştı di mi canım?
Strip testleri çöpe attımEveet o yüzden var diyorumKoyulasma var mı testlerinde karşılaştırdın mi hiç.
Bekle çiş iyidir hojdirbekliyorum ozaman
Asssla bekleyemiyorum bana bişey oldu bu ay inanılmaz sabırsız bi insan oldum ahdhdhOzaman yarin bekle ertesi gün sabah çişiyle yapçiş diyorum bak idrar degil
Bana benzedinAsssla bekleyemiyorum bana bişey oldu bu ay inanılmaz sabırsız bi insan oldum ahdhdh
İnşallah sağlıklı bir şekilde gebelik vardır canımStrip testleri çöpe attımkoyulaşma yok hep silik
İnşallah canım varsa yarın sabah kaset testte bisey cikar artik yaİnşallah sağlıklı bir şekilde gebelik vardır canım
Sabah guzel haberler ver bize
Kabak gibi çift cizgi ciksa keşkeSabah guzel haberler ver bize
Senin çizgin çıksa bni kimse tutamaz koşarak test yaparım aksksKabak gibi çift cizgi ciksa keşke
GörüyorummmmKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım.miraclebeyb M Mavimiresl @hifahfs @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi ZeyElif @NastenkaAleksey @iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari leRonthavan ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Az biraz belli kirmizida yeter bizeKabak gibi çift cizgi ciksa keşke
Sende yap sabah beraber çiş yapalımSenin çizgin çıksa bni kimse tutamaz koşarak test yaparım aksks
Bata kac gun kaldiydi kizKabak gibi çift cizgi ciksa keşke
İnşallah doğrudur yaGörüyorummmm
3-4 gün kaldı canimmBata kac gun kaldiydi kiz
Ben gördüm canım inşallah koyulaşırKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım.miraclebeyb M Mavimiresl @hifahfs @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi ZeyElif @NastenkaAleksey @iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari leRonthavan ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
İnşallah canımBen gördüm canım inşallah koyulaşır