- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.461
Rahat ol canım ben de dün gittim sadece kese gördüm 15 gün sonra gel dedi keşke 1 hafta sonra gitseydim dahaçok görürdüm gelişmeleriİnşâAllâh canım benim teşekkür ederim sabırla bekliyorum pazartesiye kadar gelme dedi doktorum da insan meraklanıyor
doktor bana hiç bir şey söylememişti. sadece kanaman olursa haber ver demişti. ama benim ki kanama gibi değil. kahverengi bir leke gibiİçimizi rahat tutalım ben hemen progestan fitil alıp yattım biraz
benim de 3 olucak bugün bakalım hayırlı bir şekilde artar inşallahç pazartesi 18:20de randevum var benim doktor keseyi görebiliriz belki demişti.Haberlerini bekliyoruz canım bende bugün 3. Kez HCG verecegim. Cumartesi 10:30 için de randevu aldım doktora ilk randevu olacak bakalım. İnşallah sağlıklıdırlar
6360 gibi bir şey çıkması lazım kuzu. her 2 günde bir katı katı şeklinde diye biliyorumKızlar ben geçen cumartesi kan verdiğimde 265 çıkmıştı ya gelecek pazartesi tahmini kaç olur keseyi felan görebilirmiyim ki
eveeet :) muhasebeciyim maalesef hahahaha :) kdvden başka beni anlatan bir isim düşünemedim ahahahhaYerlesmedir canım Allahın izniyle birşey olmaz. Ne diycem sen muhasebecimisinben muhasebeciyim de kdv olunca dikkatimi çekti
Hahahahaha meslektaşımmmdoktor bana hiç bir şey söylememişti. sadece kanaman olursa haber ver demişti. ama benim ki kanama gibi değil. kahverengi bir leke gibi
benim de 3 olucak bugün bakalım hayırlı bir şekilde artar inşallahç pazartesi 18:20de randevum var benim doktor keseyi görebiliriz belki demişti.
6360 gibi bir şey çıkması lazım kuzu. her 2 günde bir katı katı şeklinde diye biliyorum
eveeet :) muhasebeciyim maalesef hahahaha :) kdvden başka beni anlatan bir isim düşünemedim ahahahha
Aynen canım banada pazartesi görünür dedi ama salı çarşambada gelebilirsin dedi ben salı giderim heralde net olsun şöyle :)İnşâAllâh canım benim teşekkür ederim sabırla bekliyorum pazartesiye kadar gelme dedi doktorum da insan meraklanıyor
Zaten kırmızı olursa sıkıntı kahverengi leke yerleşmedir diye umuyorum ama yine bi sor doktoruma belki progestan verirdoktor bana hiç bir şey söylememişti. sadece kanaman olursa haber ver demişti. ama benim ki kanama gibi değil. kahverengi bir leke gibi
benim de 3 olucak bugün bakalım hayırlı bir şekilde artar inşallahç pazartesi 18:20de randevum var benim doktor keseyi görebiliriz belki demişti.
