- 2 Ağustos 2013
- 34.300
- 102.433
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.621
Bence git kuzum bi kan değerlerine falan bakar en azındanKuzu ya ben gitmedim kontrole 2 yaş için
şartmı
1.5 aylıkken bakmıştı herseyi iyiydiBence git kuzum bi kan değerlerine falan bakar en azından
Annenin içine kurt düşürmekte birebirler valla.. Ay çok merak ettim Osman Gönülalan muayenede nasıl gidip gelince anlat bizeDüzenli olmasa da kullanıyorum yeniden başlıycam aşı oldu ya yeni2 yaş kontrolüne gittik evet. Kan değerleri falan normal çıktı. Kalbinden üfürüm duyuyorum kardiyolojiye gidin dedi. Geçen götürdüm dinledi ben duyamıyorum kan değerleri de iyi falan dedi. Eko çekilecekti bizimkini durduramadık 1 sene sonra gel dedi doktor ne alakaysa. Ama bence bi sorunu yok. Pazartesi Osman Gönülala götürcez Sivas a randevu aldık bakalım
Evet öfff bıhtım yaaa düşünmektenZaten 2 yaşa kadar aşıları oldu bacımbenim anladığım otizm varsa tetikliyor. İçindeki ağır metallerden dolayı
Tabisi bacım git benceKuzu ya ben gitmedim kontrole 2 yaş için
şartmı
Tamam beybitolarrTabisi bacım git bence
O zaman gerek yok bence. Ben en son 1 yaşta baktırmıştım çünkü. Kiiiz neyi istemiyon Allah yardım eder yavrum kolay olur inşallah1.5 aylıkken bakmıştı herseyi iyiydioglan dogsunda artık bakalımm hangi birine yetişcez hic istemiyorum yaa cokkötü oluyorum
Anlatırım inşallahAnnenin içine kurt düşürmekte birebirler valla.. Ay çok merak ettim Osman Gönülalan muayenede nasıl gidip gelince anlat bize
Yokyok o değill kan alıyolar ya ondan beybitomm evett baktırdık kan aldırdık herşey iyi çıkmıştıO zaman gerek yok bence. Ben en son 1 yaşta baktırmıştım çünkü. Kiiiz neyi istemiyon Allah yardım eder yavrum kolay olur inşallah
Heeee tamamYokyok o değill kan alıyolar ya ondan beybitomm evett baktırdık kan aldırdık herşey iyi çıkmıştı
Baştan ayak tırnağına kadar bakıyordur kesin.. Bizim Ankara’daki doktorda öyle normalde yarım saat sanırım ama biz hep daha fazla kalıyoruz gibi geliyorAnlatırım inşallah30 dk muayene ediyormuş bakalım memnun kalırız diye düşünüyorum. Burdakiler hiç bir halt bilmiyor maalesef
Ay ne güzel valla yaa. Bebek sadece beziyle kalıyor muayenede her yerin bakıyorum diyordu. En iyisi vallaBaştan ayak tırnağına kadar bakıyordur kesin.. Bizim Ankara’daki doktorda öyle normalde yarım saat sanırım ama biz hep daha fazla kalıyoruz gibi geliyorOnun yüzüne hiçbir doktoru beğenemiyorum
Düzenli olmasa da kullanıyorum yeniden başlıycam aşı oldu ya yeni2 yaş kontrolüne gittik evet. Kan değerleri falan normal çıktı. Kalbinden üfürüm duyuyorum kardiyolojiye gidin dedi. Geçen götürdüm dinledi ben duyamıyorum kan değerleri de iyi falan dedi. Eko çekilecekti bizimkini durduramadık 1 sene sonra gel dedi doktor ne alakaysa. Ama bence bi sorunu yok. Pazartesi Osman Gönülala götürcez Sivas a randevu aldık bakalım
Not aldım her şeyi unutmayım diyeay bende çok merak ediyorum etiketle mutlaka beni kizzz:) bir sürü soru sorardım ona en çokta yemesinler ilgili sanırım :) ahsenin yeme durumu nasıl oldu bu arada sende falan yedirebiliyor musun . benimki hala düzene giremedi
Not aldım her şeyi unutmayım diyeyemekle ilgili sormam çünkü o hep bebeği zorlamayın yemek isterse yer kafasında ya ay eskiye göre iyi. Ama yine de zorla işte. Tv, telefon falan oyalayarak ancak yiyor. Yemediğinden değil aslında ama oturmak çiğnemek zor geliyor bence hele ki biri olsun dışarda olalım Allaaaah işkence resmen. Ve her şeyi yoğurtla yiyor çorba hariç
Ben sevdiği şeyleri sürekli yapmıyorum hani yemese de başka çeşit yapıyorumbende balkona masaya çıkarıyorum öyle bir kaç lokma yiyor ama galiba bende de hata var, bir türlü düzene sokamadim. Değişik yemekler yapip denemedim hiç hep aynı tur şeyleri yapar oldum
Ben sevdiği şeyleri sürekli yapmıyorum hani yemese de başka çeşit yapıyorum
Ayyyyy biz bu zamana kadar her şeyi yoğurtla yedirerek getirmiştik hele o tv büyük bir kabusa döndü onsuz bir şey yememe krizler vs.. şimdi iyi müzik radyo sessiz duramıyor çocukNot aldım her şeyi unutmayım diyeyemekle ilgili sormam çünkü o hep bebeği zorlamayın yemek isterse yer kafasında ya ay eskiye göre iyi. Ama yine de zorla işte. Tv, telefon falan oyalayarak ancak yiyor. Yemediğinden değil aslında ama oturmak çiğnemek zor geliyor bence hele ki biri olsun dışarda olalım Allaaaah işkence resmen. Ve her şeyi yoğurtla yiyor çorba hariç
Bende öyleyim çok farklı şeyler yapamıyorum. Aklıma gelmiyor yorgun oluyorum günü kurtarmalık gibi oluyor. Kendi enerjim olmayınca her şeye yansıyorbende balkona masaya çıkarıyorum öyle bir kaç lokma yiyor ama galiba bende de hata var, bir türlü düzene sokamadim. Değişik yemekler yapip denemedim hiç hep aynı tur şeyleri yapar oldum
Evet bezle tartılıyor. Almam gereken oyuncaktan tut, ayına göre yaptırmam gereken egzersizi bile gösteriyordu. İçim rahat oluyor Çağlar hocaya gidince.. 2 yaşta göreyim dedi ama işler yoğun yolda 3-4 saat değildi hop gidip gelesin nasıl götüreceğiz bilmiyorum bakalım şimdilik ortacadaki doktorumuza gidelim bakalımAy ne güzel valla yaa. Bebek sadece beziyle kalıyor muayenede her yerin bakıyorum diyordu. En iyisi valla