- 25 Ağustos 2019
- 60.503
- 110.976
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.381
Hastayla ugrasamıyosan iyilestiğin zaman düzene sokmaya başlarsın tekrardan canımmvalla heveslendim darısı başımabugün yine fire verdik ama çok hastayım
Çoğumuz öyle zaten.Kizlar bebeişlerin uyku düzenelrini okuyunca cok şaşirdim.biz yaklasik 4 aydir ögleleri tek uyku yapiyoruz
Yok kiz sanki bikac kişinin daha okudum 2 uyku uyuyan yukarda sayfada,ben mi yanliş okudum ki acaba? O kadar tembelim ki geri donup okumuyorum:)Çoğumuz öyle zaten.mathildays in bebeği 5.5 aylık
ay gerçekten sizlerle konuşmak çok iyi geldi. önümü göremiyordum etrafımdaki herkes daha çok küçük ne düzeni çocuğa karışma diyorHastayla ugrasamıyosan iyilestiğin zaman düzene sokmaya başlarsın tekrardan canımm
Benim kızıda gec yatırirdım gec kalksın diye ama busefer ben oturup kahve içemiyodum çay içemiyodum aksamları simdi cok rahatladım evet erken kalkıyo ama uyanıyo sessizsessiz kalkıpsalona geçiyo oyuncaklarıyla oynuyo yarımsaat saha uyumus olup kalkıyorum bide aç uyanıyo kalktığımı görünce mama diyo
Yaa canımmay gerçekten sizlerle konuşmak çok iyi geldi. önümü göremiyordum etrafımdaki herkes daha çok küçük ne düzeni çocuğa karışma diyorböyle yaşayıp meyvelerini de toplamış sizlerden bilgi almak süper oldu. biraz iyileşelim önerilerinizi tek tek uygulamaya çalışacağım
Hahahahah neye şaşırdın uyku düzenleri coktab edildiğinemi neyeKizlar bebeişlerin uyku düzenelrini okuyunca cok şaşirdim.biz yaklasik 4 aydir ögleleri tek uyku yapiyoruz
Yunsev in uyuyor sanırımYok kiz sanki bikac kişinin daha okudum 2 uyku uyuyan yukarda sayfada,ben mi yanliş okudum ki acaba? O kadar tembelim ki geri donup okumuyorum:)
gunduzleri 2 uyku yaptiklarina şaşirdimHahahahah neye şaşırdın uyku düzenleri coktab edildiğinemi neye
Bizimki uyumaz tek uykuyu zaten 3 bucuk gibi bitiriyoYunsev in uyuyor sanırımahseni uyutsam uyur ama akşam uyumak istemiyor o zaman da
Ahsen erken uyuyor öğle uykusunu 10-11 gibi yatıyor bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. 1 de kalkmış oluyor işteBizimki uyumaz tek uykuyu zaten 3 bucuk gibi bitiriyo
Aynı durumdayızzz bugün 12 de yattı 13.30da uyandı aksam 8 8.30 gibi yatış yapıyo sabah 8ze kadarAhsen erken uyuyor öğle uykusunu 10-11 gibi yatıyor bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. 1 de kalkmış oluyor işte
Sabah uyanışa göre değişiyor bizde öğle uykusu. Sabah uyandıktan 3 saat sonra falan yapıyor öğle uykusunu bazen geçiyorAynı durumdayızzz bugün 12 de yattı 13.30da uyandı aksam 8 8.30 gibi yatış yapıyo sabah 8ze kadar
Bizimki gec kalkiyo demek ki,8.30 gibi kalkiyo,12 gibi yatiyo.saat 3:30 da felan uyaniyo.gece de 9.30 gibi yatiyoAhsen erken uyuyor öğle uykusunu 10-11 gibi yatıyor bazen 1 bazen 2 saat uyuyor. 1 de kalkmış oluyor işte
Maşallah öğle uykunuz uzunmuş sizinBizimki gec kalkiyo demek ki,8.30 gibi kalkiyo,12 gibi yatiyo.saat 3:30 da felan uyaniyo.gece de 9.30 gibi yatiyo
Aynenn aynennnSabah uyanışa göre değişiyor bizde öğle uykusu. Sabah uyandıktan 3 saat sonra falan yapıyor öğle uykusunu bazen geçiyor
Ohaaa ammada yatıyo lenBizimki gec kalkiyo demek ki,8.30 gibi kalkiyo,12 gibi yatiyo.saat 3:30 da felan uyaniyo.gece de 9.30 gibi yatiyo
Var kuzumda oyle almirada cektiiğim gibi değil neyseki ama cok halsızım hasta olcam gene galiba yaJou sen nasılsın bulantın var mı
C vitamini al bari meyve falan ye. Bağışıklığın düşmüştür tabi. Dikkat et kendineVar kuzumda oyle almirada cektiiğim gibi değil neyseki ama cok halsızım hasta olcam gene galiba ya
Yiyorum aslında ayvada çok yiyorum ama oda aşırı istahımı açıyorrC vitamini al bari meyve falan ye. Bağışıklığın düşmüştür tabi. Dikkat et kendine