- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.221
Benimki 8bucukta uyurdu direndi oynamak istedi yatakta kendi haline bıraktım oynadı guldü etti yoruldu uykusu geldi bayıldı gittiOh şükür kuzum bizimki uyumadı bugün 8 de yatırdım gece uykusuna
Ay o nasıl bakıcı gönlü mü yok nedir. Ah güneş ah. Ne yapacaksın peki
Benimki 8bucukta uyurdu direndi oynamak istedi yatakta kendi haline bıraktım oynadı guldü etti yoruldu uykusu geldi bayıldı gitti
Yani şu zamanda hem tek maaş zor olur hem de emeğin tabi. Annende de uyumuyormuş ki hani o baksa bile. Uyku danışmanıyla mı çözseniz bu sorunu acaba işe yarar mı kiHic bilmiyorum ki iş yeri martta tam zamanlı bekliyordu aynı sistem devam edeceğim muhtemelen ama sonu ne olacak
Annem baksa zorlanıyor kadın
İşten çıkmam lazım ama tazminatım yıllarca verdiğim emek çöp
Kızımdan değerli değil tabi ama keşke yolunda gitseydi
Kasımdan bu yana hep bu mevzu sanırım yoruldum artık kuzu
Evet benim kızdada var yanakları kırmızı kızarık niye oyle acaba diyorumm alerjen mi oldu alerji olan birşeyde vermiyorum anlamadımValla benimkide bugün toplasan 40 dk ancak uyumuştur yüzü kırmızı ve kabarık canim sıkıldı
Yani şu zamanda hem tek maaş zor olur hem de emeğin tabi. Annende de uyumuyormuş ki hani o baksa bile. Uyku danışmanıyla mı çözseniz bu sorunu acaba işe yarar mı ki
Evet benim kızdada var yanakları kırmızı kızarık niye oyle acaba diyorumm alerjen mi oldu alerji olan birşeyde vermiyorum anlamadım
Öyle deme ya neler yazıyorlar geri dönüş yapanlar. Hep böyle umutsuz. En azından bi ön görüşme yaparsın. Yani işe yaramazsa falan diye sorarsınKafam durdu kuzu ya sanki güneşe sokmeyecekmis gb geliyor
Oyy aferin kız benzettinnkendine He. Bi ben beceremedim sunu yaEvett canımm zaten bana benziyo hepten bana çeker
Ahh ya çok normal kuzumTeşekkür ederim canım hepimiz çok şükür iyiyiz bebiş sadece huzursuz sürekli ağlıyor.
Canimuykuya geçişte zorlaniyo anladığım kadarıyla . Gündüzleri de öyle mi . Yoksa gece uykusunda mi bunu yapıyoYa bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor
Öyle deme ya neler yazıyorlar geri dönüş yapanlar. Hep böyle umutsuz. En azından bi ön görüşme yaparsın. Yani işe yaramazsa falan diye sorarsın
Gunduzleri de öyle bende memede uyuyor rahat sadece kısa uyuyor ama ayakta uyumak istemiyor bağıra bağıra babasinds uyuyorCanimuykuya geçişte zorlaniyo anladığım kadarıyla . Gündüzleri de öyle mi . Yoksa gece uykusunda mi bunu yapıyo
Hahahahahah ama yatışı tabiii babaOyy aferin kız benzettinnkendine He. Bi ben beceremedim sunu yabüyüğü aynı babaya benziyo Zümra kuşum bana benziyo ama tam olarak değil yanı daha çok bizim tarafa benzetiyorlar. Tıpatıp beceremedim
CVp verdimiYa foto atcam doktora bakalim ne diyecek sanada haber ederim
CVp verdimi
Evet evett aynen bu şekildee normal ozaman sizdede varsa böyleHenüz değil bu şekilde mi almiranin
Evet evett aynen bu şekildee normal ozaman sizdede varsa böyle
Ammaaa ben bunun tatlılığını yer ısırırımmmmmmmmmmmmmmm
Henüz değil bu şekilde mi almiranin
Yok eve geçtik 3 gün önce.hala korkumuz var ama,muhendis getirtip baktirdik,sorun yok dediler.tedbir bizden takdir Allahtan dedikNaptınız köydemisiniz hala