- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.701
Ben dayanayip test yaptim koca bir negatif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaan sal gitsin kuzu, bende saldım. 3 ay ovulasyon denedim az cok yumurtlama zamanımı tahmin edebiliyorum. Gün aşırı denerim bu ay, bi kaç ay böyle oluruna bırakıcam. Yaz çıkana kadar. Sonra olmazsa eşimle beraber bir doktora gideriz. Çok kafaya takmamak lazım gerçekten stres çok önemli. Bunu deneyimledim bi kere, 5 ay uğraştım kalamadım 6. Ay memlekete gittim geldim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Hiç stres yoktu çünkü. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese de bizlere hayırlı sağlıklı bir şekilde.Ay ben de dayanamadım kan testi verdim ama normal kontrol için de gitmiştim zaten o yüzden üzülmedim folik asit başlayacağım. Test de kullanmayacağım. Buraya da biraz ara vereceğim. Uygulamaları vs de sileceğim birkac ay böyle salıp deneyecegim bakalım
Evet 2 defa yumurtlamissinEki Görüntüle 3079342
Bugünkü testim
Kuzum naptn test yaptinmi regl geldimiAmaan sal gitsin kuzu, bende saldım. 3 ay ovulasyon denedim az cok yumurtlama zamanımı tahmin edebiliyorum. Gün aşırı denerim bu ay, bi kaç ay böyle oluruna bırakıcam. Yaz çıkana kadar. Sonra olmazsa eşimle beraber bir doktora gideriz. Çok kafaya takmamak lazım gerçekten stres çok önemli. Bunu deneyimledim bi kere, 5 ay uğraştım kalamadım 6. Ay memlekete gittim geldim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Hiç stres yoktu çünkü. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese de bizlere hayırlı sağlıklı bir şekilde.
Ayy ne oldu biliyor musun cumartesi sabah test yaptım cok cok silik bi çizgi çıktı. Sonrada peceteye leke geldi. Ve adet oldum bu ay ne oldu hiç anlayamadım ama sonuc adetimin 3. GünündeyimKuzum naptn test yaptinmi regl geldimi
Bide icten ice söylenip duruyordum adamaHadi gözün aydın ajsjsm
Bende cumartsi günü cok sanciyla lavaboya girdim ayni dedigin gibi peçete ye leke geldi ayni gün olmusuz regl bende erken oldumAyy ne oldu biliyor musun cumartesi sabah test yaptım cok cok silik bi çizgi çıktı. Sonrada peceteye leke geldi. Ve adet oldum bu ay ne oldu hiç anlayamadım ama sonuc adetimin 3. Günündeyim
evet canım doktor öyle önerdiBen tam içiyorum yarım neden içiyorsun ki sen? Doktor falan mı dedi?
hayırlısı olsun canım benimKuzu doktora gitim kontroller temiz tedaviye başlıyorum 2 ci kez
aa demekki mevsimsel geciktin ama senin çok gecikmiştiKızlar napiyosunuzzz ben bir kaç gün kayboldum geri geldim, bu süreçte de bir güzel adet oldum tabi hamile kalan arkadaşlarımı tebrik ederimmmmm
Valla inşallah ben de salacagim ya zaten uğraşmam gereken bir sürü şey var onlarla uğraşır oyalanirim düşünmeyecegim artıkAmaan sal gitsin kuzu, bende saldım. 3 ay ovulasyon denedim az cok yumurtlama zamanımı tahmin edebiliyorum. Gün aşırı denerim bu ay, bi kaç ay böyle oluruna bırakıcam. Yaz çıkana kadar. Sonra olmazsa eşimle beraber bir doktora gideriz. Çok kafaya takmamak lazım gerçekten stres çok önemli. Bunu deneyimledim bi kere, 5 ay uğraştım kalamadım 6. Ay memlekete gittim geldim 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Hiç stres yoktu çünkü. Rabbim en kısa zamanda nasip etsin isteyen herkese de bizlere hayırlı sağlıklı bir şekilde.
bencede kuzum ben geçen seferde demiştim bende evden çalışarak oyalıyorum kendimi kedilere falan sardım birazcık en güzel terapi oldu şimdilikValla inşallah ben de salacagim ya zaten uğraşmam gereken bir sürü şey var onlarla uğraşır oyalanirim düşünmeyecegim artık
Günahını almışsın bak ahjsjs aslında onlara da zaman vermek gerek sonuçta onlar da belki olumsuz bir sonuca karşı kendilerini hazır hissedemiyor olabilirBide icten ice söylenip duruyordum adama
Of kocam izin verse ben de bayılıyorum kedilereee. Annemin evinde besliyordum beraber uyuyorduk hatta bebikomla. Ama şimdi katiyen istemiyor benimki jsjdjd gerçi benim de vaktim yok artık derslere gomecegim kendimi ya. Çocuk için de birliktelik yasamayacagim olacağı varsa olur olmazsa olmaz test filan da yapmayacağım günüm geçerse bakarımbencede kuzum ben geçen seferde demiştim bende evden çalışarak oyalıyorum kendimi kedilere falan sardım birazcık en güzel terapi oldu şimdilik
valla kendini nasıl iyi hissediyorsan ona ada kendini. Ben gene bir ara temziliğe vurmuştum kendimi düşün yaniOf kocam izin verse ben de bayılıyorum kedilereee. Annemin evinde besliyordum beraber uyuyorduk hatta bebikomla. Ama şimdi katiyen istemiyor benimki jsjdjd gerçi benim de vaktim yok artık derslere gomecegim kendimi ya. Çocuk için de birliktelik yasamayacagim olacağı varsa olur olmazsa olmaz test filan da yapmayacağım günüm geçerse bakarım
Hayırlısı olsun canimİyiyim canimmm kötü tecrübelerimi unuttum geldim bu ay hic bisey kullanmadan akışına bırakarak devam edicem bakalım
Ayy ne ilacı yazmış acaba abla bende çok merak ettimKuzum testin sonucuna göre yaptir cok guzel sonuclar alanlari görüyorum. Ama bence bu dökülmede koronanin etkisinin oldugunu düşünüyorum ve cevremdede duymaya basladim koronadan sonra yoğun dökülme oldu diyenleri. Bu arada @ad000 @Fang Mucizemmm16 @ipti @venevv diger ismini unuttugum kizlar doktor cok yoğunmuş msj yazmis eşime ogleden sonra recete yazicam ilac bitince gelin yazmis cok merakliyim
Valla ona zaten vurmusum kendimi ahsjsk daha vuramam yani şu ankinden ötesi dış fırçasıyla yerleri temizlemek vs olurvalla kendini nasıl iyi hissediyorsan ona ada kendini. Ben gene bir ara temziliğe vurmuştum kendimi düşün yani
İyi hissetmene çok sevindim inşallah önümüzdeki ay güzel şeyler olsunİyiyim canım, rahatladım kendimi iyi hissediyorum yeni ay yeni umutlar