- 12 Şubat 2022
- 384
- 274
- 18
- 26
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.841
Vallahi 7 bugün ya. Gitmedim doktora ya kasıklarım ağrıyor regl gelecek galiba üzüldüm zaten oturdum ağladımYumurtlamanın kaçıncı günündesin canım? Asıl önemli olan o.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi 7 bugün ya. Gitmedim doktora ya kasıklarım ağrıyor regl gelecek galiba üzüldüm zaten oturdum ağladımYumurtlamanın kaçıncı günündesin canım? Asıl önemli olan o.
Vallahi 7. Gündeyim işte ama gitmedim kasik ağrılarım var regl gelecek galiba yaTutunma gerçekleştiğinde kanda görünüyor diyebiliyorum bu da yumurtlamadan 10 gün sonraya tekabül ediyor sanırım
Vallahi 7 bugün ya. Gitmedim doktora ya kasıklarım ağrıyor regl gelecek galiba üzüldüm zaten oturdum ağladım
Pikti herhalde ben ovülasyon testi kullanmıyorum. Çünkü yumurtlarken aşırı ağrım oluyor anlayabiliyorum yumurtladığımı. O gün dahil 12.gündeyim.Ovü pik gününden itibaren mi 12. Gündü acaba ?
Yumurtalama günü pik yaptığı gün mü oluyor acaba benımde bat 6 hazıran ovü de pik 24 mayıştıEvet canım yumurtlama günü dahil 12.günüm
Evet pik yaptığı gün oluyor bazı kadınlar 2 kere yumurtluyor. Program kullanıyorsanız oradaki günlere göre hareket etmeyin mutlaka ovü test yapın ya da akıntınızı takip edin. Şeffaf olduğu zaman bol bol çalışın.Yumurtalama günü pik yaptığı gün mü oluyor acaba benımde bat 6 hazıran ovü de pik 24 mayıştı
Git git canım bizlerde olmasak doktorlar ne yapacakbende adet olursam hemen doktora bir gideceğim bakalım ne var ne yok
Lekelenmem başladı zaten son bir kaç aydır uzun sürüyor biraz gerçi ama haftaya tam anlamıyla başlar. Bir sonraki haftada çekerim muhtemelenAdet tarihiniz belli mi
Aynen öyle çok iyi geldi. Hadi bakalım inşallah tutarİyi gelmiştir size de. Ben 12 haziranda regl olurum heralde aşılama da 26 28 gibi olur galiba
Bat ne zaman ve pzt kacıncı gününüzdü acabaBetam 440 çıktı kızlar. Pztesi 60 dı çok değil mi sizce?
Al benden de o kadar valla aynı benim eşimin lafları ben libidomu geçtim artık valla bari çocuk için olsun demeye başladımYaa o benim eşimde de vardı geçtiğimiz aylarda. 15 20 gün hiç yanaşmıyordu. İş yorgunluğundan stresten aklıma gelmiyor diyordu. Bende ona nazaran libidom daha yüksek sinir oluyordum insanın nasıl aklına gelmez diye inadım da var o gelmedikçe bende yanaşmıyordum
Yumurtalama günü pik yaptığı gün mü oluyor acaba benımde bat 6 hazıran ovü de pik 24 mayıştı
Benimde siz gibi hep göğüslerim 1 hafta önceden hassaslaşır agrırdı bat 6 hazıran hiç bişey yok :)Evet pik yaptığı gün oluyor bazı kadınlar 2 kere yumurtluyor. Program kullanıyorsanız oradaki günlere göre hareket etmeyin mutlaka ovü test yapın ya da akıntınızı takip edin. Şeffaf olduğu zaman bol bol çalışın.
Kan sonucun çıktı mi merak ettimEvet pik yaptığı gün oluyor bazı kadınlar 2 kere yumurtluyor. Program kullanıyorsanız oradaki günlere göre hareket etmeyin mutlaka ovü test yapın ya da akıntınızı takip edin. Şeffaf olduğu zaman bol bol çalışın.