- 9 Ağustos 2009
- 1.195
- 1.970
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Teşekkür ederim canımBenim kızım da 7.hafta başlamıştı canım. Umarim hic yasamazsin.saglikla kucagina al insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımBenim kızım da 7.hafta başlamıştı canım. Umarim hic yasamazsin.saglikla kucagina al insallah
Evet vallaAllah nasip ederse aynı yakın arkadaşların hayallerinde ki gibi aynı zamanlarda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Beraber hazırlanıcaz bu sürece çok heyecanlııııı
Haha çok iyi dünya hakikaten küçük ben kızıma hamileyken pınar hanıma haftasonlari gidiyordum o zaman tabi tam merkezde oturuyordumevet bende boludayım ilk doğumu özelde yapmıştım pınar hanımda. şimdi ise devlet hastanesinde sıra bulabilirsem ömür beye gitmeyi düşünüyorum
Hayırlı olsun sağlıklı sorunsuz ilerlesin inşallah bu seferHoş buldum ilk hamileliğim nerdeyse yatarak geçti 2. Hamileliğim 9 ay kustum ve doğuma kadar hergun kan sulandırıcı igne vuruldum buda plansız bir gebelik bunda ne olacak diye korkuyla bekliyorum açıkçası umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim devam edermi etmez mi bilmiyorum çünkü 7. Gebeliğim bu hep düşük yaşadım rabbim gönlümüze göre versin herşeyi
Ben evde olduğum halde bende de var canımKızlar günaydın nasılsınız
Bir şey soracaktım siz de aşırı yorgunluk hissediyor musunuz? Çalışıyorum işe geldim ayakta duracak halim yok
Karmakarışık bir haldeyim teşekkür ederim cevabın için canımBen evde olduğum halde bende de var canım
Gün içinde bazen oluyor bende çalıyorum özellikle öğlene doğru uyku hali oluyor bazen sanki kolum kalkmıyor gibi.Kızlar günaydın nasılsınız
Bir şey soracaktım siz de aşırı yorgunluk hissediyor musunuz? Çalışıyorum işe geldim ayakta duracak halim yok
Günaydın ben de sürekli uyumak istiyorum biraz ev işi yapsam karnım ağırıyo hafiften zor bi dönemKızlar günaydın nasılsınız
Ya aynen öyle zormuş gerçekten biraz önce ani bir hareket yapmak zorunda kaldım vicdan azabı çekiyorumGün içinde bazen oluyor bende çalıyorum özellikle öğlene doğru uyku hali oluyor bazen sanki kolum kalkmıyor gibi.
Bende öyleyim her an her yerde uyuyabilirimGünaydın ben de sürekli uyumak istiyorum biraz ev işi yapsam karnım ağırıyo hafiften zor bi dönem
Bende önceden de vardı hala devam ediyor.Kızlar günaydın nasılsınız
Allahın izniyle her şey yolundadır güzel artmış değerin deKızlarcım sabah kan vermiştim Çarşamba günü 70 çıkmıştı bugün 827.24 çıktı doktor çarşamba günü gel keseye bakalım dedi. İnşallah herşey yolundadır çok heyecanlandim
Bende de var hatta bugün evi temizleyeyim dedim, herşeyi parça parça yapıyorumKızlar günaydın nasılsınız
Bende önceden de vardı hala devam ediyor.
Allahın izniyle her şey yolundadır güzel artmış değerin de
Umarim her şey yolunda gider bende ilk HCG ye dün baktırdım yarın bir daha gideceğim bakalımBende de var hatta bugün evi temizleyeyim dedim, herşeyi parça parça yapıyorum
AA bu ben daha cidden dün konuştuk bugün taş gibi el değmiyor,Kızlar daha dün göğüs ağrısı çok yok diyordum bugün bildiğiniz elimi değemiyorum
bakarsın ya kontrollerde ya da doğumda karşılaşırızHaha çok iyi dünya hakikaten küçük ben kızıma hamileyken pınar hanıma haftasonlari gidiyordum o zaman tabi tam merkezde oturuyordum
Hahahah aynen yasemin ben bu arada. Çarşamba 14te kontrol var bekir beyde nerde oturuyorsun. Ben Alpagutbey deyimbakarsın ya kontrollerde ya da doğumda karşılaşırız
Son adet tarihiniz neydiTatlim ben ayin 29 unda carsamba gunu gittim doktora tam 5+1 dedi doktor. 8 ekimde gel bebiside goruruz dedi canm. İnsallah kalp sesinide duyariz.
Ya bende keseyi gördüm yarın gidicem usg ye bugün kan tahlillerimi verdim . Kalp atışını duymadan çok sevinemiyorumKeseyi gorduk canim. Cuma gunu tekrar kontrolum var insallah ozamana duyariz kalp atisini.