- 8 Nisan 2010
- 293
- 229
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.121
Kız olur belkiAmin rabbim verdiyse bir bildiği vardır durumum kötü değil şükür herşey güzel olacak o şekilde kendimi rahatlatmaya calisiyorum eminim ki doğduğu zaman bu düşüncelerin hepsi toz bulutu gibi dağılacak eşimin aklından
Önce sağlıklı olması dileği ile inşallah diyorumKız olur belki
İkinci olucak insallahÖnce sağlıklı olması dileği ile inşallah diyorumsenin ilk bebeğin mi
Sağlıkla kucağına almanı dilerim ❤❤ ilki kız mi erkek miİkinci olucak insallah
Amin inşallah sağlıklıdır...Kız ilki bakalım kismetimizde ne var bu kezSağlıkla kucağına almanı dilerim ❤❤ ilki kız mi erkek mi
rabbim gönlümüze göre versin ❤Amin inşallah sağlıklıdır...Kız ilki bakalım kismetimizde ne var bu kez
Hadi gözünüz aydınMerhaba bugün doktora gittim beta 25 ten 75 e yükselmiş , 4+1 gebeliğim kesinleşmiş olduhepimizin sağlıklı gebelikleri olsun inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim❤Merhaba bugün doktora gittim beta 25 ten 75 e yükselmiş , 4+1 gebeliğim kesinleşmiş olduhepimizin sağlıklı gebelikleri olsun inşallah
Canım çok sevindimBen gittim doktora sabah kesenin içinde gördük ama kalp atışını daha duymadık haftaya salı ya verdi doktor. Heycandan çatlıcam
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına almanı dilerim❤
Çook teşekkür ederimHadi gözünüz aydın
O maşallah sağlıkla doğsunKeseyi gördük 1 tane var2 oğlum var bu bünye ikizi kaldirmaz allah isteyene versin ❤
Bende de oluyor ara ara daha çok uyuma isteği oluyor hep uyumak istiyorumBekliyorum bende öğleden sonra çıkar heralde meraktayim..aşırı yorgunluk var sizdede oylemi
Bende öyleyim özellikle dün çok kötüydüm bir de migrenim tuttu. 9 da uyumuşum akşam sabah 6 da iş için kalktım. Ama hep yorgun hissediyorumBende de oluyor ara ara daha çok uyuma isteği oluyor hep uyumak istiyorum
Canım ben yurtdışındayım doktor direkt 8. Haftada bakalım dedi ondan önce göremeyiz dedi senin doktor da mı bekliyor acabaKızlar 4+5 günlük ya karından ultrasonla mı bakarlar bilginiz var mı değerin 1.500 e çıkmasını bekledi doktor daha önce çağırmadı.
kan testi yükselişine göre çağırdı canım pazartesi günü 800 küsüreçıkınca, Çarşamba günü 1500 e ulaşır diye kendisi çağırdı.Canım ben yurtdışındayım doktor direkt 8. Haftada bakalım dedi ondan önce göremeyiz dedi senin doktor da mı bekliyor acaba
Keseyi ölçmedi ama takvime göre 5 hafta 5 gün gibi dedi 6 hafta dolmadan kalp atışı duyamayız bir kaç gün sonra duyulur ama biz bir hafta sonra diyelim garanti olsun dedi.Canım çok sevindimKalp atışlarını da duyarsın inşallah keseye ne kadarlık dedi doktor
Kızlar 4+5 günlük ya karından ultrasonla mı bakarlar bilginiz var mı değerin 1.500 e çıkmasını bekledi doktor daha önce çağırmadı.
muhtemelen karnında ultrasonla bakarlar canım. komşum ile aynı anda hamile kaldık. ikimizde aynı gün öğrendik hatta :) ama o benden yaklaşık 1,5 hafta kadar önce gebe kalmış. benim değerim 142ydi onun değeri 5800lerde falandı öğrendiğinde. öğrendiği gibi doktora gitti keseyi direk gördüler. karnından bakıpta görmüşlerdi.kan testi yükselişine göre çağırdı canım pazartesi günü 800 küsüreçıkınca, Çarşamba günü 1500 e ulaşır diye kendisi çağırdı.