- 2 Haziran 2022
- 184
- 320
- 33
- 36
- Konu Sahibi Childdevelopment
- #3.861
Hayır canım daha aramadılar biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım. Haber vericem mutlaka.Kan sonucun çıktı mi merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır canım daha aramadılar biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım. Haber vericem mutlaka.Kan sonucun çıktı mi merak ettim
Yanma değil de batma oldu baya acıttı yani kasıklarımıidrar yaparken iki taraflı yanma oluyormuş idrar yolu iltihabında
Ayy hadi bekliyoruz güzel haberlerle inşallah❤Hayır canım daha aramadılar biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım. Haber vericem mutlaka.
Ayy hadi bakalım bekliyoruz :)Hayır canım daha aramadılar biraz daha bekleyip doktorumu arayacağım. Haber vericem mutlaka.
Canim hatalı testte pozitif olsa da negatif görünür. Ama seninki nasıl oldu anlamadım. Yanlış testte bile çıkmaması gerekirdi yaniHamile olmadığıma ikna oldum. Sadece merak ediyorum o iki test mi hatalıydı yoksa yine aynısı mı olacak
Yaaa çok sevindim darısı benim başıma inşallahKızlaaaaaaarrrrrr hamileyimmmmmmmm Kanda pozitif. 35 çıkmış değerim. Pazartesi tekrar gidicem.
Hemen duaya başlıyorum hepinizeeee en kısa zamanda görün pozitifleriiiiiii
ucge simcook M Mavimiresl B bshk1993 Mucizemmm16 miraclebeyb
Hadi gözün aydın canım. Bende dua isterim. İlk ben gördüm cizginiKızlaaaaaaarrrrrr hamileyimmmmmmmm Kanda pozitif. 35 çıkmış değerim. Pazartesi tekrar gidicem.
Canim hepsi uygun değer aralığında çıkmışArkadaşlar merhaba eşim dün sperm testi yapti ama henüz doktora gosteremedik ve pazartesiye kaldi malesef anlayan varsa yardımcı olabilir mi internetten baktim ama gerçekten bi sey anlamadim Eki Görüntüle 3078277 Eki Görüntüle 3078278
Hepinize dua edicemmmm başladım bileeeeHadi gözün aydın canım. Bende dua isterim. İlk ben gördüm cizgini
İleri hızda bi sıkıntı yok degil miCanim hepsi uygun değer aralığında çıkmış
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHepinize dua edicemmmm başladım bileeee
Testler normal hemsireyim ben canımİleri hızda bi sıkıntı yok degil mi
Canim sıkıntı görünmüyor ama doktor yorumlasin. Bu testlerin kaç günluk sperm olduğu da önemli referans aralığında diye biliyirum.İleri hızda bi sıkıntı yok degil mi
Benimde öyleydi bat yarın hiç ağrı sızı olmadıBenimde siz gibi hep göğüslerim 1 hafta önceden hassaslaşır agrırdı bat 6 hazıran hiç bişey yok :)
Ohh maşallah sağlıkla ilerler ve kucağına da alırsın inşallah çok güzel bir haber oldu bu gruba. Darısı bizlere hayırlısıylaKızlaaaaaaarrrrrr hamileyimmmmmmmm Kanda pozitif. 35 çıkmış değerim. Pazartesi tekrar gidicem.
Tekrar yapıcam bu akşamCanim hatalı testte pozitif olsa da negatif görünür. Ama seninki nasıl oldu anlamadım. Yanlış testte bile çıkmaması gerekirdi yani