- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.781
Benzer yollardan geçiyoruz hepimiz bu destek için buradayızEvet canim birden bu sonuçları okuyunca kötü oldum. MR cuma cikacak bakalim ne dicek doktor Allah herşeyin hayırlısı yaşatsın sağlık herşeyden önemli gebelik diye gittim neler çıktıdestegin icinde ayrica tesekkur ederim canim
İnsallah guzel gecer agrisiz sancisizhislerinden öperim ya inşallahözelde çektiricem hsg. Cuma ararım cumartesi de gider çektiririm
ağrılı da geçse sıkıntı yok, yeter ki sonuç temiz çıksınİnsallah guzel gecer agrisiz sancisiz
Bence bisey cikmicak tuplerine sıvı verilince daha da genisliycek ve hamile kalma sansinda dahada yukselecekağrılı da geçse sıkıntı yok, yeter ki sonuç temiz çıksın
sonuç kkötü çıkacak diye ara ara korku geliyor nedense
Bence bisey cikmicak tuplerine sıvı verilince daha da genisliycek ve hamile kalma sansinda dahada yukselecek
Benim esimde öyle diyordu acildi yollar gidiyoAllah açılsın yollar, geliyor spermler hfkffjfhfj
Belli değil canım düzensiz. 11. Gün pikti ona göre sayarsam bu haftasonu olması lazım ama tekrar pik de oldu iyice çorba yaniBat ne zaman senin
Canim senin durumun nasilBen kaset test yaptım bir şey çıkmadı. Cuma günü tekrar yapcam
temmuzda hep beraber hamile oliciiiizzzBenim esimde öyle diyordu acildi yollar gidiyo
İnsallah benim geldi testler. Hazirim bu aya yarinda banyo yapar denemelere devam ederimtemmuzda hep beraber hamile oliciiiizzz
1 temmuz görünüyor benim bat. Senin?İnsallah benim geldi testler. Hazirim bu aya yarinda banyo yapar denemelere devam ederim
Kasık batmalarım azaldı ama bel ve sırt ağrım devam ediyor. Sen ne durumdasınCanim senin durumun nasil
2 temmuz oldugum gün görülüyor erken yada gec olmazsam malum hormon ilacida kullaniyorm1 temmuz görünüyor benim bat. Senin?
Canım doktor seni yumurta kontrolüne çağıracak mı2 temmuz oldugum gün görülüyor erken yada gec olmazsam malum hormon ilacida kullaniyormBide reglyim ya zaten erken yumurtlama goruyorum biraz once lekeyle karisik afedersin sumuksu şey geldi diyorum ki yoksa regl kenmi yumurtluyorm hormon ilaci o kadar etki etmez heralde bide genelde 7 gun olurdu 8 bile uzardi ama baya kesildi 5. Günde
Hadi insallah temmuz sana ugurlu gelcek kuzum2 temmuz oldugum gün görülüyor erken yada gec olmazsam malum hormon ilacida kullaniyormBide reglyim ya zaten erken yumurtlama goruyorum biraz once lekeyle karisik afedersin sumuksu şey geldi diyorum ki yoksa regl kenmi yumurtluyorm hormon ilaci o kadar etki etmez heralde bide genelde 7 gun olurdu 8 bile uzardi ama baya kesildi 5. Günde
Bı bakmissin ikiz bebişBelli değil canım düzensiz. 11. Gün pikti ona göre sayarsam bu haftasonu olması lazım ama tekrar pik de oldu iyice çorba yani
Aç olmak daha iyi kuzum ben hep hormon aç veriyorumKızlar bir şey sorucam. Bu adetin 3. Günü verilen hormon testi için aç olmak gerekiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?