- 26 Mart 2022
- 988
- 653
- 18
- 31
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.801
Bu ay cektircem bende. Adet olmayı bekliyorumRahim filmini ne zaman çektireceksiniz adet olunca ben de randevu alacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ay cektircem bende. Adet olmayı bekliyorumRahim filmini ne zaman çektireceksiniz adet olunca ben de randevu alacağım
elimde
Bugün çok kötü bi gün
aynen bekleyeceğim canım bakalım hayırlısı olmaması yada olması değil belirsizlik çok kötü pazartesine kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak. senin test sonucunuda heyecanla bekliyorum hemen bize haber ver öğrenir öğrenmez modumuz yükselsınGeç döllenme durumları varya canım öyle olabilir mi? Aklıma o geldi direk. Gelene kadar kırmızılar bekle bakalım 2 günde bir tekrarla istersen testlerini belli olmaz hiç. İnşallah vardır
bende adet olursam hemen doktora bir gideceğim bakalım ne var ne yokBu ay cektircem bende. Adet olmayı bekliyorum
bende de o oluyordu bende ona istinaden test yaptım silik çizgiyi gördümÖyle sürekli bir ağrı yok ama arada sadece 10 saniyelik bi adet ağrısına benzeyen ağrı geliyor 10 sn sonra geçiyor. Şu an batma ve gerginlik hissi daha çok.
Eğer pozitif çıkarsa çok güzel manevi bir kitapta okumuştum inanırmısınız böyle şeylere bilmem ama şey yazıyordu. Bir kadın hamile olduğunu bildiği anda embiya suresinin 92 ve 93.ayetlerini temiz bir kağıda yazar muska olarak taşır doğduğunda bebeğe takarsa bütün şer ve musibetlerden korunur asil bir evlat olarak yetişir.İnşallah ikimizde güzel haberler alırız o zaman 4 saat var daha kendimi oylamaya çalışıyorum.
Adet tarihiniz belli miBu ay cektircem bende. Adet olmayı bekliyorum
Çok sağol canım güzel bi bilgi verdin.deneyeceğim.Eğer pozitif çıkarsa çok güzel manevi bir kitapta okumuştum inanırmısınız böyle şeylere bilmem ama şey yazıyordu. Bir kadın hamile olduğunu bildiği anda embiya suresinin 92 ve 93.ayetlerini temiz bir kağıda yazar muska olarak taşır doğduğunda bebeğe takarsa bütün şer ve musibetlerden korunur asil bir evlat olarak yetişir.
Test mi versen sende acaba ya? Belirtilerimiz aynıysa belki çıkar belli mi olur???bende de o oluyordu bende ona istinaden test yaptım silik çizgiyi gördüm
Tabiiii hemen yazarım canım. Umut olsun, moral olsun inşallah.aynen bekleyeceğim canım bakalım hayırlısı olmaması yada olması değil belirsizlik çok kötü pazartesine kadar bekleyeceğim bakalım ne olacak. senin test sonucunuda heyecanla bekliyorum hemen bize haber ver öğrenir öğrenmez modumuz yükselsın
merhaba canımbende burdayım herkese merhabalar
ya ben devlet hastanesinin yanında oturuyorum kan verip gelmem 10 dakika ama ben inat ettim gitmicem haftaya cuma randevum var o güne kdr beklicem üzülmek istemiyorum. Ben bu heyecanı doktorun yanında yaşamak istiyorum ve test sonucu acaba? demek istemiyorum o yüzden 2 hafta dayandım 1 hafta daha dayanıp kesin bir şekilde doktorumdan öğrenmek istiyorum o yüzden no kan tahlili no test şuanTest mi versen sende acaba ya? Belirtilerimiz aynıysa belki çıkar belli mi olur???
ya ben devlet hastanesinin yanında oturuyorum kan verip gelmem 10 dakika ama ben inat ettim gitmicem haftaya cuma randevum var o güne kdr beklicem üzülmek istemiyorum. Ben bu heyecanı doktorun yanında yaşamak istiyorum ve test sonucu acaba? demek istemiyorum o yüzden 2 hafta dayandım 1 hafta daha dayanıp kesin bir şekilde doktorumdan öğrenmek istiyorum o yüzden no kan tahlili no test şuan
Valla allahtan evden çalışıyorum eşim hiçbir şey yaptırmıyor bütün gün evde yattığım yerden çalışıyorum yiyorum içiyorum adamın elinde olsa benim yerime tuvaletimi yapacakValla sabrına hayran kaldım. O zaman arkamdan seninde güzel haberini bekliyorum. Dikkat et kendine ani hareket yapma bol bol dinlen.
Valla allahtan evden çalışıyorum eşim hiçbir şey yaptırmıyor bütün gün evde yattığım yerden çalışıyorum yiyorum içiyorum adamın elinde olsa benim yerime tuvaletimi yapacak
Yumurtlamanın kaçıncı günündesin canım? Asıl önemli olan o.Arkadaşlar kanda gebelik en erken kaç gün önce çıkar ? Ben normal muayeneye gideceğim kan da veririm belli olur mu 5 gün var reglime. 8 Haziran bat günüm