- 29 Temmuz 2023
- 1.108
- 4.547
- 37
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #111.601
ordan asagi ucuverir bizimkiler dimi
Aa iyiymis o zmn cocuk cozmus isi
Ahahaha akilli cocuk
Covid mi pozitif cikti? Gecmisolsn cok yayginmis yine, ah burnunu nasi kanattilar ya yazik yavruma, iyi mi simdi?
Yaaa geçmiş olsun yaa. Ben test sonuçlarına da güvenmiyorum. Zaten ilaç da vermiyorlar bebeklere
Çok geçmiş olsun canımKan testı yapıldı herşey normal. Fotona testı pozitif çıktı. Şimdi yapıyorlar mı artık yine bu corona testinden. Yaptırdığıma pişman oldum gerizekalılar burnunu kanattı birde. Kanında bir şey çıkmadığı için herhangi bir ilaç vermediler. Ateş düşürücüsüne devam
Çok geçmiş olsun canım
Erkekler daha geç yürüyolar genelde. 16. Aya kadar normaldi sanırim yürümemeleri. Bu ay içinde yürür bence, yürüme arkadaşı da alabilirsinKızlar hepinize selam15 aylık olduk hala yürümüyor benim oglum. Ayakta duruyor 1 adım dahi atmadan yere atiyor kendini istekli değil. Merdiven falan çıkabiliyor emekleyerek ama yürümüyor maalesef varmı benim gibi olan ne önerirsiniz bana çok kafama taktım bu durumu
Henüz yok. Pazartesi günü bi yer netleşecek gibi bakalım haber bekliyoruzCnm noldu sizin taşınma isiniz, bir gelişme var mı?sweetgirlcandy
3 aydır kullanıyor yürüme arkadaşını kendim de sopa tutturarak yürütmeye çalışıyorum kendini yere atıyor pek istekli değilErkekler daha geç yürüyolar genelde. 16. Aya kadar normaldi sanırim yürümemeleri. Bu ay içinde yürür bence, yürüme arkadaşı da alabilirsin
Yaa, korkuyo işte kıyamam. Bak bnm kızım da çok korkuyodu, avmde kalabalığın içinde yere koydum bi anda korkusuzca yürümeye başladı. Milleti görünce heves mi geldi ne olduysa o gün bugündür yürüyo. Sen de kalabalığın içine bi bırakmayı dene bakalım3 aydır kullanıyor yürüme arkadaşını kendim de sopa tutturarak yürütmeye çalışıyorum kendini yere atıyor pek istekli değil
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahHenüz yok. Pazartesi günü bi yer netleşecek gibi bakalım haber bekliyoruz
Bunu deneyeceğim çok teşekkür ederimYaa, korkuyo işte kıyamam. Bak bnm kızım da çok korkuyodu, avmde kalabalığın içinde yere koydum bi anda korkusuzca yürümeye başladı. Milleti görünce heves mi geldi ne olduysa o gün bugündür yürüyo. Sen de kalabalığın içine bi bırakmayı dene bakalım
Iyi etmişsin.ben en sonunda attim o plastigiay Allah korusun
ben hiç kullanmadım cano ama görümcenin oğlu fink atıyordu aman tehlikeli ise hiç sokmayalım
ben basamak aldım ikili olanından 4-5 ay sonra kullanır
kaymayanlar var ya ondan
Bunu deneyeceğim çok teşekkür ederim
Vallahi birgün birsey olcak diye ödüm kopuyr cok zor ya su zamanlari her seyin zararlisini buluyor sıpaordan asagi ucuverir bizimkiler dimi
Aa iyiymis o zmn cocuk cozmus isi
Ahahaha akilli cocuk
Covid mi pozitif cikti? Gecmisolsn cok yayginmis yine, ah burnunu nasi kanattilar ya yazik yavruma, iyi mi simdi?
Anne, baba, mama, nene, dede, anneanne, teyze, gülce, deve, kedi, apuz (karpuz), buuf (su), hoof (top) bunları diyor hatırladığım. Bazen nerdesin diye çağırıyorum burdayım diyor. Arada tamam diyor. Ahsende bi ara baba diyordu sürekli şimdi arada diyor. Anneanneye taktı bana da anneanne diyorKizlar bebisleriniz ortalama kaç kelime konusuyor ? Benimki takılı kaldı ya bazen 3 5 gün anne demedigi bile oluyor merveye takmisti bi ara simdi onuda birakti yogunlukla baba mama bu ve bum diyor sizce bu aylarda yeterlimi
Ohh masallah prensese kız ben ne yapsam konusma isi gelismedi ya bi türlü okadar kitap okuyorum kartlarla oyaliyorum konusup ama nafileAnne, baba, mama, nene, dede, anneanne, teyze, gülce, deve, kedi, apuz (karpuz), buuf (su), hoof (top) bunları diyor hatırladığım. Bazen nerdesin diye çağırıyorum burdayım diyor. Arada tamam diyor. Ahsende bi ara baba diyordu sürekli şimdi arada diyor. Anneanneye taktı bana da anneanne diyorbu ayda en az 3 5 kelime konuşması gerek diye biliyorum.
Biz sürekli kalabalık içindeyiz kuzenlerle dede teyze falan. Ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Hiç kelime olmaması sıkıntı bence takılacak bir şey yok. Soru sorarak ilerle. Mesela kedi göster sürekli dışarda evde kitapta falan. Sonra bu neydi diye sor. Ben öyle de çok yapıyorumOhh masallah prensese kız ben ne yapsam konusma isi gelismedi ya bi türlü okadar kitap okuyorum kartlarla oyaliyorum konusup ama nafile
Deniycem kuzum.bakalim.biz yapayalnizizBiz sürekli kalabalık içindeyiz kuzenlerle dede teyze falan. Ben onun faydası olduğunu düşünüyorum. Hiç kelime olmaması sıkıntı bence takılacak bir şey yok. Soru sorarak ilerle. Mesela kedi göster sürekli dışarda evde kitapta falan. Sonra bu neydi diye sor. Ben öyle de çok yapıyorum
O da etkiler tabi. Biz hiç evde durmuyoruz doğduğundan beri sürekli bir aradayız birileriyleDeniycem kuzum.bakalim.biz yapayalniziz