- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.161
Kızlar belis bugün 5-6 kez azar azar kaka yaptı. İshalde değil neden olabilir sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah kuzuma bizimde ayni ama benimki cok kotu isiriyor delirmek uzereyim acidan bazen kendimi kaybediyorum bunu nasil asabilcez bana bi cozum yolu lazim yoksa memeden hemen kesicem dayanma gucum kalmadi heryeri yara oldu sag gogsumun
Benimkide bu ara bi damlacik yapiyor nerdeyse suyu az iciyor ondanmi bilmiyorimki seninkideKızlar belis bugün 5-6 kez azar azar kaka yaptı. İshalde değil neden olabilir sizce
Benimkide bu ara bi damlacik yapiyor nerdeyse suyu az iciyor ondanmi bilmiyorimki seninkide
Sivi degilse korkma canim benceSuyunu sürekli veriyorum canım anlamadım bende
Banada yapıyorr bianda ısırıyo ayy diyorum bana bi bakıyo başlıyo ağlamaya sonra gülüyorum kıza kızım ısırdın canım acıdı gülerek yapıyorum oda gülüyoMasallah kuzuma bizimde ayni ama benimki cok kotu isiriyor delirmek uzereyim acidan bazen kendimi kaybediyorum bunu nasil asabilcez bana bi cozum yolu lazim yoksa memeden hemen kesicem dayanma gucum kalmadi heryeri yara oldu sag gogsumun
Hay ağzından bal damlıyor çok mutlu oldumBen atlattım onu uzun sürmüyor neyse ki :)
Aynı aynı ıkınıyor gibi sesler çıkarıyorAy güneş in altını açmak için yatiriyorum ağlıyor
Elindeki oyuncagi alıyor abisi ağlıyor
Bide elindekini vermemek için direniyor acayip zorlama sesi çıkartıyor
Ahsende 3 gün önce öyleydi ishal değildi o da. Neden anlamadım bendeKızlar belis bugün 5-6 kez azar azar kaka yaptı. İshalde değil neden olabilir sizce
Korktuğumdan değilde merak sadece :)Sivi degilse korkma canim bence
Ahsende 3 gün önce öyleydi ishal değildi o da. Neden anlamadım bende
Korktuğumdan değilde merak sadece :)
Her şeyi dile yoruyorum ama ondan mı acaba dedim
Olabilir bak ahsenin de 8.dişi bayadır çıkamadı çıktı sanmıştım da çıkmamış. Benim yeğenin diş zamanı ishal gibi olurdu böyle sürekli yapardı
Kuzum yaa nasıl kaşınıyordur kim bilirAy çıksın da rahatlayalım her yere saldırıyor kolum hep mosmor öyle bir yapışıyor ki yavrum:)
Sorma valla bi memeyi isiriyor diyerinide ayni anda mincikliyor bide jilet gibi mubarek dün oturdum hickira hickira agladim esim bile şok oldu gorunce allah sabir versin diyoBanada yapıyorr bianda ısırıyo ayy diyorum bana bi bakıyo başlıyo ağlamaya sonra gülüyorum kıza kızım ısırdın canım acıdı gülerek yapıyorum oda gülüyo
Hadi ya okadar ediyomu benimki memeye pek değilde hep eliyle mıncırıyo bacaklara göbeğime ısırıyo sadece
Senin uşak fena evlenen yandı hhehehe
Canım yapıyorsa gıda veriyosun zaten cok meme verme barii arada isterse su ver o ısırarak sanırim oynuyo ondanSorma valla bi memeyi isiriyor diyerinide ayni anda mincikliyor bide jilet gibi mubarek dün oturdum hickira hickira agladim esim bile şok oldu gorunce allah sabir versin diyo
bende bagiriyorum bu sefer sıçrıyor korkuyor psklojisini bozarim korkusuna her emzirme öncesi agzima bisey tikayip sıkmaya basladim kendimi bu durumu aşmam lazim inan cok zor
Bir yerde okumuştum gun içinde parmağınla dişlerini kaşıyıp onu rahatlatırsan emerken isirmiyorlarmis. Tensel kaşıma istiyorlar sanırım. Ben de emerken aşırı derecede tırnaklamak ve cimciklenmeye maruz kalıyorum göğüslerim yara bere içinde tırnak izleri dolu, kanatıyor daMasallah kuzuma bizimde ayni ama benimki cok kotu isiriyor delirmek uzereyim acidan bazen kendimi kaybediyorum bunu nasil asabilcez bana bi cozum yolu lazim yoksa memeden hemen kesicem dayanma gucum kalmadi heryeri yara oldu sag gogsumun
OYun yapiyir sipaCanım yapıyorsa gıda veriyosun zaten cok meme verme barii arada isterse su ver o ısırarak sanırim oynuyo ondan
Kiz bublar cok fena ya ben firca almistim dili icin onlada yapiyorum kendjmde kasiyorum ama ne fayda benimki resmen deneme tahtasi etti beni allahtan cirmalama yok arada tokat atiyor sadeceBir yerde okumuştum gun içinde parmağınla dişlerini kaşıyıp onu rahatlatırsan emerken isirmiyorlarmis. Tensel kaşıma istiyorlar sanırım. Ben de emerken aşırı derecede tırnaklamak ve cimciklenmeye maruz kalıyorum göğüslerim yara bere içinde tırnak izleri dolu, kanatıyor da
DUa etmekten elimizden birşey gelmiyo
Aynı aynı ıkınıyor gibi sesler çıkarıyor