- 2 Ağustos 2013
- 34.187
- 101.865
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #1.021
O zaman doktor belirleyene kadar yazmayalımKendi hesabına göre mayıs sonu canım hazirana da uzayabilir yani,kilo 59 la başladık )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman doktor belirleyene kadar yazmayalımKendi hesabına göre mayıs sonu canım hazirana da uzayabilir yani,kilo 59 la başladık )
Hahaha aynen ben tam tarihini öğrenince hemen yazacağım ,bu arada benim de doğum günüm 8 haziran benimle aynı gün doğacak bebişlere sesleniyorum çok mutlu bi hayatınız olsun sağlıkla dünyaya gelin inşallah tatlişkolar siziiO zaman doktor belirleyene kadar yazmayalım
Valla çok kişi 8 Haziran Ayy inşallah cümlemizin ki sağlıkla mutlulukla yaşasınlarHahaha aynen ben tam tarihini öğrenince hemen yazacağım ,bu arada benim de doğum günüm 8 haziran benimle aynı gün doğacak bebişlere sesleniyorum çok mutlu bi hayatınız olsun sağlıkla dünyaya gelin inşallah tatlişkolar sizii
Aminnn tüm bebişlere çok güzel musmutlu sağlıklı bir ömür versin Rabbim kurban olurum onları verene cennet kokulular benimm sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin RabbimmValla çok kişi 8 Haziran Ayy inşallah cümlemizin ki sağlıkla mutlulukla yaşasınlar
Bende persembe gdiiyorm insallh duyarm kalbiniBen de bekliyorum 6 hafta olduğu zaman gideceğim doktora kalp atışını duyarız inşallah
AmiiiiiinAminnn tüm bebişlere çok güzel musmutlu sağlıklı bir ömür versin Rabbim kurban olurum onları verene cennet kokulular benimm sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin Rabbimm
Hiç gitmedin mi daha önce. Aminn inşallah inşallahhBen de bekliyorum 6 hafta olduğu zaman gideceğim doktora kalp atışını duyarız inşallah
Güzel haberlerini bekliyoruz canımBende persembe gdiiyorm insallh duyarm kalbini
Bide senin sat neydi canımBen de bekliyorum 6 hafta olduğu zaman gideceğim doktora kalp atışını duyarız inşallah
Benimde sol da genelde iştahım da hiç yok. Uykum yok ağzım çamur gibi .evett
Benim de var kasıklarımda ağrı. Daha sol tarafımda. Ara ara giriyor
Ben yarın 11.30 da gidiyorum bakalım ne durumda çok merak ediyorumGüzel haberlerini bekliyoruz canım
İştah bende de yok uyku var bıraksalar hiç kalkmadan yatıcamBenimde sol da genelde iştahım da hiç yok. Uykum yok ağzım çamur gibi .
Hadi gözün aydın darısı keseye kalp atışınaEki Görüntüle 2926972
Beta Hcg artmış kizlar
Aynen kuzum insanı çok rahatlatıyor bide samimi anlatıyorBu adam mantıklı konuşuyor daha öncede dinlemiştim.