- 19 Nisan 2022
- 158
- 188
- 23
- 29
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.001
Adet oldum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet oldum ben
Bakalım canim bekliyorum hala yok. Saldim artik haftasonu dusunmemeye caliscamValla benimde böyle hani adet olurken pembemsi gibi olur çok az ama dersin gelecek dersin ama sonra gitti bi kaç saat sonra lavaboya gittiğimde yoktu. Anlamadım nolduğunu bu yerleşme kanaması değildir bence hafif bişey anlamadım, senin reglin geçmiş benimki daha geçmedide, bakalım ne olacak yarın ?
İnşallah canım ama lekelenme durmuyor kaç gündür devam ediyor, durmadığı için de açıkçası umudum pek yok yarın bakıcaz artık test sonucuna göreKuzum bende de öyle oldu lekelenme ve kimyasal geçirdim değerim 56ydi.
Inşallah senin sağlıklı bir gebeliktir![]()
Bakalım canim bekliyorum hala yok. Saldim artik haftasonu dusunmemeye caliscam![]()
Kim ki kuzum acabaKızlar benden başka dikkatini çeken oldu mu bilmiyorum içimizde fake bi hesap olduğunu düşünüyorum
Acile git canım hem gebelik var mı diye bakarlar ona göre de ilaç verirler. Geçmiş olsunBacılar ben grip oldum bat da pazartesi napsam netsem yaa tikandim iyice ilaç da içmedim önerisi olan var mı sorun olur demi icersem
Ben 2 kere kürtaj oldum kalp durması sebebiyle. İlk gebeliğimde adet tarihim geçtikten sonra bahsettiğin gibi ağrı olmuştu bebek henüz sağlıklıyken. Her ağrım olduğunda aha regl oluyorum falan diye düşündüm regl olmadım meğer hamileliktenmiş. Ama işte battan önce değil sonra, yerleşme ağrısı dedikleri durumAy kızlar ya aranızda daha önce gebelik geçirmiş olanlara soruyorum. Benim öğlen inanılmaz kasik ağrılarım vardı. Regl geliyor herhalde dedim hatta. Şu an yok böyle bir ağrı. Regle de 4 gün kaldı ama ara ara da küçük kasık ağrılarım var regl ağrısı gibi. Acaba gebelik geçirmiş olanlar böyle şeyler yaşadı mı çok merak ettim
Daha önce gitmiştim bel ağrısından dolayı gene böyle yakınken bakmadılar o yüzden de ilaç da vermemislerdi maalesef burda acil gebelik testi yapmıyor öyle bir kuralları varmış saçma amaAcile git canım hem gebelik var mı diye bakarlar ona göre de ilaç verirler. Geçmiş olsun![]()
Regl günü geçti deseydin bakmak zorunda kalırlardıDaha önce gitmiştim bel ağrısından dolayı gene böyle yakınken bakmadılar o yüzden de ilaç da vermemislerdi maalesef burda acil gebelik testi yapmıyor öyle bir kuralları varmış saçma ama
inşalah hamilesindir canım boşa çekmiyosundue o sancıyıAy bende de gaz hemde gogsum de su an soda içiyorum![]()
Nasıl fenalar nasıl çok günahlarını almıştımRegl günü geçti deseydin bakmak zorunda kalırlardı![]()
Canım haberdar et mutlaka. Ben bu belirtileri yaşamadım hic sadece gaz sancım oldu hala devam ediyo ha birde şiddetli mide bulantısı. Umarım hamilesindirÇok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah3 haziranda mı öğrendiniz ? 18 gün geçmiş. benimde 21-22 gibi yumurtlama oldu. Yarın regl günüm bakalım gecikme olacakmı ? 1 haftadır kasık ağrım var bıçak gibi saplanıyor. Bugün sanki adet olacakmışım gibi pembe akıntı geldi ve bitti. 2 gün önce de göğüs uçlarım hassasiyeti oldu.
Geçmiş olsun canım bende gribim bata daha var ama dayanamadım ateşe daha fazla içtim ama benim 16 sında diye artık el mahkumBacılar ben grip oldum bat da pazartesi napsam netsem yaa tikandim iyice ilaç da içmedim önerisi olan var mı sorun olur demi icersem
Kullandigim ilaç yok inşallah sağlıklı artış olur teşekkür ederimCanim kullandığın bir ilaç varsa değeri o da artırır. Ama yoksa, değer artmaya başlayabilir daha. 2 gün sonra yeniden kan testi yaptır bence.
En azindan erken gebelik olsaydı keşke evde kaset var ama şu saatte de varsa da çıkmazRegl günü geçti deseydin bakmak zorunda kalırlardı![]()
Günüm geçti diyince de mi bakmıyorlar allahala enteresanNasıl fenalar nasıl çok günahlarını almıştımgene böyle bı cuma aksamiydi resmen agliyodum ağrıdan gene de yapmamıştı yaa başhekimlik ten gelen kararmış güya