- Konu Sahibi Childdevelopment
- #4.061
6 olur 22 sinde çatlama olduysaYa ben yanlis mi hesapliyorum bi bakin 21inde yumurtlama 22sinde catlama gordum ne zaman adet olucam?? Uygulama 6sini gosteriyo ben 4u diyorum 5ide olabilir tabi ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 olur 22 sinde çatlama olduysaYa ben yanlis mi hesapliyorum bi bakin 21inde yumurtlama 22sinde catlama gordum ne zaman adet olucam?? Uygulama 6sini gosteriyo ben 4u diyorum 5ide olabilir tabi ahaha
hahahhahh sen bide onu bana sorrr hahGaz ile doluyum
biz üçümüz aynı belirtilerden devam ediyoruz bakalım ne olacakDun bende oyleydim bizim belirtiler ayni gidiyor kizzzz. Ofiste benim karnimdan oyle sesler ciktiki anlatamam gazlar icimde dolasti butun gun
Fff 2 gun gecmez ki yok yerede ovulasyon testi kullandim uygulamayla ayni gidiyo6 olur 22 sinde çatlama olduysa
Olsun en azından içiniz rahatlamıştir ovulasyonla takvim aynı mi acaba diye hep düşünüp dururuz aynı olursa anlamış olursunFff 2 gun gecmez ki yok yerede ovulasyon testi kullandim uygulamayla ayni gidiyo
Orasi oyle tabi dongude ters bi durum yok sukurOlsun en azından içiniz rahatlamıştir ovulasyonla takvim aynı mi acaba diye hep düşünüp dururuz aynı olursa anlamış olursun
Aynen öyle test yaparsanız çıkar aslında ama insan cesaret edemiyorOrasi oyle tabi dongude ters bi durum yok sukur
Her ay adet sancisi cektim bikac ay gebelikteAy kızlar ya aranızda daha önce gebelik geçirmiş olanlara soruyorum. Benim öğlen inanılmaz kasik ağrılarım vardı. Regl geliyor herhalde dedim hatta. Şu an yok böyle bir ağrı. Regle de 4 gün kaldı ama ara ara da küçük kasık ağrılarım var regl ağrısı gibi. Acaba gebelik geçirmiş olanlar böyle şeyler yaşadı mı çok merak ettim
Ayyy benimde test yapmamak için kendimi zor tutuyorumBenimde 24 tü ovulasyon tarihim 4 gün kaldı bat bakalım
Benim yarın evlilik yıl dönümüm ve tam bir yilim oluyor okadar negatif gördüm ki yapmak istemiyorum ama inslalah dizinde benimde bu olmuştur inşallah 8 Haziran'da pozitif gorecez insalalhAyyy benimde test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Benim yumurtlama pik günüm 24 dü bat 6-7 hazıran bakalım suan test yapsak çıkmaz sanırım demiBenimde 24 tü ovulasyon tarihim 4 gün kaldı bat bakalım
Çıkar diyolar ama ben yapmaya korkuyorumBenim yumurtlama pik günüm 24 dü bat 6-7 hazıran bakalım suan test yapsak çıkmaz sanırım demi
Ya bana da hafif hafif ağrı geliyor ama gidiyor d aynı zamanda. Regle mi yorsam bebeye mi bilemedim bir de bir ara daha doğum kontrol hapıni bıraktıktan sonra iki üç ay düzene girmemişti 15 günde bir regl olup durdum. O yüzden geri başlamıştım. Şimdi yine 15 günde bir regl oldum ama iki defa sadece. Şu an reglime 4 gün var tam. Bebe olmasa da reglim düzene girdi ona da sevineceğimHer ay adet sancisi cektim bikac ay gebelikte
Ay yok tek cizgi gorecegime adet gorurum daha iyi Ovulasyon gereksiz ama keyifliydi bi yandan hep cift cizgi cikiyoAynen öyle test yaparsanız çıkar aslında ama insan cesaret edemiyor
Kaset testte çıkar mı erken gebelik testi mi gerekli çünkü daha 3 4 günüm var pikten sonra 14 gün sayarsak 7 hazıran batÇıkar diyolar ama ben yapmaya korkuyorum
Aynen öyle bende test yapmaya korkanlardanm rabbim en hayırlısını nasip etsin inşallahAy yok tek cizgi gorecegime adet gorurum daha iyi Ovulasyon gereksiz ama keyifliydi bi yandan hep cift cizgi cikiyo
Yaaaa benimde 14 Haziran evlilik yıldönümü 2 sene olacak Daha önce bir kimyasal gebelik geçirdim en büyük korkum tekrar kimyasal geçirmekBenim yarın evlilik yıl dönümüm ve tam bir yilim oluyor okadar negatif gördüm ki yapmak istemiyorum ama inslalah dizinde benimde bu olmuştur inşallah 8 Haziran'da pozitif gorecez insalalh