- 25 Ekim 2021
- 3.677
- 3.951
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #112.041
Yaaa çok üzüldümKizlar moralim çok bozuk. Cocugu kontrole götürdüm bıngıldagimiz kapali doktor 1 cm acilma olmazsa ameliyat olcak dedi bilirubinde 13.5 sınırda 3 gun sonra tekrar kontrole cagirdi . Ne yapicam bilmiyorum bu durumu bilen duyan varmi bıngıldak acilirmi sonradan
Beyin gelisiminde cok onemliymis eger 1 cm genislemezse ameliyat olur dedi mahvoldum dunyam karardiYaaa çok üzüldümerken kapanınca baş çevresi büyüyor mu diye kontrol ediliyor ama doğuştan olunca hiç duymadım
Tüh yaa. İnşallah genişler ameliyata falan gerek kalmazBeyin gelisiminde cok onemliymis eger 1 cm genislemezse ameliyat olur dedi mahvoldum dunyam karardi
Amin canim dualarinizi esirgemeyin nolurTüh yaa. İnşallah genişler ameliyata falan gerek kalmaz
Hiç duymadım canım, erken kapanan duydum ama. Peki ameliyatla kesin düzeliyor muymuş? Ya da ne zamana kadar 1 cm açılmasını bekleyecekler? Gün doğmadan neler doğar dur bakalım dünyan kararmasın hemen, dualarım sizinle güzel haberlerini alırız inşallahBeyin gelisiminde cok onemliymis eger 1 cm genislemezse ameliyat olur dedi mahvoldum dunyam karardi
Valla canim 3 ay takip edicez dediler eger heray 1 cm acilma olmazsa beyin cerrahina gonderiyorlarmis onlar ameliyatla kemikleri aciyormus zeka geriligine sebeb oluyormus acilmazsaHiç duymadım canım, erken kapanan duydum ama. Peki ameliyatla kesin düzeliyor muymuş? Ya da ne zamana kadar 1 cm açılmasını bekleyecekler? Gün doğmadan neler doğar dur bakalım dünyan kararmasın hemen, dualarım sizinle güzel haberlerini alırız inşallah
İnşallah açılma olur, kafa çapının büyümesi de önemli. Çocuk doktorunuz kim bilmiyorum ama sen kendi aydındaki doktoruna da danış bence. Benim dr da bu konularda iyidir, felaket senaryosu da yazmaz hemen istersen ona da bi danışırsın. Umarım gerek kalmaz ameliyataValla canim 3 ay takip edicez dediler eger heray 1 cm acilma olmazsa beyin cerrahina gonderiyorlarmis onlar ameliyatla kemikleri aciyormus zeka geriligine sebeb oluyormus acilmazsa
ah yavrum çok geçmiş olsunKizlar moralim çok bozuk. Cocugu kontrole götürdüm bıngıldagimiz kapali doktor 1 cm acilma olmazsa ameliyat olcak dedi bilirubinde 13.5 sınırda 3 gun sonra tekrar kontrole cagirdi . Ne yapicam bilmiyorum bu durumu bilen duyan varmi bıngıldak acilirmi sonradan
Canim uzulme kemikler buyuk ihtimal birleşmemiştir henüz.kafasinin arkasindaki bingildakta mi kapali?Kizlar moralim çok bozuk. Cocugu kontrole götürdüm bıngıldagimiz kapali doktor 1 cm acilma olmazsa ameliyat olcak dedi bilirubinde 13.5 sınırda 3 gun sonra tekrar kontrole cagirdi . Ne yapicam bilmiyorum bu durumu bilen duyan varmi bıngıldak acilirmi sonradan
Surekli kafamda acabalarla geziyorum inanki minicik bedeni ameliyatı kaldirirmi gerek kalirsa bide beyin ameliyati bitigide var zaten sunnette olcak sarilik sınırda aklimi yitirmek uzereyim cok zor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin korkuyorumah yavrum çok geçmiş olsun
