2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kızlar birsey sormak istiyorum. Şimdi diyelim diş çıkıyor böyle elimize minnak ama görünmeyen sivri birseyler geldi bunun diş olarak meydana gelip büyümesini tamamlaması ne kadar sürüyor? Hastalık dönemi geçirdiğimizden anlamadım huysuzlugunu hastalığına verdim ama elimle bakınca sivri sivri elime battı ilk diş orada arada kaynamış

Felaket bi afet marmarada hiç düşünemiyorum rabbim göstermesin tam coronadan düzene girdik derken bu çıktı buda bisenede şimdi üstümüzden gitmez
Evet marmara cok riskli bilim adamlari yakin diye bangir bangir bagiriyir tedbir almak şart

Reactions: Jou
1 haftaya baya baya çıkar. Bi anda büyüyor

Bnde özel istemiyorum da. Ama iste bnm çalışma saatinden dolayı da mecbur da kalabiliriz özele bilmiyorum artık ya hayırlısı olsun düşündükçe de strese giriyorum bn ya

Evet bende çalışma durumund dolayı istiyorum kuzu saatler uymayacak
Sabah kahvaltı yapmak istemiyor cinar yemekli oluyor benim çok bi yüküm yok

Öyle valla ne kadar boşmuş aslında

Ailesiz kalan bir sürü çocuk bebek var ne olacak onlar kara kara düşünüyorum
Koruyucu aile olmak için çok başvuru olmuş
Fakat suanki duygusal surecle buna karar veren çok çevremde 55 60 yaşındaki insanlar bile koruuuc aile için sıcak bakıyor ama ne kadar yetecek çocuklara

Yani 60 yaşındaki insan nasıl yetecek doğru. Bence maksimum 50 yaş olmalı

Sorma vallahi
Ama yeni evler ne kadar güvenilir ki kuzu
Gördük bak 14 yıllık bina duruyor 1 yıllık bina tuzla buz oldu
Yeni binalarrda depreme dayaniklı yapmamışlarda ondan benim ki de site depreme dayanıklımı diye yeni yöneticimiz özellikle baktırdı ona ona göre iskan alındı öyle olsa iskan vermezlerdii benim eve de var çatlak ama duvar çatlağıymış ben kackez sallandım marmara depremiyle bide allahtan eşim evdeyken sallandı şimdide kızımla başbaşayım umarım yakalanmam

Anladım kuzum .
Hele bi de ayakkabında kalkıp gidecekler fln .
Bnm ki emeklemiyo ya tembeliz galiba biraz ablamız 7aylikken emekliyordu. Siz de nasıl durumlar
Bizimkide emeklemiyo pek ben yere koyamıyorum 1ci kattayız ve buz gibi yerler ev botu aldım kızıma yürüteçe koymak için karnı ağrır çünkü koltuğun köşelerine kalkıyo direk duruyo bacakları emeklemek istiyo ama yapamıyo kafasını vuracak yere

Evet usulüne uygun olmadıktan sonra yeni eski fark etmiyor
Umarım yakalanmayız canim ya
Bak bizin ev sağlam kendileri yaptırmis malzemeyi almış ama sağım solum önüm bina dibimde yıkılsa üstüme gittik

Reactions: Jou
Bizimkide sürekli dönüyor emekleme pozisyonu alıyor ama toto kalmıyor Boncuk000
Kız bende ev botu aldım sjrekli çıkıyor ayağında havlu çorapla geziyor

Evet usulüne uygun olmadıktan sonra yeni eski fark etmiyor
Umarım yakalanmayız canim ya
Bak bizin ev sağlam kendileri yaptırmis malzemeyi almış ama sağım solum önüm bina dibimde yıkılsa üstüme gittik
Bakkk o kesinn cidden yanindaki önündeki yıkılırsa bittik yanii oyüzden camdan uzak durun en ihtimale karşı bizde salona bakarsak ev yok ama yatak odama bakarsak dibimde ev site olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…