- 26 Şubat 2021
- 1.246
- 1.222
- 83
- 34
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.321
Erken evlenen yol alır ) maşallah kızın olmuş kocaman iste18 de evlendim kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken evlenen yol alır ) maşallah kızın olmuş kocaman iste18 de evlendim kuzum
Ooo müko ben de Adanalıyim ama İstanbul'da yaşıyorum şu annnYok değilim memleket tunceli baba tarafından doğma büyüme istanbulluyum ❤ ben severim öyle konuşmayı her telden
Hala bebek gibi ama aynı öyle davranıyo bide ergen oluyo hem bebek gibi ortasını bulamadıkErken evlenen yol alır ) maşallah kızın olmuş kocaman iste
8 ile 12. Günler arası belli oluyo diye biliyorum kuzum ama normal kaset testse 12. Günü beklesen daha iyi sanırım ama erken gebelikte belli olurAy kizlaaar cevap verin nolur yumurtlamadan sonra onuncu gün gebelik belli olur muuu
Süper Nerde oturuyosun pekiOoo müko ben de Adanalıyim ama İstanbul'da yaşıyorum şu annn
Belli olma ihtimali yüksek cm bn 11. Günde gormustm normal kaset testle bazilrinda daha gecde belli olablir geç dollenmeyle alakalı ama normalde 10. Gün de sonuç verirAy kizlaaar cevap verin nolur yumurtlamadan sonra onuncu gün gebelik belli olur muuu
Ay kizlaaar cevap verin nolur yumurtlamadan sonra onuncu gün gebelik belli olur muuu
Ayy inşallah canım benim ya dillerin çok güzel dua ediyor inşallah gecikmede ilk günüm bugün inşallah benimde isteyen herkesin senin olurSen o zamanlarda yap şimdi yapma olucak iş değil o kadar uğraş uğraş tam bu ay uğraşmadın olur kesin ❤
Aynen psikolojimiz gebeymişiz gibi aynıayy inşallah yerleşme kanamasıdır leke gibiyseDegisik bi kafa cidden ama ayri bi tadi var bende oyleydim bu arada pembe leke var ama adet kanamasi yok agrida kesildi yarina kaldi galiba
Hayırlısı olsun, vardır bir hayır inşallah önümüzdeki aylarda olurMaalesef ki öyle
Benimde eşim AdanalıOoo müko ben de Adanalıyim ama İstanbul'da yaşıyorum şu annn
Bn galiba bi kan testi vericem aynı şekilde mise bulantım kaşık batmam geçmiyor psikolojik belki deBenimde bu sefer aynı oldu hem kısa sürdü hem tam kanama değilde lekelenme gibi oldu ve kasık ağrım var midemde bulanıyor testlerde negatif anlamadım gitti
İnşallah birbirimize güzel haberler veririz burdanYok kuzum iğne kullanmadım takvime göre gün aşırı ilişki şeysini denedim bakalım
Karışık dönemler zaten senin bebeğin:)Hala bebek gibi ama aynı öyle davranıyo bide ergen oluyo hem bebek gibi ortasını bulamadık
Ben yaptım negatif ses etmedim çünkü alışığım:)Ben 10 gün öğrenmiştim canım patlat bir test nesemiz yerine gelsin bugün kimse test yapmadı galibaa
7 yaşında kızım var çok şükür.Yaa hiç çocuk yokmu canım?
İnşallah en hayırlı zamanda gelsin inşallahHayırlısı olsun, vardır bir hayır inşallah önümüzdeki aylarda olur
Maşallah sende erken yol alanlarda'sin7 yaşında kızım var çok şükür.
Sizin var mı ?