Allahın izni ile dualarım sizinle hayırlısı ile ameliyata geerek kalmadan biter gider
güneşinde böbrek üstü bezleri ile ilgili sıkıntılar olmuştu ömür boyu ilaç kullanacak yok hastalanırsa hemen iyileşemeeyecek
Allahım çok üzülüp ağlamıştım seni çok iyi anlıyorum
ama mümkün olur mu bilemiyorum
içini ferah tutup bu tatlı zamanlarının tadını çıkar kuzum
Yokk kuzum sadece ön kısım zaten eger ön kısım acilmazsa sekil bozuklugu ve zeka geriligi olmasin diye 3. Ayda amliyat yapiliyormus ankaradan bi doktorlar gorustuk isinin ehliymis ben meslek hayatimda cok nadir bu sebeble ameliyat ettirdigimiz bebek hatirliyorum genelde aciliyor dogum kanalinda cok kalinca kemikleri sertlesiyor bizde sert bi sekilde aileleri uyariyoruz iciniz rahat olsun acilir diye umuyorum acilmazsada ameliyat zor bir ameliyat olmuyor dedi ama iste su Ameliyat kelimesi beni benden aliyorCanim uzulme kemikler buyuk ihtimal birleşmemiştir henüz.kafasinin arkasindaki bingildakta mi kapali?
annelik çok zor gerçekten Rabbim güç kuvvet versin bizlereSurekli kafamda acabalarla geziyorum inanki minicik bedeni ameliyatı kaldirirmi gerek kalirsa bide beyin ameliyati bitigide var zaten sunnette olcak sarilik sınırda aklimi yitirmek uzereyim cok zor rabbim kimseyi evladiyla sinamasin korkuyorum
bu çok güzel bir haber içini ferah tut kuzumYokk kuzum sadece ön kısım zaten eger ön kısım acilmazsa sekil bozuklugu ve zeka geriligi olmasin diye 3. Ayda amliyat yapiliyormus ankaradan bi doktorlar gorustuk isinin ehliymis ben meslek hayatimda cok nadir bu sebeble ameliyat ettirdigimiz bebek hatirliyorum genelde aciliyor dogum kanalinda cok kalinca kemikleri sertlesiyor bizde sert bi sekilde aileleri uyariyoruz iciniz rahat olsun acilir diye umuyorum acilmazsada ameliyat zor bir ameliyat olmuyor dedi ama iste su Ameliyat kelimesi beni benden aliyor
Hic uzulup yipratma kendini.sütün azalmasın.açilir o kemiklerYokk kuzum sadece ön kısım zaten eger ön kısım acilmazsa sekil bozuklugu ve zeka geriligi olmasin diye 3. Ayda amliyat yapiliyormus ankaradan bi doktorlar gorustuk isinin ehliymis ben meslek hayatimda cok nadir bu sebeble ameliyat ettirdigimiz bebek hatirliyorum genelde aciliyor dogum kanalinda cok kalinca kemikleri sertlesiyor bizde sert bi sekilde aileleri uyariyoruz iciniz rahat olsun acilir diye umuyorum acilmazsada ameliyat zor bir ameliyat olmuyor dedi ama iste su Ameliyat kelimesi beni benden aliyor
Gozleri biraz duzene girdi gibi bakalim yarin kan alicaklar tekrar insallah degerimiz düşmüştür canim.annelik çok zor gerçekten Rabbim güç kuvvet versin bizlere
sarılık hep yaşanıyor kuzum benim oğluşta bir numara kalmıştı hastanede 1 hafta ama geçti gitti şükür
güzel düşün güzel anne üzme kendini
Insallah canim.Hic uzulup yipratma kendini.sütün azalmasın.açilir o kemikler
inşallah kuzum emiyorsa sürekli emzirGozleri biraz duzene girdi gibi bakalim yarin kan alicaklar tekrar insallah degerimiz düşmüştür canim.