- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
- 48
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.741
Kızlar bende hiç belirti yok ya hepsi 3 gün önce kayboldular arada mide yanmam var o kadar oda midem hassas hep ztn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ ol canım. benim de böyle bu ay. En alttaki bugün yaptığım. 17-18 pik mi acaba.
Pik sanki 2 kere yumurtlamis olabilirsin benimde öyleydiSağ ol canım. benim de böyle bu ay. En alttaki bugün yaptığım. 17-18 pik mi acaba.
ne güzl bi südüklülük o öyleBebeğim benim yerime de yak. Zaten günde 1 tane keyif için içiyordum artık o da bitti çok südüklü oldum ben WC den çıkmıyorum şimdiden.
Bak benim 3 gebelikte de ortak olan 2 belirti WC ve akıntı kuruması
Senin iradene hayranım ya valla. Ben her seferinde duracağım diyorum yok arkadaş başlıyorum 8. Günde test yapmayaKızlar bende hiç belirti yok ya hepsi 3 gün önce kayboldular arada mide yanmam var o kadar oda midem hassas hep ztn
aaa merhaba listeye nasıl ekleniyoruz benim de bat 14 HaziranHayırlı olsun yeni topik. Beni de ekler misiniz yeni bat 3 Haziran. İnşallah herşey istediğimiz ve beklediğimiz gibi olur
Canim endometriozis yapisiklik cikolata kistin varsa bide regl donemine yakin CA 125 biraz yuksek cikabiliyor. Benim 5 sene önce yüksek cikmisti doktor söylemişti sknti stres yapmaBen bugün doktora gittim sabah genel muayene diye gebelik dusundugum için kitleler çıktı çikolata kisti de var ama baska bir kitle daha gordu doktor ona bu riskli gorunuyor dedi. İlacli MR da girdim. Kan verdim. Bazı sonuçlar cikmis netten baktim CA 125 108 çıkmış. MR sonucum cuma 16.00 da cikacak onu bekliyorum canim. İnsallah kotu birsey degildir
Çok hassas bu testler en fazla böyle silik çıkar canım uğur getirsinMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.
Hadi bakalım inşallah sıralı bir şekilde gebe kalırız dolar göbüşlerimizZabahı bekleme catlriz zabahA kadar 3 predictor 2 comfort aldim bende kargoda dagitima cikmis gelsinde atayim dolabin ust kismina pyro clinice diye ultra erken gebelik testi aldim gecenlerde cok memnun kalmistim ama nette daha pahaliydi eczanenin birinde 40 birinde 25 liraya satiyolardi ben zaten ayda alemde bitane içerim oda en hafifi degerleri 1 olandan
BenSenin iradene hayranım ya valla. Ben her seferinde duracağım diyorum yok arkadaş başlıyorum 8. Günde test yapmaya
Gün gün takip etMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.
İnsallah test yapinca etiketle aksam fazla giremeyebilirm kacirmiyim aradaHadi bakalım inşallah sıralı bir şekilde gebe kalırız dolar göbüşlerimiz
Sendende bekledigimiz şeyler bunlarne güzl bi südüklülük o öyle
Tamam canım bekleyelim bakalımPik sanki 2 kere yumurtlamis olabilirsin benimde öyleydi
Hep çıkıyor silik halde devam et koyulaşır inşallah bende yapıyorum bu ayMerhaba arkadaşlar; Bende ilk defa ovülasyon testi aldım ve bugün denedim. Benim reglim dün bitti. Bugün yaptım kızlar sizce nasıl sanki hemen silik çizgi başlamış.