- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 38
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.181
Kiz bublar cok fena ya ben firca almistim dili icin onlada yapiyorum kendjmde kasiyorum ama ne fayda benimki resmen deneme tahtasi etti beni allahtan cirmalama yok arada tokat atiyor sadece
Söyle uşağaaa ısırmasınn şiniden başladı kudurmayaOYun yapiyir sipa
Benim gögsüm boğaz yerimm tırnaklamaktan iz çizik etti yapma diyorum yapıyo boğazımı sıkıyoo beni böyle seviyoo hhehehehhe sanırım ben hep öyle seviyorum bacaklarını falan öyle öğrendi
Af yokkkYaparizzzzzzzz
Çınar koleji mi düşünüon . Walla iste kolejler yemek olarak da çok iyi. Diğer türlü bi de beslenme koy fln zaten boğazı da yok bnm kızın çıkarıp yemez bileEvet bende çalışma durumund dolayı istiyorum kuzu saatler uymayacak
Sabah kahvaltı yapmak istemiyor cinar yemekli oluyor benim çok bi yüküm yok
Yaa kıyamam iste bu süreçte düşme kazaları fln olacak artık dikkat etsek de kuzum. Walla bn yürüteceğim kullanmıom yatiriom yere ama hiç çaba yok emeklemek icinBizimkide emeklemiyo pek ben yere koyamıyorum 1ci kattayız ve buz gibi yerler ev botu aldım kızıma yürüteçe koymak için karnı ağrır çünkü koltuğun köşelerine kalkıyo direk duruyo bacakları emeklemek istiyo ama yapamıyo kafasını vuracak yere
Bizimkide sürekli dönüyor emekleme pozisyonu alıyor ama toto kalmıyorBoncuk000
Kız bende ev botu aldım sjrekli çıkıyor ayağında havlu çorapla geziy
Heh bizdensiniz kuzum yere koyuom ama toto kalkmıyorBizimkide sürekli dönüyor emekleme pozisyonu alıyor ama toto kalmıyorBoncuk000
Kız bende ev botu aldım sjrekli çıkıyor ayağında havlu çorapla geziyor
Benim gögsüm boğaz yerimm tırnaklamaktan iz çizik etti yapma diyorum yapıyo boğazımı sıkıyoo beni böyle seviyoo hhehehehhe sanırım ben hep öyle seviyorum bacaklarını falan öyle öğrendi
Aynen kuzu diğer türlü yemiyorlarda açıkçası beslenmeyi yemiş yememiş bakacak öğretmenleri de olmalıÇınar koleji mi düşünüon . Walla iste kolejler yemek olarak da çok iyi. Diğer türlü bi de beslenme koy fln zaten boğazı da yok bnm kızın çıkarıp yemez bile
Heh bizdensiniz kuzum yere koyuom ama toto kalkmıyorağlıyo bi de istemiyormuş. Ayakta duruyo . Bi de kapı gicirtisina da oynuyo hemen ezan dua fln ne denk gelirse
Bn kulotlu çorap giydiriom kuzum onun üstüne de kısa normal çorap . Bi de ben genelde fermuarlı boydan tulum giydiriom büyük kızdan vardı çok yeni de aldım. Hem çok seviom bebeklerde hem de karnı açıldı derdi fln olmuyo
Ay nolcak böyle yaa. Acaba az gittiğin için alışamıyor mu ki bakıcısınaAynen ya cadılar ya bizim.bakixi gelmedi 2 gündür 2 gün geldi nasıl olacK bilmiyorum
Uyumuyor babasi Olmadanda
Aynı aynı anne opücüğü rahatlatıyoAy cano burnumu sıkıyor yüzümü sıkıyor
Bide ellerini tutup öptüğümde gözlerini kapatıyor öyle uyuyacakmis hanim
Bende öyleymişim annem diyo çok bekledim emekleyerek yürü diye illede anında kalktın ayağa diyo yürüdün hep diyoYaa kıyamam iste bu süreçte düşme kazaları fln olacak artık dikkat etsek de kuzum. Walla bn yürüteceğim kullanmıom yatiriom yere ama hiç çaba yok emeklemek icinayaktan durmak istiyo yürümek istiyo. Emeklemesen yürür belki level atlar
Kuzum doğru gelemedikiAy nolcak böyle yaa. Acaba az gittiğin için alışamıyor mu ki bakıcısına
Cok başka bisi bunlar yaaaAynı aynı anne opücüğü rahatlatıyo
Baldu da balll
Iyi kuzumm şu 2 gundur guzel uyuyo üst iki dis patlamasi daha yaşaninca sanırım rahatladıCok şükür nasıl uyuyor almira
Aaa 2 kerede yani azmış. Ay annende niye uyumuyor ki yaKuzum doğru gelemediki
Şubat bitecek 2 kere geldi mart başı iş başı yapmam lazım
Anneme alismis ama ondanda uyumuyor
Canim cok sagol