- 24 Nisan 2021
- 4.597
- 4.524
- 63
- Konu Sahibi Childdevelopment
-
- #4.841
Aaaa bu arada hayirli olsun canım cok sevindim bayiliyorum pozitif testler görmeye saglikla ilerlesin inşallahYaaaa hayırlısı olsun
Kiz senin o kadar silik cikti nolduu
gahahaha yok artıkanaa birebir ama birebir bak bizim aramızda geçen konuşma. Bi de karım değil misin nolcak gelsen diyor fjkdfdlf
yav beni bi sal ben zaten bıkmışım
Kuzum gidince haber et olur mu bakalım ne diyecekleraaa ne reçetesi acaba nasıl bi tedavi uygulayacak ki
Ben de çarşamba sabah gidicem doktora şehir hastanesine. Bakalım nolcak
ayyy çok sevindim kuzumKızlar bugün tekrar test verdim. Bi maşallahınızı alırım. 2 günde 184 olmuşuz.Çarşamba tekrar kan vericem duruma göre keseye bakacağız önümüzdeki hafta.
Bu arada ben gittiğim ay hamile kaldım hiçbir şeye gerek kalmadan inşallah seninde öyle oluraaa ne reçetesi acaba nasıl bi tedavi uygulayacak ki
Ben de çarşamba sabah gidicem doktora şehir hastanesine. Bakalım nolcak
aynen öyle cnmBenimki sayılmaz o zaman 13.00 da yaptım
Ederim tabi haber canımKuzum gidince haber et olur mu bakalım ne diyecekler
Kuzum bu arada test yapmak için 3 gün cinsel perhiz isteniyor bilginizekız insafsiz adama eziyet etmissin cok güldüm yaa nedir bunlarin bu hali bana diyoki yarin icin sen gelme güldürüyosun beni konsantre olamam ben diyor
eveeeet biliyorummmmmmmmBu arada ben gittiğim ay hamile kaldım hiçbir şeye gerek kalmadan inşallah seninde öyle olur
Ben pazar sabahi adet oldum canim
kızlar benım tsh 0,005 aşılama ıcın bırsey demedıler ılac kullanıyrum cok mu dusukKuzum eger normal kabul ediyorsa sknti yok mesele benim sinirda cikti ama normal kabul etmedi doktor senin yine birimin benden daha az mesela saglik ocagina göre ilac kullanmama gerek yok ama dediği kadin dogumcularin tsh i dusurmemiz gerekli diyolar bide bak tsh zaten 3 birim serbest t3 t4 diye gidiyor onemli olan tsh ve senin tsh zaten düşük bak benimde bu yeni verdigim 2 gun ilac kullanmamis halim.. mesela benim emzirme döneminde de tsh im skntili oluyor yani sinirda ve ilac kullaniyorum ama günlük yaşamda 4.50 4.60 4.70 seyirde gidiyor sınır oluyor.. benim oğlum da 9 ayligindan 4 yasina kadar troit ilaci kullandi doktor her sabah almasi gerekiyor yoksa günlük algilamasi kapanir yani beyin olarak gelisemez demisti cok şükür bi skntimiz yok
kızlar benımkıde bu sekıde normal mi ?Tsh değerim 1,13 görünüyor yanında referans biriminde de gebelikte 1. trimester yazıyor beni karıştıran olayda bu oldu ben böyle saçma şey görmedim
Degerlerinden anlamadim kuzum düşüktür diyo sanki o degerden doktor bisey dedimkkızlar benım tsh 0,005 aşılama ıcın bırsey demedıler ılac kullanıyrum cok mu dusuk
Testler pozitif kan negatifti canım adet oldum cumartesiKiz senin o kadar silik cikti nolduu
Hangi doktora aldın randevu canım?Ben pazar sabahi adet oldum canimcarsambaya doktordan randevu aldim bakalım döngülerim neden bu kadar değişti bir kontrole gideceğim. Sen naptin canim durumlar nedir ?
Evet kuzum zaten regliyim 3 gundur cuma meni cikisi olsun sali test günü demislerdi aynen de bu sekilde oldu cuma günü ekşınlıydı yarin test günüKuzum bu arada test yapmak için 3 gün cinsel perhiz isteniyor bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?