- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.281
Üzülüyom yaaSende yap sabah beraber çiş yapalım ne kaybederiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülüyom yaaSende yap sabah beraber çiş yapalım ne kaybederiz
Tabiki hayırrrrrr. Ablamın testleri hep negatifti bir gün önce yaptığı erken gebelik testi bile negatifti. Adet günü kaset testte silik gördük kan verdi 26 çıktı değeriBende akşamüstü kset TEst yaptım kızlar negatif. Ümidimi kaybedeyim artık dmiii 4 gün var?
En erken bat gününe kadar şansımız var kızÜzülüyom yaa
Sırf test yapmamak için kendimi tutmak için koşa koş tuvalete gidiyorum ilk çişimi kaybedeyim de yapamayayım diye aksakEn erken bat gününe kadar şansımız var kız
Hahhah iyi fikirSırf test yapmamak için kendimi tutmak için koşa koş tuvalete gidiyorum ilk çişimi kaybedeyim de yapamayayım diye aksak
Canim ne kadar sonra cektin o onemli. Biz cizgi var ama kirmizimsi degil eger ilk 10dk icinde degilse kuruma cizgisi gibi geldi banaKızlar burada çizgi yok değil mi sizcede Eki Görüntüle 3075798
O zaman mutlaka yenile testi yarin insallah ters bi durum yoktur adet gelmez. Cizgi var amaYok cnm 10 dk olmadı 5 dk ancak adet günümden 1 gün önce yaptım adet günüm ve ertesi gün çok az kanamam oldu fakat kesildi 2 günde bugün yine test yaptım negatif çıktı ama hiç öyle değil olmazdı regl dönemim çok düzenli olurdu
Bunda da var gibiKızlar bunuda erken gebelik testiyle beraber yapmıştım oglum aldı kaçtı bunu simdi buldum böyle olmuş
Gözle cok rahat görünüyor ama hiç ümitlenemiyorum ya bilmiyorum sabah ola hayrolaBunda da var gibi
Ay cm yazmısım hahshshhs mm olcak sorry gerçi bu topiktekiler zaten bilir bunu ama :)Arkadaşlarrr merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullananlardanım bugün adet sonrası13. Günüm yumurta kontrolüne gittim doktor ortalama 20 tane yumurta var 4 tanesi 22 cm olmuş çok güzel şükür şükür dedi ay bu güzel bi şey mi olur mu dersiniz ilk klomenden:)))) 4 tane olması ihtimali daha da arttırıyor herhalde ay hadi inşallah ya :) bir de ovitrelle verdi bana yrın yap diye 36 saat sonrasında da ilişki başlayın dedi :)
Arkadaşlarrr merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullananlardanım bugün adet sonrası13. Günüm yumurta kontrolüne gittim doktor ortalama 20 tane yumurta var 4 tanesi 22 cm olmuş çok güzel şükür şükür dedi ay bu güzel bi şey mi olur mu dersiniz ilk klomenden:)))) 4 tane olması ihtimali daha da arttırıyor herhalde ay hadi inşallah ya :) bir de ovitrelle verdi bana yrın yap diye 36 saat sonrasında da ilişki başlayın dedi :)
Canım bnde femera kullandım aynı yapıda bi ilaç geçen ay kullandım sayı vermedi ama 17-21 mm arası yumurtaların gelişti bu ay kesin gözüyle bakıyorum dedi aşırı göğüslerimde ağrı oldu hiç olmazdı ama maalesef regl oldum inşallah bol bol dua et aşırı moda girme çok hüsran oluyorArkadaşlarrr merhaba ben de bu ay ilk kez klomen kullananlardanım bugün adet sonrası13. Günüm yumurta kontrolüne gittim doktor ortalama 20 tane yumurta var 4 tanesi 22 cm olmuş çok güzel şükür şükür dedi ay bu güzel bi şey mi olur mu dersiniz ilk klomenden:)))) 4 tane olması ihtimali daha da arttırıyor herhalde ay hadi inşallah ya :) bir de ovitrelle verdi bana yrın yap diye 36 saat sonrasında da ilişki başlayın dedi :)
Yaa teşekkür ederim cevabın için inşallah en tez vakitte hepimize nasip olsun.. ben aslında kendimi çok hazırlamıştım ilk aydan olacak şans gelip beni mi bulur diyordum :) ama ne bileyim insan düşünüyor istemeden onca yumurtadan biri de çıkıp tutmaz mı diyeCanım bnde femera kullandım aynı yapıda bi ilaç geçen ay kullandım sayı vermedi ama 17-21 mm arası yumurtaların gelişti bu ay kesin gözüyle bakıyorum dedi aşırı göğüslerimde ağrı oldu hiç olmazdı ama maalesef regl oldum inşallah bol bol dua et aşırı moda girme çok hüsran oluyor
Ayy siz kahveyi falan bırakıyor musunuz şuan okuyunca kendimi suçlu hissettim elimde kahveBende tam testi atıyordum al benden de o kadar aşko hiç bir belirti falan da yok yumurtlamayı da değerlendirmedim zaten kahveye devam