- 10 Ekim 2014
- 1.252
- 2.704
- 40
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.421
Amiin inşaallah canim benim sağlıkla nasip olsun evlatlarımızayy hayırlısı ile bu kuzuları da kucağımıza alsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin inşaallah canim benim sağlıkla nasip olsun evlatlarımızayy hayırlısı ile bu kuzuları da kucağımıza alsak
Günaydın geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Devam eder korkmayın hepimizKizlar tup bebek sonucumu beklerken 6. Gunde gidip dayanamayıp test yaptirdim. Pozitifi gordum. Umarim devam eder ve posta yazarim ben de
Günaydın geçmiş olsun Rabbim diğer evlatlarına can sağlığı versin vardır bi hayırGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Canım benim hayırlısını isteyelim demiştik..hayırlısı neyse o olmuştur muhakkak sen elinden geleni yaptın..Günaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
İnşallah korkulacak bisi degildir canm stres yapma cok,Kızlar ben acil doktora gidiyorum, siyah leke şeklinde kanamam oldu sabah
Gecmis olsn canm bir sonraki yumurtlamanda yine olsn inşallah Rabbim en hayirlisini nasip etsinGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Önemli bir şey değildir inşallah canım haberdar et biziKızlar ben acil doktora gidiyorum, siyah leke şeklinde kanamam oldu sabah
Geçmiş olsun, umarım istediğiniz zamanda tekrar güzel haber alırsınızGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Günaydın geçmiş olsun sağlıkla yenileri nasip olsun inşaallahGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Stres yapma canım sakın bazen yerleşme kanamaları olabiliyor bizi de haberdar et doktordan çıkıncaKızlar ben acil doktora gidiyorum, siyah leke şeklinde kanamam oldu sabah
İnşallah canmİnşallah korkulacak bisi degildir canm stres yapma cok,
Tamam canm haber veririm.Önemli bir şey değildir inşallah canım haberdar et bizi
Evet bende öyle düşünüyorum eşim panik yaptı işte. Yoldayız gidiyoruz şimdi canm.Stres yapma canım sakın bazen yerleşme kanamaları olabiliyor bizi de haberdar et doktordan çıkınca
cok gecmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Çok geçmiş olsun Allahım içinizi ferahlatsın, siz tekrar hazır olduğunuzda sağlıkla hayırlısıyla yine nasip etsin inşallah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsinGünaydın arkadaşlar dün maalesef düşük yaşadım listeden adımı silerseniz sevinirim umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız evlatlarınizi size sağlıklı rahat bir hamilelik diliyorum hoşçakalın ❤
Canım sakin ol ne kadar geldiKızlar ben acil doktora gidiyorum, siyah leke şeklinde kanamam oldu sabah
Bişey yoktur ya inşallah yerleşmeyle alakalıdır, dualarımızdasınız güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar ben acil doktora gidiyorum, siyah leke şeklinde kanamam oldu sabah