2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Evet bende çalışma durumund dolayı istiyorum kuzu saatler uymayacak
Sabah kahvaltı yapmak istemiyor cinar yemekli oluyor benim çok bi yüküm yok
Çınar koleji mi düşünüon . Walla iste kolejler yemek olarak da çok iyi. Diğer türlü bi de beslenme koy fln zaten boğazı da yok bnm kızın çıkarıp yemez bile

Bizimkide emeklemiyo pek ben yere koyamıyorum 1ci kattayız ve buz gibi yerler ev botu aldım kızıma yürüteçe koymak için karnı ağrır çünkü koltuğun köşelerine kalkıyo direk duruyo bacakları emeklemek istiyo ama yapamıyo kafasını vuracak yere😁😁
Yaa kıyamam iste bu süreçte düşme kazaları fln olacak artık dikkat etsek de kuzum. Walla bn yürüteceğim kullanmıom yatiriom yere ama hiç çaba yok emeklemek icin 😂 ayaktan durmak istiyo yürümek istiyo. Emeklemesen yürür belki level atlar 😂

• Komik
Reactions: Jou
Bizimkide sürekli dönüyor emekleme pozisyonu alıyor ama toto kalmıyor Boncuk000 Boncuk000
Kız bende ev botu aldım sjrekli çıkıyor ayağında havlu çorapla geziy
Bizimkide sürekli dönüyor emekleme pozisyonu alıyor ama toto kalmıyor Boncuk000 Boncuk000
Kız bende ev botu aldım sjrekli çıkıyor ayağında havlu çorapla geziyor
Heh bizdensiniz kuzum yere koyuom ama toto kalkmıyor 😂ağlıyo bi de istemiyormuş. Ayakta duruyo . Bi de kapı gicirtisina da oynuyo hemen ezan dua fln ne denk gelirse 😂🙈
Bn kulotlu çorap giydiriom kuzum onun üstüne de kısa normal çorap . Bi de ben genelde fermuarlı boydan tulum giydiriom büyük kızdan vardı çok yeni de aldım. Hem çok seviom bebeklerde hem de karnı açıldı derdi fln olmuyo

Benim gögsüm boğaz yerimm tırnaklamaktan iz çizik etti yapma diyorum yapıyo boğazımı sıkıyoo beni böyle seviyoo hhehehehhe sanırım ben hep öyle seviyorum bacaklarını falan öyle öğrendi 😁😁😁😁😁

Ay cano burnumu sıkıyor yüzümü sıkıyor
Bide ellerini tutup öptüğümde gözlerini kapatıyor öyle uyuyacakmis hanim

• Komik
Reactions: Jou
Çınar koleji mi düşünüon . Walla iste kolejler yemek olarak da çok iyi. Diğer türlü bi de beslenme koy fln zaten boğazı da yok bnm kızın çıkarıp yemez bile
Aynen kuzu diğer türlü yemiyorlarda açıkçası beslenmeyi yemiş yememiş bakacak öğretmenleri de olmalı
Arkadaşım anlatıyor öğretmeni hiç ilgilenmiyor diyor çok zor ya

Heh bizdensiniz kuzum yere koyuom ama toto kalkmıyor 😂ağlıyo bi de istemiyormuş. Ayakta duruyo . Bi de kapı gicirtisina da oynuyo hemen ezan dua fln ne denk gelirse 😂🙈
Bn kulotlu çorap giydiriom kuzum onun üstüne de kısa normal çorap . Bi de ben genelde fermuarlı boydan tulum giydiriom büyük kızdan vardı çok yeni de aldım. Hem çok seviom bebeklerde hem de karnı açıldı derdi fln olmuyo

Aynen kuzu hem yatmak istiyor gidemincede kızıyor
Ay zümra oynamayı seviyor desene
Bende çoraplı ince pijama üstüne tulumda alt üst de giydiriyorum bide havlu çorap aldım üşümezlerninsallah
Kuzu tulum çok iyi oluyor benimde çok yok karışık giydiriyorum hanima

Yaa kıyamam iste bu süreçte düşme kazaları fln olacak artık dikkat etsek de kuzum. Walla bn yürüteceğim kullanmıom yatiriom yere ama hiç çaba yok emeklemek icin 😂 ayaktan durmak istiyo yürümek istiyo. Emeklemesen yürür belki level atlar 😂
Bende öyleymişim annem diyo çok bekledim emekleyerek yürü diye illede anında kalktın ayağa diyo yürüdün hep diyo

X