2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Öyle kuzum kardeşş gbsi yok
Muhtemelen istikrarlı şekilde gitmediğim için yapıyor bide abisine çok alıştı okula gidince kaldı
İnşallah alışır kuzu cidden stresli bir süreç
Alışır alışır kuzum dert etme sen bi şekilde büyüdükçe anlayacak senin tekrar geldiğini. Ahhh dertlerimiz bunlar olsun dimi insan bi dert ediyo sonra depremi hatırlıyorum Allah ım diyorum ya o insanlara sabır ver neler yaşıyorlar .
Senin oğluş da mi özele gidiyo kuzum. Bnm kız da başladı da özeller açıldı ya tek

Bende öyle mücadele ediyorum belim kopuyo artıkk bez degiştirirken ayrı dert
Kafası derken alnı dicektim

Ay balgam da sıkıntı yaa

İnşallah kuzum ya
Dedigin gibi dertlenmeye utanıyorum
Ever kuzu özele gidiyor anaokulu seneye nereye vericem ona karar vermek lazım

Bizde muadili aldık galiba canim
Hafif kanama bizde de oldu şişti morluk yoktu
Doktor hava verecek bir tip merkezi de olur dedi busefer korktum ya dokunursa diye şükür bisi olmadı
Dediler iğne olduktan sonra 15 20 dk hastane bekleyin insan tedirgin oluyor

Kizlar pek giremiyorum kusura bakmayin arkadaşlarimizi kaybettik evleri barklari yıkılanlar oldu 10 gundur kendimizde degiliz ben hele korkudan üzüntüden uyku uyumuyorum resmen anca bugün biraz iyiyim kendime gelmeye calisiyorum dudaklarim yara bere icinde .. oglusuma gelince biz iyiyiz şükür emeklemeye başladik baba dede mama gehh gidd diyoruz menenjitide vurulduk bi soRUN olmadi istahimizda çok guzel bugünlerde sukur herseyi istiyor yiyorda ozel birseyler yapmiyorum b
Evde ne varsa o

Bende oyle evde ne varsa o artık strese soktu beni

Nedicemm arkadaşların hangi şehirdeki vefat etti mekanları cennet olsun çok üzgünümm ya bi de arkadaşın oldumu hepten kahroluyosun oda ailen canın kanın gibi oluyo

Evet canim malesef öyle hatayda yasiyorlardi.. zaten tanidiklarimizin cogu hataydaydi esiminde uzmanlik yaptigi donemde yakin bi arkadasi vardi ömer oda antepte evleri hasarli cadirda kaliyorlar bebekleri var onlara ayri uzuluyorum icim rahat etmiyor gelin bize dedik oac kez gelmiyorda

Insanlar başkaların evine rahat edemiyor maaleseff zor bi durum rabbim yardımcıları olsun deprem de zaten faylar yer değiştirmiş buyüzden oldu heryer çukur hale geldi şehirler çok degişti harita degişti

Insanlar başkaların evine rahat edemiyor maaleseff zor bi durum rabbim yardımcıları olsun deprem de zaten faylar yer değiştirmiş buyüzden oldu heryer çukur hale geldi şehirler çok degişti harita degişti
Evet 8 m falan diyor bilim adamlari inanilmaz bir durum cok zor resmen 10 ili kaybettik bi gecede rabbim birdaha vermesin okadar korkunc ki

Başınız sağ olsun bende daha yeni bugün biraz daha kendime geldim

Evet 8 m falan diyor bilim adamlari inanilmaz bir durum cok zor resmen 10 ili kaybettik bi gecede rabbim birdaha vermesin okadar korkunc ki
Felaket bi afet marmarada hiç düşünemiyorum rabbim göstermesin tam coronadan düzene girdik derken bu çıktı buda bisenede şimdi üstümüzden gitmez

Bende öyle mücadele ediyorum belim kopuyo artıkk bez degiştirirken ayrı dert
Kafası derken alnı dicektim
Anladım kuzum .
Hele bi de ayakkabında kalkıp gidecekler fln .
Bnm ki emeklemiyo ya tembeliz galiba biraz ablamız 7aylikken emekliyordu. Siz de nasıl durumlar

Reactions: Jou
Artık herkes inanmaya başladı bu büyük afetten sonra araplar turistler gitsin yeni evler bize kalsın istanbula geldikçe kendimi yabancı ülkeye gitmişim gibi hissediyorum heleki suriye adıminı atmasın

Sorma vallahi
Ama yeni evler ne kadar güvenilir ki kuzu
Gördük bak 14 yıllık bina duruyor 1 yıllık bina tuzla buz oldu

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…