2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Aynen kuzu diğer türlü yemiyorlarda açıkçası beslenmeyi yemiş yememiş bakacak öğretmenleri de olmalı
Arkadaşım anlatıyor öğretmeni hiç ilgilenmiyor diyor çok zor ya
Ahh iste ilk yıl çok önemli ya anne gibi olmalı o düşüncede o şefkatte . İns güzel öğretmenler çıkar karşımıza. Bnm mahalledeki devlet okulumuz da güzel eğer oraya giderse bi kac iyi sınıfçı varmış bakalım onlara denk gelirse

Aynen kuzu hem yatmak istiyor gidemincede kızıyor
Ay zümra oynamayı seviyor desene
Bende çoraplı ince pijama üstüne tulumda alt üst de giydiriyorum bide havlu çorap aldım üşümezlerninsallah
Kuzu tulum çok iyi oluyor benimde çok yok karışık giydiriyorum hanima
Üşümez üşümez kuzum ayağı soğuk değilse iyidir. Çok da kalın olunca bu sefer terleyip seviyo ayak soğuk oluyo. Walla kuzum benm tulumlar kızdan kalma hep inan büyük kıza göre bulsam ona da alcam çok seviom çocuklarda 😂🙈

Çok geçmiş olsun. Napıyosunuz şuan? Orda hasarsiz da olsa evlere giremiyor sanırım millet korkudan :KK43:
Merkezde sıkıntı yok çok bina yıkılmadı. Çok zengin bir semtimiz vardı İbrahimli mahallesi orda yıkılan binalar oldu. İslahiye ve nurdağı Gaziantep e yarım saat uzaklıkta oralar çok kötü durumda. Ben annemlerde kalıyorum ilk günler evlere hiç giremedik

Merhaba kızlar buralara hiç giremiyorum ama hep aklımdasınız çok büyük Bi felaket atlattık bende Gaziantep teyim çok zordu çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız
Ayy çok geçmiş olsun yaaa bizler burda korku ve üzüntü içindeyiz de normal sizin öyle olmanız

Merhaba kızlar buralara hiç giremiyorum ama hep aklımdasınız çok büyük Bi felaket atlattık bende Gaziantep teyim çok zordu çok şükür iyiyiz sizler nasılsınız
Çoook geçmiş olsun ben doğukaradenizdeyim burada bile hissettik sizi düşünemiyorum bile gerçekten çok büyük bir acı yaşadık rabbim birdaha göstermesin

Aaa 2 kerede yani azmış. Ay annende niye uyumuyor ki ya

Ya bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor :KK43:

Ahh iste ilk yıl çok önemli ya anne gibi olmalı o düşüncede o şefkatte . İns güzel öğretmenler çıkar karşımıza. Bnm mahalledeki devlet okulumuz da güzel eğer oraya giderse bi kac iyi sınıfçı varmış bakalım onlara denk gelirse

Bizim mahallede çok yok kuzu ay inşallah iyi birileri cikar

Ya bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor :KK43:
Ay o nasıl bakıcı gönlü mü yok nedir. Ah güneş ah. Ne yapacaksın peki

Gaziantep Şahinbey canım Karataş mahallesindeki ben o yıkılanlar direkt Antep merkez değil tabi merkezde de var onlarda kolon kesilmiş hep altları banka ve dükkan olduğu için
Evettt kolom sıkıntısı yaptı hiçmi kafaları basmiyolar anlamiyorumm yaa kolon kesilirmi abi yaaa kesilirse bilmiyolarmı yıkılırrr

X