2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Yok eve geçtik 3 gün önce.hala korkumuz var ama,muhendis getirtip baktirdik,sorun yok dediler.tedbir bizden takdir Allahtan dedik
Aynenn öylee öyle olsa giremezdiniz zaten rabbim daha yaşatmasın antepte bi dag var birbirine kavusmuslar ve yol kapanmış göl oluşmuş küçük biyerdede boyle seyler filmlerde olurdu gerçek oldu resmen ya

Evet ya arkadaş gelmişti normal ıslak mendille suratını sildi dedim onu kullanmiyordum
Aklıma gelse hemen yikardim simdi vicdan azabindayim kuzu

Ay teşekkür ederiz hepside ayrı tatlı ha bunların
İslak mendille alakasımı varmış kii

Evett ayrı tatlılarr

Aynenn öylee öyle olsa giremezdiniz zaten rabbim daha yaşatmasın antepte bi dag var birbirine kavusmuslar ve yol kapanmış göl oluşmuş küçük biyerdede boyle seyler filmlerde olurdu gerçek oldu resmen ya
Deprem bolgelerine üzülmekten psikolojimiz bozuldu artik,herkes üzgün,stresli.sanki aylardir uyumamiş gibi yorgunuz.Allahim boyle felaketler yaşatma bodaha

Deprem bolgelerine üzülmekten psikolojimiz bozuldu artik,herkes üzgün,stresli.sanki aylardir uyumamiş gibi yorgunuz.Allahim boyle felaketler yaşatma bodaha
Amin benim ilkkez bukadar canım acıdı buneydi böyle tam düzeldi diyoruz havalara uçuşuyoruz burda gene kıyamet

Gunduzleri de öyle bende memede uyuyor rahat sadece kısa uyuyor ama ayakta uyumak istemiyor bağıra bağıra babasinds uyuyor
Başkalarından v bende kriz halinde ağlıyor
Sadece memede uyumak istiyor
Emzik almıyo dimi kuzum meme yerine onu çıkarıp hemen emziği taksan öyle öyle alışır mi acaba. Sallanarak da uyumak istemiyo belli ki. Ya da emzirip beşiğine koy elini tutarak veya uyku arkadaşıyla fln alışmaz mi ki

Emzik almıyo dimi kuzum meme yerine onu çıkarıp hemen emziği taksan öyle öyle alışır mi acaba. Sallanarak da uyumak istemiyo belli ki. Ya da emzirip beşiğine koy elini tutarak veya uyku arkadaşıyla fln alışmaz mi ki

Emzik hic almadk kuzum gözleri kapatınca hemen Emzik verdim hemen attı ağzından uyandı
Tek isteği memede benimle uyumak babasinda da sürekli uyudugu ve alınmayacağıni bildiği için uyuyor
Nasil bir hatun bilemedim

Allaha sıginiyorum başka da bisey bilmiyorum.deprem arasi koyde bizim minik 2 tane de diş cikardi.Allahtan ne bi huysuzluk ne bi ağlama hicbisey olamadi da bizi üzmedi
OOo harikaaa benimki üst 2 dişi patladı bilee 2 siyle uzuyo iyice güldükce belli ediyor atmıştım buraya gördünmü bilmiyorum😁

Kızlar diş çıkarken bebeklerde ishal oluyordu dimi? Şimdi kızım diş çıkarıyor ve ishal olmuş dişe bağlayayım mı yoksa doktora götüreyim mi bilemedim 🙄

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlar diş çıkarken bebeklerde ishal oluyordu dimi? Şimdi kızım diş çıkarıyor ve ishal olmuş dişe bağlayayım mı yoksa doktora götüreyim mi bilemedim 🙄
4 5 kere yaparsa sıkıntı benimkinde pek ishal olmadı hatta hiç olmadı üşüttu belki belkide ishal oluncak birşey yedirdin🤭

Ne kadar yapıyor çok su gibi mi 4 5 kereyi geçerse sıkıntı diye biliyorum
Bgn bir kere gaz çıkarırken kaçırmış gibiydi.
4 5 kere yaparsa sıkıntı benimkinde pek ishal olmadı hatta hiç olmadı üşüttu belki belkide ishal oluncak birşey yedirdin🤭
İşte bir kere oldu bgn. Son 3 gündür daha önce vermediğim değişik birsey de yedirmedim bol da su içiyor. Neyse ptesi ye kadar devam ederse doktoruna bir götürürüm 🙈

• Beğen
Reactions: Jou
X