- 18 Nisan 2021
- 14.869
- 46.240
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Uğur böcekli halını yerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğur böcekli halını yerim
Çok teşekkür ederim canım benim.Bebisiniz hayirli olsun canim cok sevindim. İnsallah Allahim guzel ve saglikli bir kiz bebis nasip eder. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim
Bi de hamile günlüğünü takvimini ekleyemedim. Siz nerden nasıl yaptınızBebisiniz hayirli olsun canim cok sevindim. İnsallah Allahim guzel ve saglikli bir kiz bebis nasip eder. Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin canim
Yaşlı bir akrabam örmüştü çok severek kullanıyorumUğur böcekli halını yerim
Yaşım 26Ekliyorum hemen
Tabloya eklemem için
Kg
Kaçıncı çocuk
Bunları yazmanız gerek
Ooo maşallah çok iyi normalde 2 katı olarak hesaplarsak 1448 olması lazım ikiz olabilir mi ki Gerçi benim de artış fazla da
Benim 2. Bebisim olacak canim. 4 yasinda kizim var.Çok teşekkür ederim canım benim.
Senin ilk mi?
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayın. Yaziyor ya hamilelik gunlugunun altinda. Oraya tiklarsan seni yonlendirir canimBi de hamile günlüğünü takvimini ekleyemedim. Siz nerden nasıl yaptınız
evet bende boludayım ilk doğumu özelde yapmıştım pınar hanımda. şimdi ise devlet hastanesinde sıra bulabilirsem ömür beye gitmeyi düşünüyorumBekir beye gidiyorum canım onunla kızımı doğurmuştum boludamisin sendeee
Yaaa maşallah Allah bağışlasınBenim 2. Bebisim olacak canim. 4 yasinda kizim var.
Maşallah kuzum boşuna endişelendinKızlar 500 olan değerim 1178 çıkmış endişeliydim az artmış diye ama içim rahatladı biraz daha Ctesi doktordan randevu aldım umarım keseyi de görürüz
Hele benimki portakal da partikülSizin değerleri görünce benimkiler düşük geldi la, hepinizin 3,4 kat artmış maaşallah
Maşallah ilk iki çocuğun kaç yaşlarindaYaşım 26
8 haziranda bekliyoruz bebeğimizi
Kilom 61
3.bebeğim 2 tane prenses annesiyim
Git darp raporu al bacım
Gectigimiz carsamba gunu doktora gidip keseyi gorduk canim. Bu cumada tekrar gidecegiz insallah kalp atisini duyarizYaaa maşallah Allah bağışlasın
Sen keseyi gördün mü? Gördüysen kalp atışı için ne zaman gideceksin
Ay çok heyecanlı
Ay hayırlısı ile inşallahGectigimiz carsamba gunu doktora gidip keseyi gorduk canim. Bu cumada tekrar gidecegiz insallah kalp atisini duyariz
Ayy hadi insallah guzelim ya. Hayirli haberlerle gelirsin insallah sende canim. Senin suanda kac haftalik tahminen.Ay hayırlısı ile inşallah
Bende cumartesi gideceğim çalıştığım için
Bekle canim henuz cok cok erken. Duzenli kan tahlili ver takibini yap. Duzenli bir artis olmali cnku. Bu arada hosgeldinnnn aramizaaaaa cookkk sevindim senide aramizda gordugum icin.Kızlarr merhabaaaa. Beni de alın aranıza Benim de sat 31 ağustos. Salı günü kaset test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı kan verdim beta 100,6. Sata göre 4+5 günlük bebiş henüz doktora gitmedim sağlık ocağındaki doktorum 1 2 hafta beklememi önerdi. Ben de beklemeyi düşünüyorum. Siz ne diyorsunuzzz ?