- 23 Eylül 2021
- 28
- 26
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.141
Anladım diğer kontrol sonrasındaki haberlerinizi de bekliyoruz. Ben henüz gitmedim doktora hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inşaallah sağlıklı bir gebelik olur bu seferMerhaba hanımlar sanırım gebeyim ama sevinemiyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bata 4 gün var erken gebelik testinde daha belli ama kaset testte de silik çıktı. Daha önce aranızda kimyasal yaşayıp şuan hamile olan var mı? Testi mi yüklüyorum
İnşallahHadi inşaallah sağlıklı bir gebelik olur bu sefer
Yani ben kimyasal yaşamıştım ilk gebeligimde ama bir çok insan kimsayasali farketmiyor bile..kimyasal yaşayanlar sabırsız olup erkenden HCG ye baktiranlarMerhaba hanımlar sanırım gebeyim ama sevinemiyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bata 4 gün var erken gebelik testinde daha belli ama kaset testte de silik çıktı. Daha önce aranızda kimyasal yaşayıp şuan hamile olan var mı? Testi mi yüklüyorum
Yine aynısını yaptım erken test yaptımYani ben kimyasal yaşamıştım ilk gebeligimde ama bir çok insan kimsayasali farketmiyor bile..kimyasal yaşayanlar sabırsız olup erkenden HCG ye baktiranlar
Kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok var, mayıstan hazirana geldin hoşgeldin inşallah sağlıkla devam ederMerhaba hanımlar sanırım gebeyim ama sevinemiyorum çünkü geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Bata 4 gün var erken gebelik testinde daha belli ama kaset testte de silik çıktı. Daha önce aranızda kimyasal yaşayıp şuan hamile olan var mı? Testi mi yüklüyorum
O yüzden kimyasal yaşadım deyip üzülüyorsun başkasının haberi bile olmuyor..Yine aynısını yaptım erken test yaptım
İnşallah yaaa çok teşekkür ederimKimyasaldan sonra sağlıklı gebelik yaşayan çok var, mayıstan hazirana geldin hoşgeldin inşallah sağlıkla devam eder
Yok canım ya aynen boluda zaten alan dar malumun bunada şükür sende yarın gidiyorsun değil miaynen kalsiyum eksikliği de yapar ağrı ve kramp. keşke ssvd destekleyen bi dr. olsa boluda ama coğu desteklemiyor bile
Hadi bakalım hayırlı haberler olsun inşallahSelam kızlar nasılsınız yarın öğleni iple çekiyorum inşaallah sağlıkla minik kuşumu göreceğim Yeni katılan anneler sizlerde hoşgeldiniz sağlıkla gelsin yaz bebelerimiz
Progestan neden kullanılıyor?Kafamı tutamıyorum kuzu, normalde sabah akşam içiyordum, sabah içmeyi bıraktım çünkü okulda devriliyorum
Bebek daha iyi tutunsun diye kimi doktorProgestan neden kullanılıyor?
Bende fitile geçecem midede yanmada başladı bende çok fazla yan etkisi oluyor ağızdan alınınca 3 gündür de baş dönmesi varBebek daha iyi tutunsun diye kimi doktor
Hemen başlatır önlem için kimisi kanama lekelenme vs olunca başlatır canım
Maşallah baya erken yatmışsın olur kuzu bi süre böyle sersemleşicez sonra bi bakmışız doğmuşBende öyleyim özellikle dün çok kötüydüm bir de migrenim tuttu. 9 da uyumuşum akşam sabah 6 da iş için kalktım. Ama hep yorgun hissediyorum
Fitil olarak alınca etkisi daha çok oluyomuş yani yararıBende fitile geçecem midede yanmada başladı bende çok fazla yan etkisi oluyor ağızdan alınınca 3 gündür de baş dönmesi var
Evet canım öyleymiş ben fitili yapamam diye istemedim de böylede çok kötüFitil olarak alınca etkisi daha çok oluyomuş yani yararı
evet yarın sabah randevum var bakalım erken ama inşallah keseyi görebilirim. seninde yarın randevun varYok canım ya aynen boluda zaten alan dar malumun bunada şükür sende yarın gidiyorsun değil mi