- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.581
Umarim canimMaalesef bazı zamanlar çok zor umarım hemen geçer bu huyları ya
Yok anammmm yokkkk böyle iyiSira sizdeee
Ben kendime güvenmiyorum da sen üstesinden gelirsin benceInsallahh bitanemm 2 yaş sendromuna bastık iymii olacakk bilmembiri ağlar biri susar falan hahaha elço öldü dersiniz artık
Oyyy canım yaa ikiside büyüyecek tabi az sabırrBen kendime güvenmiyorum da sen üstesinden gelirsin bence
Başlayan oldumu acep ben ekime başlayacamKııızlar tuvalet eğitimine başlayan ya da başlamayı düşünen var mıı?? Benim kız tuvalete götürüp duruyor başlayacağım galiba acil destekkkkkkkk
Batuş ömrünü bitirdi senin kızımda benim ömrümü yedi dahaYok anammmm yokkkk böyle iyi
Başlamadım herhangi bir belirti de yok daha başlamam. Kızım da 2 buçuk yaşında başladım çok zorlandım bunda bekleyeceğim 3 yaş gibi düşünüyorum tabi belirti verirse daha erken başlarımKııızlar tuvalet eğitimine başlayan ya da başlamayı düşünen var mıı?? Benim kız tuvalete götürüp duruyor başlayacağım galiba acil destekkkkkkkk
Yavrulara hangi şampuanı kullanıyorsunuz kızlar. Bu fiyatlar uçmuş ya hepsinin. Ben sebamed kullanıyordum daha uygun fiyatlı bakacaktım ama en uygunu o galiba
Niyetimiz başlamak ama ne zamana meçhulBaşlayan oldumu acep ben ekime başlayacam
Ben minoris kullanıyorum en başından beri doktor değişme dediği içinde hiç değişmedim. Uygun fiyatlı mı sanmıyorum indirimdeyken stokluyorum baya gidiyor zatenYavrulara hangi şampuanı kullanıyorsunuz kızlar. Bu fiyatlar uçmuş ya hepsinin. Ben sebamed kullanıyordum daha uygun fiyatlı bakacaktım ama en uygunu o galiba
Kız bende 1 adet var kocamı saymazsakOyyy canım yaa ikiside büyüyecek tabi az sabırr
Yaaa çocuklar eğerr merdivenden tutunmadan çıkabiliyosa bizim gibi ozaman tuvalet eğitimi hazir demekmişNiyetimiz başlamak ama ne zamana meçhul
Çocuktan az biraz farkı var diyebilirizKocanda yaramazmı
Hiç bezi kuru kalkmadı ama biz lavaboya giderken heyecanla peşimizden geliyor. Ben diyorum mesela bak şimdi çiş yapıcam diye gösteriyorum. Bazen soruyorum ben napıcam ya da bakıyorum diye cisss diyorYaaa çocuklar eğerr merdivenden tutunmadan çıkabiliyosa bizim gibi ozaman tuvalet eğitimi hazir demekmiş
Evettt çıkması iyi biz hastanelere gidiyoruz zaten duvara tutunarak çıkıyor kendi hepHiç bezi kuru kalkmadı ama biz lavaboya giderken heyecanla peşimizden geliyor. Ben diyorum mesela bak şimdi çiş yapıcam diye gösteriyorum. Bazen soruyorum ben napıcam ya da bakıyorum diye cisss diyortabi yeterli değildir diye düşünüyorum. Ben pek fırsat vermiyorum merdivenden tek çıksın diye geçen parkta yokuşlu bir yer vardı mecbur tutunarak çıktı ordan oda normaldir diye düşünüyorum.
Hahahaha 2 adam yetiştiriyon kolaymıÇocuktan az biraz farkı var diyebiliriz