- 9 Ağustos 2009
- 1.195
- 1.970
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
5+0 yarın 6. Haftadan gün alacağım işte Allahın izniyleAyy hadi insallah guzelim ya. Hayirli haberlerle gelirsin insallah sende canim. Senin suanda kac haftalik tahminen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5+0 yarın 6. Haftadan gün alacağım işte Allahın izniyleAyy hadi insallah guzelim ya. Hayirli haberlerle gelirsin insallah sende canim. Senin suanda kac haftalik tahminen.
Yaa çok teşekkür ederim. Bende böyle bi postta olduğum için çok mutluyum. Sen bebişin keseyi gördün müü kalp atışını duydun muuBekle canim henuz cok cok erken. Duzenli kan tahlili ver takibini yap. Duzenli bir artis olmali cnku. Bu arada hosgeldinnnn aramizaaaaa cookkk sevindim senide aramizda gordugum icin.
Bende sali gunu 6. Haftama girecegim.5+0 yarın 6. Haftadan gün alacağım işte Allahın izniyle
Keseyi gorduk canim. Cuma gunu tekrar kontrolum var insallah ozamana duyariz kalp atisini.Yaa çok teşekkür ederim. Bende böyle bi postta olduğum için çok mutluyum. Sen bebişin keseyi gördün müü kalp atışını duydun muu
Canım hoşgeldin tebrik ederimYaa çok teşekkür ederim. Bende böyle bi postta olduğum için çok mutluyum. Sen bebişin keseyi gördün müü kalp atışını duydun muu
Evet aramızda 2 gün varBende sali gunu 6. Haftama girecegim.
Evet canim yaaa cokk guzel degilmiiEvet aramızda 2 gün var
Ay evet tabii kiiiiEvet canim yaaa cokk guzel degilmii
Ay bana da bişey hissettin miİnsallah cinsiyet öğreneceğimiz haftalara saglikli bi sekilde kavusuurz arkadaslar. O zamanlar daha bi heyecanli oluyor. Ama benim icimden kız geciyor. Kizimda da hissetmistim. Bunda da insallah hislerim dogrudur.
Her anne kendi cocugunu mutlaka hisseder canim. Gozlerini kapat elini gobusune koy ve hisset. Ben kizim da oyle yapmistim kiz olacagini hissetmistim. Smdide oyle yapiyorum kiz hissediyorum insallah dogru hissediyorumdur.Ay bana da bişey hissettin mi
Merhaba hoş geldiniz. Hayırlı olsun yine tecrübelisinizdir bizden çok inşallah kolaylıkla geçerMerhaba bende 3. Çocuk ile araniza katıldım 2 çocuğum olmasına rağmen çok korkuyorum umarım ilk iki hamileligim gibi zor geçmez yaşım 35 beklenen doğum tarihi 8 haziran kilom 57.400
Valla eşime diyorum bende gidip şikayet etcem Özel böyle yaptıysa kibar davrandıkları halde devlettekileri düşünemiyorumGit darp raporu al bacım
Aaa seninde kötü olmuş. Ay eşimde sorup duruyo neyle aldılar diye de bakmıyorum ki oraya tüp takılı mı sonra mı sıkıyorlar diyor her vermem deEki Görüntüle 2926457
Şırıngayla aldıkları için böyle oldu benimkide
Aynen ilk gün aşırı ağrı oldu morluk yoktu dün mosmor oldu böyleNe kadar kötü olmuş yaa
Hoş buldum ilk hamileliğim nerdeyse yatarak geçti 2. Hamileliğim 9 ay kustum ve doğuma kadar hergun kan sulandırıcı igne vuruldum buda plansız bir gebelik bunda ne olacak diye korkuyla bekliyorum açıkçası umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim devam edermi etmez mi bilmiyorum çünkü 7. Gebeliğim bu hep düşük yaşadım rabbim gönlümüze göre versin herşeyiMerhaba hoş geldiniz. Hayırlı olsun yine tecrübelisinizdir bizden çok inşallah kolaylıkla geçer
Valla eşime diyorum bende gidip şikayet etcem Özel böyle yaptıysa kibar davrandıkları halde devlettekileri düşünemiyorum
Aaa seninde kötü olmuş. Ay eşimde sorup duruyo neyle aldılar diye de bakmıyorum ki oraya tüp takılı mı sonra mı sıkıyorlar diyor her vermem de
Aynen ilk gün aşırı ağrı oldu morluk yoktu dün mosmor oldu böyle
Benim kızım da 7.hafta başlamıştı canım. Umarim hic yasamazsin.saglikla kucagina al insallahBu arada bulantı yaşayan var mı?
Ne zaman başlıyor acaba
Ah canım, inşallah bu sağlıkla gelir. Genetik test yaptırdın mı? Nedir sebepleriHoş buldum ilk hamileliğim nerdeyse yatarak geçti 2. Hamileliğim 9 ay kustum ve doğuma kadar hergun kan sulandırıcı igne vuruldum buda plansız bir gebelik bunda ne olacak diye korkuyla bekliyorum açıkçası umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim devam edermi etmez mi bilmiyorum çünkü 7. Gebeliğim bu hep düşük yaşadım rabbim gönlümüze göre versin herşeyi
Yaptırdık hiç birşey çıkmadı bu gebelikte prezervatif ile korunurken hamile kaldım korkuyorum daAh canım, inşallah bu sağlıkla gelir. Genetik test yaptırdın mı? Nedir sebepleri
Ahh canım yaaa. İnşallah sağlıkla sorunsuz ilerlesinHoş buldum ilk hamileliğim nerdeyse yatarak geçti 2. Hamileliğim 9 ay kustum ve doğuma kadar hergun kan sulandırıcı igne vuruldum buda plansız bir gebelik bunda ne olacak diye korkuyla bekliyorum açıkçası umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız benim devam edermi etmez mi bilmiyorum çünkü 7. Gebeliğim bu hep düşük yaşadım rabbim gönlümüze göre versin herşeyi
Ayy ne mutlu sana inşallah inşallah sağlıkla atıyordur bebişin kalbi. Güzel haberlerini bekliyoruz burdanKeseyi gorduk canim. Cuma gunu tekrar kontrolum var insallah ozamana duyariz kalp atisini.
Hoşbulduk çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz doğumda dahil çok güzel haberler veririz.Canım hoşgeldin tebrik ederim
Güzel haberlerle buluşalım hep burda inşallah
Allah nasip ederse aynı yakın arkadaşların hayallerinde ki gibi aynı zamanlarda alıcaz bebişlerimizi kucağımıza. Beraber hazırlanıcaz bu sürece çok heyecanlıııııAy evet tabii kiiii
Ne güzel aynı heyecanı aynı dönemde yaşamak