- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.641
- 248
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.821
tatlım ıyıyımm , sen nasılsınnA a a kuzum nasılsın sen naptın suan ne asamadasın
evet kuzum, aman hayırlısı olsun bebıs ıcın herseye katlanılıyorsorun olunca mecbur tabi kuzum.. cidden onlarıki bizim uğraşlarımızın yanın da bi hiç kalıyor
Benimki sayılmaz o zaman 13.00 da yaptımsaat 9-11 arası yaptırırsan gün sayılır demişti
Sen de de ki sperm testi vermezsen tükanı kapatıyorum veresiye yoooookkkkKuzum bu ay lutfen birimiz guzel haber verelim en azindan.. hatta hepimiz guzel haber verelimbizimki daha sperm testi vermedi belkide boşa uğraşıyorm
Hadi hayırlısı olsun kuzucum ins yakın zamanda kavusursuntatlım ıyıyımm , sen nasılsınn
suan hıc bısey yapmıyorum sadece vıtamınler vs, temmuz sonu tup bebek dusunuyoruz kısmet olursa
Bebeğim dur daha batım gelmedi gelmez de inşallah çünkü ben memlekete gideceğim. Bizim izin dönmeleri açısından yazın hamile kalmak dezavantaj zaten bu ay olmazsa anca kışa dönerim artık. Ben kalayım hamile siz de ardım sıra gelin inşallahbitliKedi eski hesabı etiketlemişim ay
amın canımmm ınsallaahh, Hepımız kavuşalımHadi hayırlısı olsun kuzucum ins yakın zamanda kavusursun
Kız tehditlerden sonra sabah 9 a almis randevuSen de de ki sperm testi vermezsen tükanı kapatıyorum veresiye yoooookkkkinşallah kuzum güzel haberlerle devam ederiz
Amin inşallahAmin canım seninkini de hayırla kucağına al inşallah. Hangi ildesiniz birde doktora ne zaman gideceksiniz ben 2 de randevu aldım bugun
Sen test yapmamışmıydın yanlış mı hatırlıyorumBen adet oldum eleyebilirsiniz 30 haziran diğer bat
Yaaaa sonuç olumsuz mu yani
Aaa bende çorludayımmAmin inşallahTekirdağ Çorludayım. Bilmiyorum acelem yok biraz geç gitmeyi düşünüyorum. Pazartesi gidebilirim
Olumsuz canım malesef olsun hayırlısı :)Yaaaa sonuç olumsuz mu yani
Aaaa gerçekten mi ben aslında ergendeyim önceden çorluya bağlıydık sağlık mahallesiAaa bende çorludayımm
Yaaaa hayırlısı olsunOlumsuz canım malesef olsun hayırlısı :)
test bozuk cıktı onunla ugrasırken ayıptır söylemesi wc de kan geldi bekledim sonra söküldüSen test yapmamışmıydın yanlış mı hatırlıyorum
Evet canım bende cok fazla bilmiyorum daha 1 yıl oldu taşınalı burayaAaaa gerçekten mi ben aslında ergendeyim önceden çorluya bağlıydık sağlık mahallesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?