- 29 Ekim 2021
- 1.477
- 1.477
- 83
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.821
İnşallah bakalım ben de umutluyummKlomen iyi büyütüyo canım ins diğer ilaçların faydasını da görürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bakalım ben de umutluyummKlomen iyi büyütüyo canım ins diğer ilaçların faydasını da görürsün
Yok canım çamaşırlarım tertemizAkıntı kuruması ne canım. Akıntın yok mu?
Sabah akşam 1 tane içiyorum. Toz şase şeklinde. İlaç değil aslında takviye olarak geçiyor. Folik asit ve inositol var içinde.Nasıl kullanıyorsun doktor bana herhangi birşey yazmadı sadece folik asit
İnofolic combi cok iyi alabilirsin kuzumNasıl kullanıyorsun doktor bana herhangi birşey yazmadı sadece folik asit
Kesinlikle katılıyorumHe o zaman süper aşko ben iğneden sonra kontrole gittiğini atlamışım galiba. Ay yap bi test zaten varsa çıkacak kıpkırmızı kaç gün oldu artık hadi beee
Benimde kızımda böyle oldu hatta bekarken bile cok akintim olurdu ilk gebeliklerdede oyle oldu ama en son kizimda bi kesildi hala kupkuruyumYok canım çamaşırlarım tertemiz
Bende katılıyorum S sultansultan90 ben simdi görümceme gidiyorum lutfen test yapip benide etiketleyin gelince gormek istiyorum guzel guzel kirmizilariKesinlikle katılıyorum
Hahahah kuruttular bizi en güzel tarafı kendini ıslak hissetmemen birazdan çıkacağım dışarı folik asit ve gebelik testi içinBenimde kızımda böyle oldu hatta bekarken bile cok akintim olurdu ilk gebeliklerdede oyle oldu ama en son kizimda bi kesildi hala kupkuruyum
Ne aralıkla kullanılıyor reglken mi başlanması lazım kız bende alayım bundanİnofolic combi cok iyi alabilirsin kuzum
Aynen ona da bakmıştım, ben doktora gitmeden araştırmıştım. Maxijuno, gynopol bunlar da inositol içerikli. Doktordan isteyecektim o zaten yazmış bana miraclebeybİnofolic combi cok iyi alabilirsin kuzum
O is sende askoHahahah kuruttular bizi en güzel tarafı kendini ıslak hissetmemen birazdan çıkacağım dışarı folik asit ve gebelik testi için
Gunde bir tane kullan canim öğlen iciyorum ben genelde cok guzel sac güçlendiriyo uzatiyo hemNe aralıkla kullanılıyor reglken mi başlanması lazım kız bende alayım bundan
Kuzun istedigin zaman kullan baslaNe aralıkla kullanılıyor reglken mi başlanması lazım kız bende alayım bundan
Alayım bende yarın ama ne süre kadar kullanmak lazımAynen ona da bakmıştım, ben doktora gitmeden araştırmıştım. Maxijuno, gynopol bunlar da inositol içerikli. Doktordan isteyecektim o zaten yazmış bana miraclebeyb
Olabilirsin her şey olabilir kapalı kutu neticede değerlendirin boş geçmeyinKızlar adetim biteli 2 gün oldu ve şüddetli derece de sağ kasığımda batmalar kramplar var sizce bu kadar erken yumurtluyor olabilirmiyim çok tuhaf
Bende alip kullansam olur mu doktor tavsiyesi olmadan kullanilabilir mi ya o takviye ile cok hamile kalan okudumGunde bir tane kullan canim öğlen iciyorum ben genelde cok guzel sac güçlendiriyo uzatiyo hem
Evet cikolata kistide var muayenede göründü ayriyeten baska kitlede var onun icin ilacli MR istedi çektirdim cuma aksami cikcak sonuç canim.Canim endometriozis yapisiklik cikolata kistin varsa bide regl donemine yakin CA 125 biraz yuksek cikabiliyor. Benim 5 sene önce yüksek cikmisti doktor söylemişti sknti stres yapma
Ayy tam benlik saçlarım uzamiyor bir de hapı paylaşmak yasak mi ki mavi mi dışıGunde bir tane kullan canim öğlen iciyorum ben genelde cok guzel sac güçlendiriyo uzatiyo hem
Amin canim Allah razi olsun iyi dusunelim iyi olsun cumaya kadar pozitif bakmak istiyorum bugun peş peşe hayal kırıklıkları yaşadım gebelik icin gittim neler çıktıBenzer yollardan geçiyoruz hepimiz bu destek için buradayız internette çok fazla bilgi kirliliği var kafa karışıklığına sebep oluyor. Cuma’ya az kaldı sen doktor sonuçları değerlendirene kadar iyiye odaklan. İyi düşünelim iyi olsun