6360 gibi bir şey çıkması lazım kuzu. her 2 günde bir katı katı şeklinde diye biliyorum
eveeet :) muhasebeciyim maalesef hahahaha :) kdvden başka beni anlatan bir isim düşünemedim ahahahha
Ben kız kardeşimi çağırdım bu hafta canım sildi süpürdü sağolsun biraz büyüyene kadar dikkat edelimKızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Evet tutuyorum hatta ilkokul 1e giden kızım var onunla ilgileniyorum sabah 9 akşam 19 oturarak muhasebeciyim çalışıyorum . Sağlık ocağı ebem demişti ki sen hamilesin hasta değil . Hayatına devam edeceksin . Çok zorlamadan üstten üstten yapabilirsin.Kızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Ahh kuzum ne büyük nimetBen kız kardeşimi çağırdım bu hafta canım sildi süpürdü sağolsun biraz büyüyene kadar dikkat edelim
aynen çalışmaya devam vallaHahahahaha meslektaşımmmaynen kaç zamandır soracağım ama unuttum çalışmaya devam ofisin mi var çalışan mısın. Ben özel bir şirkette genel muhasebe bölümünde çalışıyorum . Evlenmeden önce istanbulda kapalicarsinin muhasebesini tutuyordum smmm yanında
sorayım tabi bakalım ne dicemZaten kırmızı olursa sıkıntı kahverengi leke yerleşmedir diye umuyorum ama yine bi sor doktoruma belki progestan verir
ben daha 2 gün önce evi temizledim :) elektrik süpürgesi ile süpürdüm eşimde arkamdan sildi. doktor bana normal yaşantına devam et demişti :)Kızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Sağol canım benimRahat ol canım ben de dün gittim sadece kese gördüm 15 gün sonra gel dedi keşke 1 hafta sonra gitseydim dahaçok görürdüm gelişmeleriher geçen gün bizim sabrımızı zorluyor ama içerde gelişen minnoslarimizi daha güzel göreceğiz onu düşün ferahla
İki düşük geçmişime rağmen ev işini yapmaya çalışıyorum hala kimseye demedim hamileliğimi zaten bebek sağlıksızsa onu rahimde hiç bişey tutamaz sağlıklıysada çatıdan düşsen (Allah korusun )bişey olmaz canımKızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Bir çok işimi yapıyorum ama süpürgem çok kuvvetli olduğu için süpürme işlemini yapmıyorum bir de benim elime çok zor geçti heralde ondan korkuyorumAhh kuzum ne büyük nimetben aileme çok uzaktayım normalde annem gelirdi hep gelecek planlarımız böyleydi ama malesef o da olamıyor Sağlık olsun bende temizlik için bir kadın alayım bari diyorum haftada bir. Yani tutmuyorsunuz bende ellemeyeyim o zmaan
İnşâAllâh canım bende telefondan hesablıyorum 5 binlerde çıkıyor pko olduğum için şu haftada şu zamanda diyemiyorum dediğim gibi doktorda pazartesiden önce gelme dedidoktor bana hiç bir şey söylememişti. sadece kanaman olursa haber ver demişti. ama benim ki kanama gibi değil. kahverengi bir leke gibi
Yaa gerçekten bravo tebrik ederimEvet tutuyorum hatta ilkokul 1e giden kızım var onunla ilgileniyorum sabah 9 akşam 19 oturarak muhasebeciyim çalışıyorum . Sağlık ocağı ebem demişti ki sen hamilesin hasta değil . Hayatına devam edeceksin . Çok zorlamadan üstten üstten yapabilirsin.
Hahah aynen bende bolu da genel muhasebeaynen çalışmaya devam vallaben bursada yaşıyorum ofiste değilim ara ara keşke ofiste mi olsaydım falan diyorum ama bursada bir fabrikanın genel muhasebesini yapıyorum bende
sorayım tabi bakalım ne dicem
ben daha 2 gün önce evi temizledim :) elektrik süpürgesi ile süpürdüm eşimde arkamdan sildi. doktor bana normal yaşantına devam et demişti :)
Verirse fitil olarak mı diye de sor kuzu daha etkili benceaynen çalışmaya devam vallaben bursada yaşıyorum ofiste değilim ara ara keşke ofiste mi olsaydım falan diyorum ama bursada bir fabrikanın genel muhasebesini yapıyorum bende
sorayım tabi bakalım ne dicem
ben daha 2 gün önce evi temizledim :) elektrik süpürgesi ile süpürdüm eşimde arkamdan sildi. doktor bana normal yaşantına devam et demişti :)
Bende mi öyle gitsem 2 gün daha beklenir nolacakAynen canım banada pazartesi görünür dedi ama salı çarşambada gelebilirsin dedi ben salı giderim heralde net olsun şöyle :)
Bekle kuzu hem keseyi hem bebişi görürsğn hem iki stres yerine tek stres daha mantıklıBende mi öyle gitsem 2 gün daha beklenir nolacak
Ben dün fitile geçtim boşuna korkmuşum çok rahat yapılıyor yan etkisi de kalmadı öyle bi hemde dediğin gibi fitil daha etkiliymişVerirse fitil olarak mı diye de sor kuzu daha etkili bence