- 12 Mart 2022
- 4.281
- 3.539
- 48
- 30
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.021
İns kuuzm ama çok rüzgar var ve hava da soğuk gidip geliyor yine İstanbulinşalah hamilesindir canım boşa çekmiyosundue o sancıyı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İns kuuzm ama çok rüzgar var ve hava da soğuk gidip geliyor yine İstanbulinşalah hamilesindir canım boşa çekmiyosundue o sancıyı
İnşallah kolayca atlatalim gerçekten zor bir durum ilaçsız da iyice agirlastiriyor insanı bide olduğunu bilsek en azından sonucunda boş da olabilirGeçmiş olsun canım bende gribim bata daha var ama dayanamadım ateşe daha fazla içtim ama benim 16 sında diye artık el mahkum
Yumurtlama gününü biliyor musunEn azindan erken gebelik olsaydı keşke evde kaset var ama şu saatte de varsa da çıkmaz
Yani dündu demiştim sanırım şuan tam hatırlamıyorum ne demiştim ama resmen ağlayacaktim ağrıdan ayakta duramıyorum gene de bakmadıGünüm geçti diyince de mi bakmıyorlar allahala enteresan
20 si diye tahmin ediyorumYumurtlama gününü biliyor musun
Kuzum varsa çıkar kaset teste hadi kalkk yaap20 si diye tahmin ediyorum
Bende sen söyleyince baktım bencede katılıyorumG gulserenteyze olduğunu düşünüyorum
Ayy pardon 23 u yanlış tarihi gormusumYumurtlama gününü biliyor musun
Yok yok bu ay 20 si oluyormuş yanlış aya girmişimKuzum varsa çıkar kaset teste hadi kalkk yaap
Kız 13 gün olmuş herturlu çıkarAyy pardon 23 u yanlış tarihi gormusum
Kaset var ama regle de 3 gün var diyor kanıma girme ben günde 3 test yaptığımi bile biliyorumKız 13 gün olmuş herturlu çıkar
Kafam karıştı regl tarihin mi 20 HaziranYok yok bu ay 20 si oluyormuş yanlış aya girmişim
Yok yok yumurtlama 23 u Haziran'da ki yumurtlama tarihim 20 si görünüyor geçen aya değil bu aya bakmışım regl tarihi 6 HaziranKafam karıştı regl tarihin mi 20 Haziran
Kız kalk yap bak hissediyorum varYok yok yumurtlama 23 u Haziran'da ki yumurtlama tarihim 20 si görünüyor geçen aya değil bu aya bakmışım regl tarihi 6 Haziran
Sabah uyanır uyanmaz yapacam senin bu beni gaza getirmenle daha lavaboya çıkalı 5 dk oldu olmadı çünküKız kalk yap bak hissediyorum var
Ağzın bal yesin Hadi inşallah varsa benden sana tatlıKız kalk yap bak hissediyorum var
Beni etiketle sabah çok heycan yaptım suannAğzın bal yesin Hadi inşallah varsa benden sana tatlı
Niyeyse en en ufak umudum yok zaten gece yatağa girince regl sancısı geliyor sabah kalkiyorum bişey yok ağrı sızı sonra gece geri geliyor falan usuttum bence ondan yaa grip de oldum bak destekliyor ( kendimi kandırma şeklim )Beni etiketle sabah çok heycan yaptım suann