- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.472
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.481
Ayy i inşallah kuzum kalp atışı duyulur mu acaba o zamanaBekle kuzu hem keseyi hem bebişi görürsğn hem iki stres yerine tek stres daha mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy i inşallah kuzum kalp atışı duyulur mu acaba o zamanaBekle kuzu hem keseyi hem bebişi görürsğn hem iki stres yerine tek stres daha mantıklı
Aynen kuzu hemde kestirme yoldan gidiyo RahimeBen dün fitile geçtim boşuna korkmuşum çom rahat yapılıyor yan etkisi de kalmadı öyle bi hemde dediğin gibi fitil daha etkiliymiş
Canım doğru söylüyorsun kanamam falan yok şükür ben aile içinde söyledim ama inşallah sağlıkla ilerler hepimizinİki düşük geçmişime rağmen ev işini yapmaya çalışıyorum hala kimseye demedim hamileliğimi zaten bebek sağlıksızsa onu rahimde hiç bişey tutamaz sağlıklıysada çatıdan düşsen (Allah korusun )bişey olmaz canım
Evet canım dikkat etmek önemli tabi. Ben de biraz uğraştım bebek için sağlıklı olurlar inşallahBir çok işimi yapıyorum ama süpürgem çok kuvvetli olduğu için süpürme işlemini yapmıyorum bir de benim elime çok zor geçti heralde ondan korkuyorum
Valla erken sanki biraz ama belli de olmazAyy i inşallah kuzum kalp atışı duyulur mu acaba o zamana
Yani bi sıkıntında yoksa bence günlük hayatına biraz daha dikkat ederek devam edebilirsinCanım doğru söylüyorsun kanamam falan yok şükür ben aile içinde söyledim ama inşallah sağlıkla ilerler hepimizin
Evet canım dikkat etmek önemli tabi. Ben de biraz uğraştım bebek için sağlıklı olurlar inşallah
Benimki mucize bi gebelik oldu o yüzden artık olmaz olmaz diye hiç birşeye olumsuz bakamamValla erken sanki biraz ama belli de olmaz
Dimii beklenmedik anda oluyo benimde öyle oldu gece tüp bebek araştırıyodum ertesi gün hamile olduğumu öğrendimBenimki mucize bi gebelik oldu o yüzden artık olmaz olmaz diye hiç birşeye olumsuz bakamam
pazartesi günü güzel haberler verelim ben de pazartesi akşam gidicem işten çıkınca doktora :)İnşâAllâh canım bende telefondan hesablıyorum 5 binlerde çıkıyor pko olduğum için şu haftada şu zamanda diyemiyorum dediğim gibi doktorda pazartesiden önce gelme dedi
kendimizi yormadıktan sonra ani ters hareketler yapmadıktan sonra allahın izni ile bir problem olacağını sanmıyorum ben temizlik yaparkenYaniAllahin
Hahah aynen bende bolu da genel muhasebe aynen temizliğimi yapıyorum eşimde arkadan siliyor ortaklaşa zaten normal olmak gerek tüp değilse istirahat demediyse doktor. Kızımda full.progestan kullandım hem alttan hem üstten ama işimi de yaptım . Şimdi evde çocuğum var okula giden 1.sinif mecbur beslemek temizlemek durumundayım iyi geliyor kendimi dinlemeye fırsat olmuyor
tamam kuzu mesaj attım şimdi cevap vermesini bekliyorum.Verirse fitil olarak mı diye de sor kuzu daha etkili bence
ayyy gözün aydınnn. olsun 15 gün sonra da kalp atışı için gidersin :)Selam kızlar geldim hastaneden, maalesef biraz hayal kırıklığı var kalp atışı dinletmedi. Kese ve bebek var kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi, hocam bu haftalarda duyulması gerekmez mi dedim yok henüz duyulmaz dedi. Ama arkadaşlar duymuş dedim, herkesin döllenme zamanı farklıdır dedi, ama ben ovulasyon takibi yaptım hocam dedim, artık ters ters bakmaya başlayınca sustum kadın herşey gayet normal dedi pozitif konuştu ama benim moralim bozuk tabi, o kadar bekledim kontrol süresi 10 günmüş hastanede, 15 gün sonra tekrar gidip tekrar muayene ücreti ödeyecem bir de neyse en azından dış gebelik falan değil ama işte ne yapalım
Eki Görüntüle 2928808
Dışarıdaki görevliye sordum 10 gün dedipazartesi günü güzel haberler verelim ben de pazartesi akşam gidicem işten çıkınca doktora :)
kendimizi yormadıktan sonra ani ters hareketler yapmadıktan sonra allahın izni ile bir problem olacağını sanmıyorum ben temizlik yaparken
tamam kuzu mesaj attım şimdi cevap vermesini bekliyorum.
