- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 35
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #99.101
Alışır alışır kuzum dert etme sen bi şekilde büyüdükçe anlayacak senin tekrar geldiğini. Ahhh dertlerimiz bunlar olsun dimi insan bi dert ediyo sonra depremi hatırlıyorum Allah ım diyorum ya o insanlara sabır ver neler yaşıyorlar .Öyle kuzum kardeşş gbsi yok
Muhtemelen istikrarlı şekilde gitmediğim için yapıyor bide abisine çok alıştı okula gidince kaldı
İnşallah alışır kuzu cidden stresli bir süreç
Bende öyle mücadele ediyorum belim kopuyo artıkk bez degiştirirken ayrı dertYa kafası bi tık daha sıcak hani ateş değil de diş zamanı olur ya öyle ondan da dişten şüpheleniom zaten .
Yarın yaptırayım bari ya öksürüğü de rahatlar belki. Ya bn iste hemen hızlı hızlı giydirmiyorum çünkü hanımefendi giyinmek istemiyo mücadele ediyo
Zormuş kuzum ya mesafede fazla yolda yemek yedirmekte sıkıntı, soğuk cabası…
Ay balgam da sıkıntı yaaYaptık onuda kuzum ben ilk Ankaradaki doktorumuza yazmıştım o günde 3 kere 5ml serum 2 kerede cortair verin demişti nebulizatörle.. Balgam var onu atması lazım sanırım. Burda doktora götürdük birkaç gün sonra hani uzaktan olmaz muayene de olsun diye..
Alışır alışır kuzum dert etme sen bi şekilde büyüdükçe anlayacak senin tekrar geldiğini. Ahhh dertlerimiz bunlar olsun dimi insan bi dert ediyo sonra depremi hatırlıyorum Allah ım diyorum ya o insanlara sabır ver neler yaşıyorlar .
Senin oğluş da mi özele gidiyo kuzum. Bnm kız da başladı da özeller açıldı ya tek
Bende dayanamadım da mecbur doktora götürdüm iğne önce yaptırmamayım dedim. Sonra güvenemedim. Bizimde iğne reçete de forsef diye ama doktor yoktur muadili de olur dedi. İesef verdi eczacıda.. dün 4. İğne oldu geldik eve bir vaktım kanamış biraz.. sabah bez değişirken baktım morarmış niye öyle oldu anlamadım. 2 iğne daha vurulacakBizim burda büyük hastanede yok 1 devlet 2 özel. Devlet dolu gitmiyorum aciline.. özel hastanenin de daha düzenli olanına götürdüm ki temas az olsun diye.. doktor olarakta özel muayene götürdüm güya en iyisi oymuş bilemedim.
Bende oyle evde ne varsa o artık strese soktu beniKizlar pek giremiyorum kusura bakmayin arkadaşlarimizi kaybettik evleri barklari yıkılanlar oldu 10 gundur kendimizde degiliz ben hele korkudan üzüntüden uyku uyumuyorum resmen anca bugün biraz iyiyim kendime gelmeye calisiyorum dudaklarim yara bere icinde .. oglusuma gelince biz iyiyiz şükür emeklemeye başladik baba dede mama gehh gidd diyoruz menenjitide vurulduk bi soRUN olmadi istahimizda çok guzel bugünlerde sukur herseyi istiyor yiyorda ozel birseyler yapmiyorum b
Evde ne varsa o
Evet canim malesef öyle hatayda yasiyorlardi.. zaten tanidiklarimizin cogu hataydaydi esiminde uzmanlik yaptigi donemde yakin bi arkadasi vardi ömer oda antepte evleri hasarli cadirda kaliyorlar bebekleri var onlara ayri uzuluyorum icim rahat etmiyor gelin bize dedik oac kez gelmiyordaBende oyle evde ne varsa o artık strese soktu beni
Nedicemm arkadaşların hangi şehirdeki vefat etti mekanları cennet olsun çok üzgünümm ya bi de arkadaşın oldumu hepten kahroluyosun oda ailen canın kanın gibi oluyo
Insanlar başkaların evine rahat edemiyor maaleseff zor bi durum rabbim yardımcıları olsun deprem de zaten faylar yer değiştirmiş buyüzden oldu heryer çukur hale geldi şehirler çok degişti harita degiştiEvet canim malesef öyle hatayda yasiyorlardi.. zaten tanidiklarimizin cogu hataydaydi esiminde uzmanlik yaptigi donemde yakin bi arkadasi vardi ömer oda antepte evleri hasarli cadirda kaliyorlar bebekleri var onlara ayri uzuluyorum icim rahat etmiyor gelin bize dedik oac kez gelmiyorda
Evet 8 m falan diyor bilim adamlari inanilmaz bir durum cok zor resmen 10 ili kaybettik bi gecede rabbim birdaha vermesin okadar korkunc kiInsanlar başkaların evine rahat edemiyor maaleseff zor bi durum rabbim yardımcıları olsun deprem de zaten faylar yer değiştirmiş buyüzden oldu heryer çukur hale geldi şehirler çok degişti harita degişti
Başınız sağ olsunKizlar pek giremiyorum kusura bakmayin arkadaşlarimizi kaybettik evleri barklari yıkılanlar oldu 10 gundur kendimizde degiliz ben hele korkudan üzüntüden uyku uyumuyorum resmen anca bugün biraz iyiyim kendime gelmeye calisiyorum dudaklarim yara bere icinde .. oglusuma gelince biz iyiyiz şükür emeklemeye başladik baba dede mama gehh gidd diyoruz menenjitide vurulduk bi soRUN olmadi istahimizda çok guzel bugünlerde sukur herseyi istiyor yiyorda ozel birseyler yapmiyorum b
Evde ne varsa o
Felaket bi afet marmarada hiç düşünemiyorum rabbim göstermesin tam coronadan düzene girdik derken bu çıktı buda bisenede şimdi üstümüzden gitmezEvet 8 m falan diyor bilim adamlari inanilmaz bir durum cok zor resmen 10 ili kaybettik bi gecede rabbim birdaha vermesin okadar korkunc ki
Felaket bi afet marmarada hiç düşünemiyorum rabbim göstermesin tam coronadan düzene girdik derken bu çıktı buda bisenede şimdi üstümüzden gitmez
Artık herkes inanmaya başladı bu büyük afetten sonra araplar turistler gitsin yeni evler bize kalsın istanbula geldikçe kendimi yabancı ülkeye gitmişim gibi hissediyorum heleki suriye adıminı atmasınEşimle konuşmalar geçiyor herkes İstanbul u terk etmek istiyor
Bende öyle mücadele ediyorum belim kopuyo artıkk bez degiştirirken ayrı dert
Kafası derken alnı dicektim
Bn de öyle seneye napcam bakalım rabbim ulaştırsın da sağlıkla artık yoluna girer ins. Seneye biz de 1izİnşallah kuzum ya
Dedigin gibi dertlenmeye utanıyorum
Ever kuzu özele gidiyor anaokulu seneye nereye vericem ona karar vermek lazım
Bi de 1.sınıf anneleri diye grup kuralım bariİnşallah kuzum ya
Dedigin gibi dertlenmeye utanıyorum
Ever kuzu özele gidiyor anaokulu seneye nereye vericem ona karar vermek lazım
Artık herkes inanmaya başladı bu büyük afetten sonra araplar turistler gitsin yeni evler bize kalsın istanbula geldikçe kendimi yabancı ülkeye gitmişim gibi hissediyorum heleki suriye adıminı atmasın