- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.141
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiye kadar dert edindiklerimden utandım. Hayat çok kısa
Bakkk o kesinn cidden yanindaki önündeki yıkılırsa bittik yanii oyüzden camdan uzak durun en ihtimale karşı bizde salona bakarsak ev yok ama yatak odama bakarsak dibimde ev site olduğu için
Dene oksa bana link atHadii yaa odami cikiyo corap çıkıyo diye onu aldım deneyeceguzzz
TamamdırbeybiDene oksa bana link at
Ay allahim konuştuğumuz hale bak bukadar psikolojimiz bozulduBide ilk salona bakıyorlamis
Onasil kızJou diş çıkınca siması değişiyormuş biraz öylemi cidden
Cok zor ust diş mahvettiiUyyy yerim gülüşü bizimki 10 aylık olacak hala hiç yok diş
Yani yüzü tam oturıyormuş öyle diyorlar neyse boşver ehehehOnasil kız
Cok zor ust diş mahvettii
Biz çok fena bi ataktayız gelmeyin buraya ağlamayı bilmeyen kızım ağlamaya başladı beceremiyor da onu
Eveeeet inşallah düzelir yaaa 37.hafta atağı mı ne. Kategoriler dünyasıymış uyanır yatakta dururdu biraz uyanır uyanmaz ağlıyor. Ama ne ağlama yani yarı numara yarı gerçekHer şey ağlamaya mı başladı:)
Ay allahim konuştuğumuz hale bak bukadar psikolojimiz bozuldu
Eveeeet inşallah düzelir yaaa 37.hafta atağı mı ne. Kategoriler dünyasıymış uyanır yatakta dururdu biraz uyanır uyanmaz ağlıyor. Ama ne ağlama yani yarı numara yarı gerçek
Eveeeet inşallah düzelir yaaa 37.hafta atağı mı ne. Kategoriler dünyasıymış uyanır yatakta dururdu biraz uyanır uyanmaz ağlıyor. Ama ne ağlama yani yarı numara yarı gerçek
DUa etmekten elimizden birşey gelmiyoSorma ya vallahi hiç iyi değiliz
Amaann nelerede inanıyoruz yavv hiç duymadım öyle birşeyyYani yüzü tam oturıyormuş öyle diyorlar neyse boşver eheheh
Hadi be ne etkisi oluyo