- 20 Aralık 2016
- 303
- 243
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.001
24 agustosda en son relg oldum.Son adet tarihiniz neydi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 agustosda en son relg oldum.Son adet tarihiniz neydi
İnssllah hersey saglikli bi sekilde ilerler canimYa bende keseyi gördüm yarın gidicem usg ye bugün kan tahlillerimi verdim . Kalp atışını duymadan çok sevinemiyorum
AA bu ben daha cidden dün konuştuk bugün taş gibi el değmiyor,
Benim de 25 Ağustos ne zaman kalp atışını duyarız ki benim ilk sizin ilkmiydi24 agustosda en son relg oldum.
Amin hepimizin inşallah ama benim kasıklarım çok ağrıyor yanıyor ya sizde de oluyor mu böyle olan var mı ?İnssllah hersey saglikli bi sekilde ilerler canim
Evet cok normal benim de cok ağrırdı inceden ama bir süre oluyor o ilk haftalarda korkma.eger cok siddetlenir kanama fln olursa o zaman doktora basvurAmin hepimizin inşallah ama benim kasıklarım çok ağrıyor yanıyor ya sizde de oluyor mu böyle olan var mı ?
carşamba günü üniversitede randevum var benimde sağlık da oturuyorum canım bende.Hahahah aynen yasemin ben bu arada. Çarşamba 14te kontrol var bekir beyde nerde oturuyorsun. Ben Alpagutbey deyim
Hadi gözünüz aydın darısı kalp atışına ben henüz gitmedim. Kızlardan da giden yok daha sanırım kese için yolk kesesi ne oluyor tabloya ekleyim hemen sizi ilk kese gören olarakKızzlar biraz önce kese görmeye geldim çok şükür rahimde keseyi gördük ama yolk kesesini henüz göremedik son adet tarihine göre 5+2 yiz sizler yolk kesesini görebilmiş miydiniz 2 hafta sonra Cumartesi miniği görmeye geleceğiz inşallah kalp atışlarını da duyarız
Teşekkür ederiim amin hepimize inşallah Yolk kesesi, bebekten önce ultrasonda görülebilen bir yapı boş gebelik olmadığının önemli belirtilerinden biriymiş. Doktorum vajinal görebiliriz ama gerek yok dedi o yüzden merak ettim sizler bu haftada görebildiniz mi diye Bir de araştırdım normalmiş sanırım 6 haftadan sonra karından görülebiliyormuşHadi gözünüz aydın darısı kalp atışına ben henüz gitmedim. Kızlardan da giden yok daha sanırım kese için yolk kesesi ne oluyor tabloya ekleyim hemen sizi ilk kese gören olarak
Haydi sağlıkla inşaallah kime aldin ben ilk zamanlar Ayhan Ekici ile başlamıştım 37de kaybettim hoca üniv gitti. Son hcg neydi sendecarşamba günü üniversitede randevum var benimde sağlık da oturuyorum canım bende.
Anladım Bende 6.haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sorunsuz devam ederTeşekkür ederiim amin hepimize inşallah Yolk kesesi, bebekten önce ultrasonda görülebilen bir yapı boş gebelik olmadığının önemli belirtilerinden biriymiş. Doktorum vajinal görebiliriz ama gerek yok dedi o yüzden merak ettim sizler bu haftada görebildiniz mi diye Bir de araştırdım normalmiş sanırım 6 haftadan sonra karından görülebiliyormuş
Bende senin gibi düşünüyorum canım haftaya pazartesi randevum da bi kaç gün daha geçmi gitsem diyorum ihtimaller üzerine konuşuyor ya doktorlar çok stres yaptırıyor insana şimdi gidecem kese varsa bebek daha gözükmüyor sa öyle bi korkutacak yanlış mı düşünüyorum bilmiyorumAnladım Bende 6.haftada gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah sorunsuz devam eder
evettEvet valla
Ne kadar güzel aslında birbirimizi tanımadan kardeş gibi oluyoruz...
Benim de var kasıklarımda ağrı. Daha sol tarafımda. Ara ara giriyorAmin hepimizin inşallah ama benim kasıklarım çok ağrıyor yanıyor ya sizde de oluyor mu böyle olan var mı ?
Ben de bekliyorum 6 hafta olduğu zaman gideceğim doktora kalp atışını duyarız inşallahKızlarr merhabaaaa. Beni de alın aranıza Benim de sat 31 ağustos. Salı günü kaset test yaptım ikinci çizgi hafif silik çıktı kan verdim beta 100,6. Sata göre 4+5 günlük bebiş henüz doktora gitmedim sağlık ocağındaki doktorum 1 2 hafta beklememi önerdi. Ben de beklemeyi düşünüyorum. Siz ne diyorsunuzzz ?
Bende öyle düşünüyorum canım ya. Haftaya çarşamba tam 6 hafta oluyor benim hesaplarıma göre. O hafta gideyim diyorum. Haftaya pazartesi kaç haftalık oluyor ki senin bilmiyorsun değil mi?Bende senin gibi düşünüyorum canım haftaya pazartesi randevum da bi kaç gün daha geçmi gitsem diyorum ihtimaller üzerine konuşuyor ya doktorlar çok stres yaptırıyor insana şimdi gidecem kese varsa bebek daha gözükmüyor sa öyle bi korkutacak yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum
Ben hiç bilmiyorum ki pko olduğu için geç döllenme olmuş 46.gün öğrenmiştim 84 le geçen cumartesi 265 di doktorda haliyle bişey demedi keseyi görelim haftasını öyle belirleriz dediBende öyle düşünüyorum canım ya. Haftaya çarşamba tam 6 hafta oluyor benim hesaplarıma göre. O hafta gideyim diyorum. Haftaya pazartesi kaç haftalık oluyor ki senin bilmiyorsun değil mi?
Yaş 25 ilk çocuk keseyi 5+6 da gördük )Merhaba değerli anne adayları, hepimize sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum
Kızlar tabloya eklemem için beni etiketleyerek,
Kaçıncı çocuk
Kese görme
Kalp atışı
bilgilerini doldurursanız sevinirim
İSİM YAŞ TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET BAŞLANGIÇ KİLOSU 28 08.06.2022 1 73 kg 26 06.06.2022 1 78 kg 29 12.06.2022 1 75 kg 25 04.06.2022 1 59 kg 28 30.05.2022 1 54 kg 29 08.06.2022 1 64 kg 33 10.06.2022 2 51 kg 29 03.06.2022 2 56 kg 29 11.06.2022 1 66 kg 26 05.06.2022 1 5+2 68 kg 36 07.06.2022 2 66 kg 26 08.06.2022 1 26 08.06.2022 1 26 08.06.2022 3 61 kg 35 08.06.2022 3 57.4 kg
beklenen doğum tarihi ve kiloYaş 25 ilk çocuk keseyi 5+6 da gördük )
Kendi hesabına göre mayıs sonu canım hazirana da uzayabilir yani,kilo 59 la başladık )beklenen doğum tarihi ve kilo