- 9 Mayıs 2022
- 436
- 382
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #2.241
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım inşallah öyledir ama yanlış da olabilirTabiki gördüm o yüzden var bence
O yüzden iki gün sonra kasetle deneCanım inşallah öyledir ama yanlış da olabilir
Yarın sabah ilk idrarda yap canimBenim ovülasyon da bu adete 3 gün görünüyor. Ne zaman gebelik testi yapayım
Filtresiz görebildin miVar var gördüm ben
Gördüm gördüm baştan beri görüyorum benFiltresiz görebildin mi
Erken gebelik testi kullanmak istemiyorum beni hep kandırdı o yüzden iki gün beklesemmiYarın sabah ilk idrarda yap canim
Bende gordumm ama beni cok yaniltiyo bu testler insallah bebis vardr guzel haberler duymaya ihtiyacim var tekrarla bakalim yarin fazla varsa testinKızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb M Mavimiresl @hifahfs @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi @ZeyElif N NastenkaAleksey @iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari leRonthavan @ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Yumurtlamadan sonra kaç gün olduErken gebelik testi kullanmak istemiyorum beni hep kandırdı o yüzden iki gün beklesemmi
11,gün bitiyor bugünYumurtlamadan sonra kaç gün oldu
Varsa herturlu çıkar yarın inşallah vardır11,gün bitiyor bugün
Kasette çıkarmı kiVarsa herturlu çıkar yarın inşallah vardır
Kaset test var canım erken gebelik yokBende gordumm ama beni cok yaniltiyo bu testler insallah bebis vardr guzel haberler duymaya ihtiyacim var tekrarla bakalim yarin fazla varsa testin
Çıkar canımKasette çıkarmı ki
Kac test yaptiysam hep silik çıktı yaGördüm gördüm baştan beri görüyorum ben
Ozaman yarin bekle ertesi gün sabah çişiyle yap çiş diyorum bak idrar degilKaset test var canım erken gebelik yok
Çatlatma iğnesi yapılmamıştı di mi canım?Kızlar kaç saattir kk'da sorun var galiba giremedim. Ben akşam 2 saatlik idrarla erken gebelik testi yaptım. Hayalet bir silik çizgi görüyorum 15 dk da falan çıktı belki daha erken çıktı bilemiyorum anca o zaman fark edebildim. Belkide gözlerim bana oyun oynuyor bilmiyorum. Yumurtlamadan sonra 10. Çatlamadan sonra 8. gün. Filtreli filtresiz hallerini attım. miraclebeyb M Mavimiresl @hifahfs @Mavilibiri @Papatyamveben-Mavi @ZeyElif N NastenkaAleksey @iyilikperisi92 Childdevelopment @Safransari leRonthavan @ozguss @ucge unuttuklarım varsa kusuruma bakmasınlar
Eveet o yüzden var diyorum Koyulasma var mı testlerinde karşılaştırdın mi hiç.Kac test yaptiysam hep silik çıktı ya
bekliyorum ozamanOzaman yarin bekle ertesi gün sabah çişiyle yap çiş diyorum bak idrar degil