- 3 Ağustos 2021
- 446
- 347
- 23
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.801
Teşekkür ederimm cuma gününe randevu aldım bakalım ne dicek neler çıkcakAç olmak daha iyi kuzum ben hep hormon aç veriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederimm cuma gününe randevu aldım bakalım ne dicek neler çıkcakAç olmak daha iyi kuzum ben hep hormon aç veriyorum
Ahhah olsun isterim aslında. 12. Gün doktora gitmiştim ben, yumurtaların daha küçük demişti. Olacağını pek sanmıyorumBı bakmissin ikiz bebiş
ilaç kullanmışmıydın canım tembellikmi varAhhah olsun isterim aslında. 12. Gün doktora gitmiştim ben, yumurtaların daha küçük demişti. Olacağını pek sanmıyorum
Öyleyse neden pik oldu 11 gün yumurtlama olmadıysa ovulasyon hata verir mi böyleAhhah olsun isterim aslında. 12. Gün doktora gitmiştim ben, yumurtaların daha küçük demişti. Olacağını pek sanmıyorum
Valla onu anlayamadım işte Doktora gittiğim gün test silikti. Burada sorduğumda doktor çatlamış yumurtayı da ultrasonda görürdü dediler. Polikistikten dolayı lh yükseliyor herhalde. İnositol takviyesi iyi geliyormuş pkoya doktor da Gynositol yazdı. Onu kullanıyorum 12. günden beri. İnşallah faydası olurÖyleyse neden pik oldu 11 gün yumurtlama olmadıysa ovulasyon hata verir mi böyle
Kullanmadım canım. Yumurta tembelliği pko var diyorlar. 2 ay Gynositol kullanacam olmazsa klomen başlatacak doktor.İi
ilaç kullanmışmıydın canım tembellikmi var
Akıntı kuruması ne canım. Akıntın yok mu?Bebeğim benim yerime de yak. Zaten günde 1 tane keyif için içiyordum artık o da bitti çok südüklü oldum ben WC den çıkmıyorum şimdiden.
Bak benim 3 gebelikte de ortak olan 2 belirti WC ve akıntı kuruması
Aşko ya ben sana bekle falan dedim ama ya kist olduysa senin yumuş çatladığını ultrasonda görmüşmüydün?Kızlar bende hiç belirti yok ya hepsi 3 gün önce kayboldular arada mide yanmam var o kadar oda midem hassas hep ztn
İlac bitince gidicez ama ben 10 tane kullanip kullanmama konusunda hala supheliyim ilaciCanım doktor seni yumurta kontrolüne çağıracak mı
Bu ayda sana ugurlu gelsinHadi insallah temmuz sana ugurlu gelcek kuzum
Neden canımİlac bitince gidicez ama ben 10 tane kullanip kullanmama konusunda hala supheliyim ilaci
Kuzum inositol gerckten cok iyi geliyorValla onu anlayamadım işte Doktora gittiğim gün test silikti. Burada sorduğumda doktor çatlamış yumurtayı da ultrasonda görürdü dediler. Polikistikten dolayı lh yükseliyor herhalde. İnositol takviyesi iyi geliyormuş pkoya doktor da Gynositol yazdı. Onu kullanıyorum 12. günden beri. İnşallah faydası olur
Askım ben doktor kontrolünde gittim zaten çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kontrole gittim hepsi çatlatmıstı hatta sabah çatlamıs dedi ilişkiye girin mutlaka bugünde demişti kist yok yani progestan kullanmıstım ya 2 gün önce bıraktım işte en geç 3 gün içinde gelmesi gerekti yarın da geçsin de ondan sonra heveslenicem hala umudum yok cnku herşey yolunda gidiyoe sonuca ulasamıyorum 3 yumurtam oldu bu ay bide düşün solda 2 sağda 1 hepsi 19-20 yken vuruldum iğneleri rahat 22 olmustur bide mfk da kullandım duble shot yaptım bekliyorumAşko ya ben sana bekle falan dedim ama ya kist olduysa senin yumuş çatladığını ultrasonda görmüşmüydün?
Çatlama iğnesinden sonra regl gelmemesi inşallah hamileliktendir ama kist de bir ihtimal. Sen testi daha fazla erteleme bence duruma göre doktorunla iletişime geçersin
Klomen iyi büyütüyo canım ins diğer ilaçların faydasını da görürsünKullanmadım canım. Yumurta tembelliği pko var diyorlar. 2 ay Gynositol kullanacam olmazsa klomen başlatacak doktor.
Yani fazla geldi bana ne bilimNeden canım
Bide cift geliyomus süprizAskım ben doktor kontrolünde gittim zaten çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kontrole gittim hepsi çatlatmıstı hatta sabah çatlamıs dedi ilişkiye girin mutlaka bugünde demişti kist yok yani progestan kullanmıstım ya 2 gün önce bıraktım işte en geç 3 gün içinde gelmesi gerekti yarın da geçsin de ondan sonra heveslenicem hala umudum yok cnku herşey yolunda gidiyoe sonuca ulasamıyorum 3 yumurtam oldu bu ay bide düşün solda 2 sağda 1 hepsi 19-20 yken vuruldum iğneleri rahat 22 olmustur bide mfk da kullandım duble shot yaptım bekliyorum
He o zaman süper aşko ben iğneden sonra kontrole gittiğini atlamışım galiba. Ay yap bi test zaten varsa çıkacak kıpkırmızı kaç gün oldu artık hadi beeeAskım ben doktor kontrolünde gittim zaten çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kontrole gittim hepsi çatlatmıstı hatta sabah çatlamıs dedi ilişkiye girin mutlaka bugünde demişti kist yok yani progestan kullanmıstım ya 2 gün önce bıraktım işte en geç 3 gün içinde gelmesi gerekti yarın da geçsin de ondan sonra heveslenicem hala umudum yok cnku herşey yolunda gidiyoe sonuca ulasamıyorum 3 yumurtam oldu bu ay bide düşün solda 2 sağda 1 hepsi 19-20 yken vuruldum iğneleri rahat 22 olmustur bide mfk da kullandım duble shot yaptım bekliyorum
Evet öyleymiş ben de araştırdım baya. İnşallah iyi gelir bana daKuzum inositol gerckten cok iyi geliyor
Nasıl kullanıyorsun doktor bana herhangi birşey yazmadı sadece folik asitValla onu anlayamadım işte Doktora gittiğim gün test silikti. Burada sorduğumda doktor çatlamış yumurtayı da ultrasonda görürdü dediler. Polikistikten dolayı lh yükseliyor herhalde. İnositol takviyesi iyi geliyormuş pkoya doktor da Gynositol yazdı. Onu kullanıyorum 12. günden beri. İnşallah faydası olur