- 17 Kasım 2020
- 1.349
- 595
- 73
- 26
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #5.241
Hanımlar ben galiba hamileyim test yaptim silik cikti buraya fotoğraf atmasini bilmiyorum
yarin sabahtan tekrar yapacagım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dosya ekle bölümü var mesaj kısmında. Hayırlı olsun canımHanımlar ben galiba hamileyim test yaptim silik cikti buraya fotoğraf atmasini bilmiyorumyarin sabahtan tekrar yapacagım.
Inşallah canım sağlıkla gelsin miniğinHanımlar ben galiba hamileyim test yaptim silik cikti buraya fotoğraf atmasini bilmiyorumyarin sabahtan tekrar yapacagım.
Evet kuzum ya 4 aydır üst üste hep insallah ya inan cok yoruldum hepimiz güzel haberler alalımCanım senin tadavilerin hep üst üste oldu saç mevzusu da epey olumsuz etkiledi. İnşallah bu ay güzel haber alırsın da hepsini unutturur![]()
![]()
Sen ne durumdasın canım bat tarihi ne zamanBaktıramadım sıra yoktu. Askeri hastane normalde hiç kalabalık olmaz anacım beni buldu. Doktorla görüşüp muayne olurum diyordum baktım çok kişi bekliyor kocam geldi aldı beni. Alışveriş merkezine bıraktı normalde olsun fink fink her yeri dolaşırım şimdi oturdum bi kafeye eşimin işi bitsin de eve gidem yatam diye bakıyorumYuhum gelir
![]()
Tesekkur ederim dediginiz yere giriyorum ama olmuyorDosya ekle bölümü var mesaj kısmında. Hayırlı olsun canım![]()
Sağolun Allah her isteyene nasip etsin❣Inşallah canım sağlıkla gelsin miniğin![]()
Insallah canim guvendigim markanin testini yaptim henuz cok yeni oldugu icin silik cikti Allah herkese nasip etsin❣Eki Görüntüle 3079875
İşaretlediğim yere tıklayarak yükleyebilirsin çektiğin fotoğrafıSunshine597 hadi inşallah hamilesindir
![]()
Ya inşallah şöyle bi 9 ay olmazsınKızlar bugün de evlilik yıldönümümüz ya umarım regl olmam
Geçen Ay da doğum günümdü umutluyduk o güne test patlatayım ddim regl oldum tüm gün ağladım psikolojim bozulmustu bugün de aynı seyi yasamak istemiyorum testim de yok iyikide beklemedeyim kuzucum insallah canım sende olma regli 9 ay gelsinlerrr bebişlerYa inşallah şöyle bi 9 ay olmazsınkeşke bir test yapsaydın pozitifse size en güzel hediye olurdu.
![]()
Aşko ben 3 uygulamadan takip ediyorum 2 tanesi 9 haziran gösteriyor bir tanesi 10 haziranSen ne durumdasın canım bat tarihi ne zaman
İnsallah o regllll gelmezzzzzzzz bebişlerrimizz gelirrrrAşko ben 3 uygulamadan takip ediyorum 2 tanesi 9 haziran gösteriyor bir tanesi 10 haziran
Yani uygulamaya göre 2 3 gün kaldı.
Bende iki güne kadar sürekli kasık batması oldu değişik bir ağrı vardı rahmimin sağ tarafında. İki gündür fazla bişey yok işte aşırı uyuyorum kafamı kaldıramıyorum.
Bu ay ilaç falan almadım ya regl geciktirir benim pko dan dolayı düzensiz regl oluyorum
Yaaaa o zaman beklemiyormuş gibi davranmaya devam 2-3 güne belli olur demiştin inşallah güzel haberlerini alalım. Çok aminnnGeçen Ay da doğum günümdü umutluyduk o güne test patlatayım ddim regl oldum tüm gün ağladım psikolojim bozulmustu bugün de aynı seyi yasamak istemiyorum testim de yok iyikide beklemedeyim kuzucum insallah canım sende olma regli 9 ay gelsinlerrr bebişler
Ayyy çok heyecanlandım yine bak hadi güzel haberlerle❤❤❤
güzel haberlerle gel inşallah canım hadi olacak olacak
Ayyyy cokk heycanlı hadi kuzum ya güzel haberler![]()
Çok heyecanlandım valla inşallah güzel haberle dön![]()
İnşallah hayırlı haberlerle dön bize![]()
Hadi hayırlı haberlerle gel kuzum, etiketle bizi unutma![]()
Hadi inşallah canım güzel haberlerle gel![]()
Kızlar tabi ki koskocaman bir negatif
Yaaa. Üzdü bu. Ay bu bu ay bi kere daha oldu artık gerçekten kimseye ikinci çizgiyi görüyorum demicem.Kızlar tabi ki koskocaman bir negatifben hep bu marka kullanıyordum ilk defa yalancı çizgi çıkardı anlamış değilim vallla
![]()