- 2 Ağustos 2013
- 34.368
- 102.767
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.321
Çok fazla maruz kalıyorsa o da etkiliyor dil gelişimini falan. Biraz daha fazla ilgilenmeye çalış belki stres olmuştur kardeşinden dolayı falanEvet biraz oda normal kanallar cizgi film hic acmiyorum babasi aksam.ne izlerse o oda mecbur cunku ayni odada yatiyoruz hepimiz malesef maruz kaliyor
Kizlar ya benim oğlan konuşmayi birakti hic ilgilenemiyorum 1 aydir cok uzuluyorum anne demiyor artik 3 4 kelime disinde kelime kurmuyor dusun dusun kafayi yicem ben hangi doktora gotursem ki oglani bu durum icin
Tv izlemese bile tvnin acık olması yetiyormuş. Bnm kızım da kullandığı çogu kelimeliyi kullanmayi bıraktı, artık kendim için de açmama karari aldim tv'nu. Konuşma yolculuğum diye bir kitap almıştım ondan bi kaç sayfa paylaşıcam, uygulamaya çalış mutlakaKizlar ya benim oğlan konuşmayi birakti hic ilgilenemiyorum 1 aydir cok uzuluyorum anne demiyor artik 3 4 kelime disinde kelime kurmuyor dusun dusun kafayi yicem ben hangi doktora gotursem ki oglani bu durum icin
Dişlerden dolayı sana ihtiyacı var. Benimkinde de çıkıyor sürekli memede. Gece bende gidiyorum yanına. Bıraktırmayı düsünüyorum bende ama dişleri tam cıkmadıgı icin erteliyorum. Zaten hamileyim 3 ay olunca tadı degisir bırakır diyorlar bakalım.Kızlar ya 20 gündür hayat bana cok zor olmaya başladıgeceleri sürekli uyanıyor ve hep memede her gece 3-5 arası hiç uyumuyor yatakta yuvarlanıp duruyoruz birlikte arada meme arada evde odaları gezme… onun haricide ne zaman yatağa uyudu diye bıraksam anne memeeee diye ağlıyor. Diş sanırım arka azı dişler 4 u birden geldi. Tam bitiyor derken dün de azı dişlerinin de çıkmaya başladığını farkettim. bir de burun akıntısı hapşırık eklendi. Artı bir de sabahtan akşama çalışıyorum mesaim var. Bitik durumdayım. Aşırı da huysuz. Yavru kuşum sanki bir derdi var söylemeye çalışıyor da dile getiremiyor gibi memeden bırakmayı ara ara düşünüp sonra vazgeciyorum o seçeneği çıkardım aklımdan. Bgn doktora götüreceğim. Çok yorgunum
Yanlis anlamişim.eee gittin mi randevuya küçük jou nasilmiş:)Kiz yokyok genel anlamda dedim
Kalbi bi atıyorrr şaşırırsınYanlis anlamişim.eee gittin mi randevuya küçük jou nasilmiş:)
Saglikla al kucağina:)Kalbi bi atıyorrr şaşırırsınben yataga yatar yatmaz benim sıpa kıyamet kopardı
Yaaa çok zor hele ki çalışan içinKızlar ya 20 gündür hayat bana cok zor olmaya başladıgeceleri sürekli uyanıyor ve hep memede her gece 3-5 arası hiç uyumuyor yatakta yuvarlanıp duruyoruz birlikte arada meme arada evde odaları gezme… onun haricide ne zaman yatağa uyudu diye bıraksam anne memeeee diye ağlıyor. Diş sanırım arka azı dişler 4 u birden geldi. Tam bitiyor derken dün de azı dişlerinin de çıkmaya başladığını farkettim. bir de burun akıntısı hapşırık eklendi. Artı bir de sabahtan akşama çalışıyorum mesaim var. Bitik durumdayım. Aşırı da huysuz. Yavru kuşum sanki bir derdi var söylemeye çalışıyor da dile getiremiyor gibi memeden bırakmayı ara ara düşünüp sonra vazgeciyorum o seçeneği çıkardım aklımdan. Bgn doktora götüreceğim. Çok yorgunum