ayyy gözün aydınnn. olsun 15 gün sonra da kalp atışı için gidersin :)
ayrıca neden 10 gün ya 15 gün içinde kontrol süresi diye biliyorum ben. şehirden şehire fark mı ediyor acaba
Senin sat ne zamandı kuzumRahat ol canım ben de dün gittim sadece kese gördüm 15 gün sonra gel dedi keşke 1 hafta sonra gitseydim dahaçok görürdüm gelişmeleri her geçen gün bizim sabrımızı zorluyor ama içerde gelişen minnoslarimizi daha güzel göreceğiz onu düşün ferahla
allah allah değişiklik gösteriyor sanırım. çünkü bursada 15 gün kontrol süresi.Dışarıdaki görevliye sordum 10 gün dedi
ben mecburen kendimi cok zorlamadan ve fazla eğilmemeye çalışarak süpürüyorum. evin işini de dinlene dinlene yapıyorumağır kaldırmak da sakıncalı ama 4 yaşında kızım var illaki arada kucak istiyor ve mecburen almak zorunda kalıyorum. yinede ilk 3 ay dikkat edelim ki güzelce tutunsun meleklerimiz . en iyisi kocalara robot süpürge aldırmakKızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Bende farkettim biraz yorulunca daha çok geliyor gibi.umarım ya 3-4 gündür hiç yoktu bugün kalkıp biraz evde iş yapiyim dedim baktım bişey geliyo
4 binlerde olur kesin görünür diye biliyorumKızlar ben geçen cumartesi kan verdiğimde 265 çıkmıştı ya gelecek pazartesi tahmini kaç olur keseyi felan görebilirmiyim ki
Benim robot var o hallediyor O olmasa yapmazdım ama süpürgemin çekim gücü çok iyi baya kuvvet uygulamam gerekiyor çünkü. Boşver biraz daha dursun kendini yormaKızlar elektrik süpürgesi tutuyor musunuz? Kime sorduysam bana sen tutma dediler 1 haftadır ellemedim, eşim de yorgun geliyor ona da söyleyemiyorum
Canım benim sat 31 ağustos ne oldu kiSenin sat ne zamandı kuzum
Yaa bende araştırıyordum eşim kesinlikle yaptırmam diyodu çok şükür bu günlerimize canımDimii beklenmedik anda oluyo benimde öyle oldu gece tüp bebek araştırıyodum ertesi gün hamile olduğumu öğrendim
Benim de 23 ağustos bugün gittim kese yolk ve bebek vardi ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi keyfim kaçtıCanım benim sat 31 ağustos ne oldu ki
Ayyy inşallah kuzum bi kaç gün daha geçmi gitsem ki diyede düşünüyorum benpazartesi günü güzel haberler verelim ben de pazartesi akşam gidicem işten çıkınca doktora :)
kendimizi yormadıktan sonra ani ters hareketler yapmadıktan sonra allahın izni ile bir problem olacağını sanmıyorum ben temizlik yaparken
tamam kuzu mesaj attım şimdi cevap vermesini bekliyorum.
ayyy gözün aydınnn. olsun 15 gün sonra da kalp atışı için gidersin :)
ayrıca neden 10 gün ya 15 gün içinde kontrol süresi diye biliyorum ben. şehirden şehire fark mı ediyor acaba
Ay niye keyfin kaçıyor yolk da varmış işte. Böyle üzülüp minnağı da üzmeyin lütfenBenim de 23 ağustos bugün gittim kese yolk ve bebek vardi ama kalp atışı için 15 gün sonra gel dedi keyfim kaçtı
Bende pazartesi gideceğimAyyy inşallah kuzum bi kaç gün daha geçmi gitsem ki diyede düşünüyorum ben