- 19 Şubat 2022
- 89
- 98
- 18
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #5.281
1 tane kullandım..sonra kullanamadım..köye gitdik..unutdum kendimle götürmeye..gelerkende zaten kac gün geçmişti..dedim artık kullansam ne fark ediyor ve hiç kullanmadım..canım sen duphaston kullanıyordun değil mi? o bende ara kanama yapmıştı. inşallah gebeliktir ama o da aklında bulunsun. benim de hiç ara kanama lekelenmem olmaz adet dışında, duphaston kullandığım ay olmuştu. kanama değil de kahverengi lekelenme.
Oldunmu canım sen1 tane kullandım..sonra kullanamadım..köye gitdik..unutdum kendimle götürmeye..gelerkende zaten kac gün geçmişti..dedim artık kullansam ne fark ediyor ve hiç kullanmadım..
Yok canım olmadım..Oldunmu canım sen
Valla artık en mantıklısı gecikmeyi beklemek kuzum ben de ondan yapmak istemiyorum progestandan sonra yoksa ztn 2 gün içinde oluyorsun bu sefer beklicem bende testler daha da üzüyor biziBenide cok yaniltti biliyosun testler S sultansultan90 predictor diyosun asko ama o bile bende silik pozitif gosterdi biliyomusunBence sanirim ufak degrler oymuyor hcg de 1-2 gibi oluyor korunmadigmz icin ondan testler bu sekilde cikiyor. Korunurken cunku arada bi geciktigimde test yapardim erken de yaptm normal kaset testte yaptm ne ufacık bi golge gordum nede kuruma cizgisi tarzinda bi cizgi
Yaa kuzum nice sene sağlıklı yıllara.İn şa Allah olmazsın yaKızlar bugün de evlilik yıldönümümüz ya umarım regl olmam
Kaset testini atmıştın erken gebeligide at canım bakalım ztn erken yaptın sen 14. Gün yapcanKızlar 13 gün çatlatma iğnesi kaset testim negatif erken gebelik testim hayalet çizgi çıktı kafam karıştı
İn şa Allah olmamSakın olmaaaa
Kan verdim yarın öğlen çıkacak bakalimKaset testini atmıştın erken gebeligide at canım bakalım ztn erken yaptın sen 14. Gün yapcan
Merhaba sonra tekrar ovulasyon testi yaptınız mıKızlar cuma günü çatlatma iğnesi vuruldum merak ettiğim için Pazar günü ovülasyon testi yapmıştım T çizgisi kopkoyu çıkmıştı bugün tekrar ovülasyon yaptım çizgi silikleşmiş yani yumurtam çatlamış inşallah döllenme olmuşturEki Görüntüle 3076413
Kaset testini atmıştın erken gebeligide at canım bakalım ztn erken yaptın sen 14. Gün yapcan
Ya canım üzülme..Nisan ayında gecikmem vardı..testlerde ikinci çizgiyi görüyordum..kaset testlerden yapıyordum ben..valla bu testlere bile inam kalmadıYok canım sen kendini kötü hissetme benim eşim normal de testlerden çok anlamaz o bile bakar bakmaz çizgi var dedi bariz görünüyordu yani.
2 den küçük çıktı canım
Ya orası öyle ama hep bunu kullanıyorum ilk defa böyle çizgi çıktı çok şaşırdım valla. Bir daha alırsam onu alacam artık
2 den küçük çıktı canım
Valla hiç sorma ya prodoctor almıştım ben.Benimde gecikmenin 3. Günü bugün gelen giden yok.
Yok aşko direk <2 böyle çıktı 2 den küçük
Yani benim eşim iyiki gelmis yoksa ben tek cikamazdim ordan korktum canim da yaninca biraz tansiyonum düştü insallah sende olmazSağ ol canım yalnız giderim demiştim iyi oldu bak söylediğin eşim de izin ayarlar gelir olmadı
Canim instagramda birgebeningünlüğü ve minnakkurabiyelerr sayfasi var her ikisindende kullandım memnun kaldım. Ama birgebeningünlüğünde ki Ebru hanım daha tatlı dilli :) ikisine de bak hangisi içine sinersecanım birşey sormak istiyorum ben bu testlerden hiç kullanmadım. hangi marka almak lazım kısa bir bilgi verebilir misin
İnşallah çektirmeme gerek kalmazYani benim eşim iyiki gelmis yoksa ben tek cikamazdim ordan korktum canim da yaninca biraz tansiyonum düştü insallah sende olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?