Birde çalışıyosunKızlar ya 20 gündür hayat bana cok zor olmaya başladıgeceleri sürekli uyanıyor ve hep memede her gece 3-5 arası hiç uyumuyor yatakta yuvarlanıp duruyoruz birlikte arada meme arada evde odaları gezme… onun haricide ne zaman yatağa uyudu diye bıraksam anne memeeee diye ağlıyor. Diş sanırım arka azı dişler 4 u birden geldi. Tam bitiyor derken dün de azı dişlerinin de çıkmaya başladığını farkettim. bir de burun akıntısı hapşırık eklendi. Artı bir de sabahtan akşama çalışıyorum mesaim var. Bitik durumdayım. Aşırı da huysuz. Yavru kuşum sanki bir derdi var söylemeye çalışıyor da dile getiremiyor gibi memeden bırakmayı ara ara düşünüp sonra vazgeciyorum o seçeneği çıkardım aklımdan. Bgn doktora götüreceğim. Çok yorgunum
Tesekkur ederim cnmTv izlemese bile tvnin acık olması yetiyormuş. Bnm kızım da kullandığı çogu kelimeliyi kullanmayi bıraktı, artık kendim için de açmama karari aldim tv'nu. Konuşma yolculuğum diye bir kitap almıştım ondan bi kaç sayfa paylaşıcam, uygulamaya çalış mutlaka
Taşındım canım 29 EkimdeKiiizzzJou bebiş nasıl sen nsilsin vallah belisn krizleriyle ugrasiyorum girip okuyup kaçıyorum. sweetgirlcandy sen naptın tasindinmi beybi. simin55 Allah kolaylık versin canım
Aynı yerden mi. Çekiyorlar o zaman sanırım onuKızlar ya belisin arka dişi çıktığını söylemiştim bugün tesadüfen gördüm o çıkan dişinin yanında damakta bir diş daha çıkıyor15ine randevu aldım doktoruna ona göre dis hekimininede gostrecegm bakalım ne dorcekle
Aaa hayırlı olsun beybi yenı ev nasıl sindimi icineTaşındım canım 29 Ekimde
Hemen dibinde değil ama onun hizasında inş başka çıkmaz öyle. Dikiş falan atılıyor o işte biraz sıkıntı yaAynı yerden mi. Çekiyorlar o zaman sanırım onu
Evet daha geniş bu ev şükür sevdimAaa hayırlı olsun beybi yenı ev nasıl sindimi icine
Hemen dibinde değil ama onun hizasında inş başka çıkmaz öyle. Dikiş falan atılıyor o işte biraz sıkıntı ya
Aynıyız kuzum dediği olmadığı zaman evin ortalığı yıkıyorrr 1.5 yaş sendromuKiiizzzJou bebiş nasıl sen nsilsin vallah belisn krizleriyle ugrasiyorum girip okuyup kaçıyorum. sweetgirlcandy sen naptın tasindinmi beybi. simin55 Allah kolaylık versin canım
Gömülü diş gibi bişi sonuçta öyle olur diye düşünüyorum ins olmaz. Ya ne güzel geniş ev candır yaaa hemen çıkardı zorlandın ama neyseki güzel ev bulmuşsun beybiEvet daha geniş bu ev şükür sevdim
Aaa dikiş mii ayy
Aynıyız kuzum dediği olmadığı zaman evin ortalığı yıkıyorrr 1.5 yaş sendromu
Çekecez çilemiziGömülü diş gibi bişi sonuçta öyle olur diye düşünüyorum ins olmaz. Ya ne güzel geniş ev candır yaaa hemen çıkardı zorlandın ama neyseki güzel ev bulmuşsun beybi
Sonra 2 yaş sonra 4 yaş :))