- 2 Ağustos 2013
- 34.368
- 102.767
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.341
Sen emin misin diş olduğuna. Diş incisi olmasın. Bende çıktı sanmıştımGömülü diş gibi bişi sonuçta öyle olur diye düşünüyorum ins olmaz. Ya ne güzel geniş ev candır yaaa hemen çıkardı zorlandın ama neyseki güzel ev bulmuşsun beybi
Sonra 2 yaş sonra 4 yaş :))
Sen emin misin diş olduğuna. Diş incisi olmasın. Bende çıktı sanmıştım
Inşaallahh mühim birsey yoktur yaYaa ins öyledir diş incisi nedir inci gibide görünüyor he ama elledigimde diş gibi sert
Inşaallahh mühim birsey yoktur ya
Tamam yaaa diş incisi o. Diş çıkacağı zaman vs oluyor inci gibi beyaz orda. Sonra geçiyorYaa ins öyledir diş incisi nedir inci gibide görünüyor he ama elledigimde diş gibi sert
Tamam yaaa diş incisi o. Diş çıkacağı zaman vs oluyor inci gibi beyaz orda. Sonra geçiyor
Onun herseyden haberi varAyyy ins sweeettt ins öyledir kizzz ansiklopedi misn sen nesin 15inde gideceğim bakalım ins öyledir
İnşallah canımAyyy ins sweeettt ins öyledir kizzz ansiklopedi misn sen nesin 15inde gideceğim bakalım ins öyledir
Gece şaşırma olabilirrr pek uyumadımı bugün simooUykusuzluğumuzun üzerine bir de yemek reddi çıktıbgn sadece kahvaltı yaptı başkaca yemedi yemiyor da sadece emdi. Ve sürekli ağlama modunda napacagimi şaşırdım ve 9 dan önce uyumayan çocuk şimdi emerken uyudu 19:00da, nasıl bir gece ve sabah beni bekliyor bilemiyorum cok korkuyorum
O düzeltmek için senin elinde 5aylıkken 3 uyku galiba hatırladığım kadarıyla yada 2 öylemi? Ona göre değerlendirmen gerek uykusu gelsede oyalandır hep saatini beklekızlar selam daha önce bana çok yardımcı olmuştunuz yine ocağınıza düştüm
5.5 aylık bebişim çok değişik saatlerde uyuyup uyanmaya başladı ne yapsam erken yatıramıyorum sizler nasıl alıştırdınız
3 uyku yapıyoruz ama oyalandırsam da akşam kaçta yatırırsam yatırayım 1 saat sonra kalkıyor. sonra 2-3 saat uyumuyor. gece çok geç yattığı için sabah erkenden uyanamıyorO düzeltmek için senin elinde 5aylıkken 3 uyku galiba hatırladığım kadarıyla yada 2 öylemi? Ona göre değerlendirmen gerek uykusu gelsede oyalandır hep saatini bekle
Gunduz nekadar uyutuyosun kac dk mesela uyuyo3 uyku yapıyoruz ama oyalandırsam da akşam kaçta yatırırsam yatırayım 1 saat sonra kalkıyor. sonra 2-3 saat uyumuyor. gece çok geç yattığı için sabah erkenden uyanamıyor
şimdi benim bebiş bebeklikten beri akşam 10 gibi gece uykusuna geçiyor 2 saatte bir uyanıp emiyordu sabah 8-9 a kadar. ben gece geç yatıyor diye 8-9 gibi uyutmaya çalıştım uyumadı. uyumadığı gibi artık 11-12le bulmaya başladı gece uykusu. 1 haftadır da 2 ye kadar uyumadığı oluyorGunduz nekadar uyutuyosun kac dk mesela uyuyo
Eee ne güzel iste gece hep uyuyosa niye sıkıntı yaptinkii benim kızımd aoyle gunduz oturur gece uyurdu hep arada tabi memeye kalksada
Erken kalkmasını istiyorsan sabah 8 de uyandır ben öylee ederdim 3cu uykuda saat 15.00 da 15 dk uyut uyandır aksam 8 de uyutursun gunduzleri cok uyuduğu için geceler tam şey edemiyolar sanırımşimdi benim bebiş bebeklikten beri akşam 10 gibi gece uykusuna geçiyor 2 saatte bir uyanıp emiyordu sabah 8-9 a kadar. ben gece geç yatıyor diye 8-9 gibi uyutmaya çalıştım uyumadı. uyumadığı gibi artık 11-12le bulmaya başladı gece uykusu. 1 haftadır da 2 ye kadar uyumadığı oluyor
gece 2-3 saatte bir uyanıp emiyor ama çok geç yattığı için sabah 10dan önce kalkmıyor
bir haftadır yeni düzen şu şekilde
gece 2 yatış sabah 10-11 kalkış
1-2 arası uyku
4-6 arası uyku
ben bundan sonra uyutmamaya çalışıyorum ama 9-10 gibi resmen bayılıyor 1 saate yakın uyuyor bu defa gece yine uyumuyor yani aynı döngü
yani uykusunu alıyor çok uykusu geldiğinde uykuya geçiş de problem değil. sadece çok geç yatıp kalkması olayını çözemedim
Asla vazgeçme. Odadan çıkarma bide uyku saatinde. Benimki 3.ayında bi anda kendi kendine alıştı ondan beri devam ediyor uyku düzenikızlar selam daha önce bana çok yardımcı olmuştunuz yine ocağınıza düştüm
5.5 aylık bebişim çok değişik saatlerde uyuyup uyanmaya başladı ne yapsam erken yatıramıyorum sizler nasıl alıştırdınız
Simdi bunlari geciriyordum kafamdan bizim 15 kelime vardi ama birden 3e5e dustu ve ilgilenemiyorum malesef yenidogan cok gazli uyku yok duzen yok sakinlik yok mahvolmus durumdayim ilgisizliktenmi bilmiyorum cocuk iyice sus pus oldu
İlgiden dolayı benceSimdi bunlari geciriyordum kafamdan bizim 15 kelime vardi ama birden 3e5e dustu ve ilgilenemiyorum malesef yenidogan cok gazli uyku yok duzen yok sakinlik yok mahvolmus durumdayim ilgisizliktenmi bilmiyorum cocuk iyice sus pus oldu