2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Ay o nasıl bakıcı gönlü mü yok nedir. Ah güneş ah. Ne yapacaksın peki

Hic bilmiyorum ki iş yeri martta tam zamanlı bekliyordu aynı sistem devam edeceğim muhtemelen ama sonu ne olacak
Annem baksa zorlanıyor kadın
İşten çıkmam lazım ama tazminatım yıllarca verdiğim emek çöp
Kızımdan değerli değil tabi ama keşke yolunda gitseydi
Kasımdan bu yana hep bu mevzu sanırım yoruldum artık kuzu

Hic bilmiyorum ki iş yeri martta tam zamanlı bekliyordu aynı sistem devam edeceğim muhtemelen ama sonu ne olacak
Annem baksa zorlanıyor kadın
İşten çıkmam lazım ama tazminatım yıllarca verdiğim emek çöp
Kızımdan değerli değil tabi ama keşke yolunda gitseydi
Kasımdan bu yana hep bu mevzu sanırım yoruldum artık kuzu
Yani şu zamanda hem tek maaş zor olur hem de emeğin tabi. Annende de uyumuyormuş ki hani o baksa bile. Uyku danışmanıyla mı çözseniz bu sorunu acaba işe yarar mı ki

Ya bakıcı sürekli gel her gün 1 2 saat olsasa dedim 2 gündür teli aradım en son msj atmış oğlu güya annem anneannemi doktora goturudu diye bende geçmiş olsun beni arasın olur mu dedim dün sonuç bugün aramadı sinur oldum stres oldum midem ağrıyor
Annem ve başka kim olursa uyumuyor ayakta babasinda ağlayarak uyuyor bendede memede uyuyo çok zor :KK43:
Canimuykuya geçişte zorlaniyo anladığım kadarıyla . Gündüzleri de öyle mi . Yoksa gece uykusunda mi bunu yapıyo

Canimuykuya geçişte zorlaniyo anladığım kadarıyla . Gündüzleri de öyle mi . Yoksa gece uykusunda mi bunu yapıyo
Gunduzleri de öyle bende memede uyuyor rahat sadece kısa uyuyor ama ayakta uyumak istemiyor bağıra bağıra babasinds uyuyor
Başkalarından v bende kriz halinde ağlıyor
Sadece memede uyumak istiyor

Eklentiler

• IMG-20230218-WA0004.jpg
    IMG-20230218-WA0004.jpg
    142,4 KB · Görüntüleme: 45
Evet evett aynen bu şekildee normal ozaman sizdede varsa böyle

Ammaaa ben bunun tatlılığını yer ısırırımmmmmmmmmmmmmmm

Evet ya arkadaş gelmişti normal ıslak mendille suratını sildi dedim onu kullanmiyordum
Aklıma gelse hemen yikardim simdi vicdan azabindayim kuzu

Ay teşekkür ederiz hepside ayrı tatlı ha bunların

• Beğen
Reactions: Jou
X