- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #113.281
Canımm merhabaa. Uzun zaman oldu konuşmayalı. Nasılsın, Güneş nasıl? Keç kere emiyor 1 günde? Ben dün başladım 5 martta. Bugün 2. Günümüz. Sorunsuz ilerliyoruz çok şüküray kuzu bugün mü başlıyorsun benimde kafamda mevcut ama icraat henüz yok
Canım merhaba ,Canımm merhabaa. Uzun zaman oldu konuşmayalı. Nasılsın, Güneş nasıl? Keç kere emiyor 1 günde? Ben dün başladım 5 martta. Bugün 2. Günümüz. Sorunsuz ilerliyoruz çok şükür
Yaaaa gece beslenmesini bi kesmeye calış sevdoşCanım merhaba ,
iyiyiz canım siz nasılsınız
valla kuzucum akşam gelince hemen tutuyor beni koltuğa yarım saat keyif yapıyor sonra gece uykuya geçerken emiyor
gece de değişiyor bazen 3-4 kere kalkıyor bazen 1 kere ama acilen bıraktırmam gerekiyor
ay kuşum çalışcam bu arada çok hasta güneş öksürük ve burun akıntısı var akşam götürcem doktora bakalımYaaaa gece beslenmesini bi kesmeye calış sevdoş
Ayyyy ciddii üşüttü demekki benimkide benden gecti gripiay kuşum çalışcam bu arada çok hasta güneş öksürük ve burun akıntısı var akşam götürcem doktora bakalım
Ay kıyamam ya çok zorAyyyy ciddii üşüttü demekki benimkide benden gecti gripi
Havadan cidden bak ben evden carpıldıysam artıkkAy kıyamam ya çok zor
Kaç gecedir uyumadı yavrum dün gece üçte ilik banyo yaptırdık
Öksürük burnu dolu bugünde bende başladı grip
Nereden buldu bizi bu hastalık bilmiyorum inşallah Çınar Efe me geçmez güneşim zaten mahvoldu
Havadan cidden bak ben evden carpıldıysam artıkkparka götürdüm eve geldik burnu gene aynı hep tıkalı spreyde olmasa mahvolmuşruk
Ikinize de çok geçmiş olsun canım.Ay kıyamam ya çok zor
Kaç gecedir uyumadı yavrum dün gece üçte ilik banyo yaptırdık
Öksürük burnu dolu bugünde bende başladı grip
Nereden buldu bizi bu hastalık bilmiyorum inşallah Çınar Efe me geçmez güneşim zaten mahvoldu
Oksurukte ıhlamur veriyorum 2 3 yudum içse bile rahatlıyorum artık bide bol su içiriyorumkuşum hangi burun spreyi hangisini kullanıyorsun
öksürük var mı öksürüğüne ne iyi geldi
Oksurukte ıhlamur veriyorum 2 3 yudum içse bile rahatlıyorum artık bide bol su içiriyorum
Spreyi eczanede sormustuk biz cocuk için diye
Sabah ve aksam kullanıyorum
Eki Görüntüle 3399330
Yavrum öksürük için grintuss var bitkisel. Çok iyi geliyor doktora ya da eczaneye danışıp alabilirsinizkoca kızdı bana çocuk hasta hiçbirşey yapmıyoruz diye
Soylediginiz gibimiydi acaba. O dönem 2 kez uyanip cirpinarak agladi. Su anda hicbirsey yok.Uykuyu etkiliyor gece uyanmaları falan artıyor dolunay zamanı
Olabilir bence. Kafa vurma 2 yaş sendromundan dolayı mı acaba? Benim kızda da kendini yere atıp ağlama olayı arttı bu araSoylediginiz gibimiydi acaba. O dönem 2 kez uyanip cirpinarak agladi. Su anda hicbirsey yok.
Kafa vurmalarimiz devam
Cok gecmis olsun , azcikta olsa düzelmistir insallahay kuşum çalışcam bu arada çok hasta güneş öksürük ve burun akıntısı var akşam götürcem doktora bakalım
Bizdeki ile ayni mi bilemedim ama burun spreyini 5 günden fazla kullandirmiyor doktorumuz.Oksurukte ıhlamur veriyorum 2 3 yudum içse bile rahatlıyorum artık bide bol su içiriyorum
Spreyi eczanede sormustuk biz cocuk için diye
Sabah ve aksam kullanıyorum
Eki Görüntüle 3399330
Doktor bu aylarda görülebilir dedigine göre sendromlarla ilgili bir durum olsa gerek.Olabilir bence. Kafa vurma 2 yaş sendromundan dolayı mı acaba? Benim kızda da kendini yere atıp ağlama olayı arttı bu ara
Birseyde olmadi yanii kullansamda yapcak birsey yok burnu akması lazımBizdeki ile ayni mi bilemedim ama burun spreyini 5 günden fazla kullandirmiyor doktorumuz.
Ya çalışıyorsunuz eve geliyorsun napacağını şaşırıyosun iste normall bunlar yakoca kızdı bana çocuk hasta hiçbirşey yapmıyoruz diye
evet 5 günden fazla kullanılmıyor ama spreyi atma tekrar kullanabilirsin sadece alışkanlık olmasın diye kullanmıyorsunBizdeki ile ayni mi bilemedim ama burun spreyini 5 günden fazla kullandirmiyor doktorumuz.