- 2 Ağustos 2013
- 34.176
- 101.794
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.741
Aynen öyle yapcam. Verdiği multivitamin polivit. İçinde d vitamini de var. Evdeki d vitaminin bitince yenisini alma verme bunun içinde var dedi. Şimdi ikisi bir fazla doz olacak diye evdekini vermiycem. Şurubun biri de zaditen. Bu alerji şurubuymuş önceki verdiğinde okumuştum. Yan etkisi iştah açma bu egzemayı da içten temizleyecek hem de iştah açacak dedi.Üst diş krizinden bakamiyorum buralara, 2-3 gundur bir sinir bir huysuzluk, sağ ön dişi cikiyomus megersem, patladi patlicak cocuk da huysuzluktan patladi patlick, snrlenip bi sıkıyo kendini keçi mübarek
Sabah 5bucukta kalkip oturup virvirvir biseyler diyo 2 saat uyutmaya ugrasiyorum cok uykum vaar
Bnm 7bucuk aylik suan, önce ben yiyip gozlemlicekmisim, bikac gun yogurt sut fln biseyler yiyim bakim sutten cocuga gecince bisey yapicakmi, duruma gore bi yogurt corbasi vericm 3-5 kasik bisey denemek icin ama şu diş krizi gecsin istiyorum cunku ztn huysuz bide ona huysuzlanirsa anlamam neden oldugunu
Bugun bende ilk kez yumurta sarisini tavada zeytinyagda pisirdim sade omlet gibi, öyle verdim, ceyregin yarisini anca yemistir bi mincik yaninda da hurmali yulaf irmik karisimi verdim
Öglen ve aksam sebzeli mercimek corbasi vericm, aksamkinin icine brokolili köfte de karip blendr yapmayi dusunuyorum
Gecmisolsun insallah istahi duzelir hemencik, sen cocugunu daha iyi bilirsin doktorun önerisiyle kendi bilgini beraber kullan, ilk baslarken kilosuna gore yarim fln basla istersen, butun cocuklar standart degilki bi gozlemle sonra doktorun dedigi doza cikarirsin istersen, ben olsam öyle yapardim yani
Hangi suruplari ve kremleri verdi acaba?
Kremin biri bepantholun bi kremi, biri de eumovate pomad diye. Bunu araştırdım kortizonlu kremmiş. Son çare alırım onu da gerek yok kortizona.
Verdiği demir de Ferromixin. İçeriğinde folik asit a vitamini vs de var. Polivit de de var a vitamini. Sanırım mamada da var. A vitamini fazlalığı sıkıntı diye biliyorum. Eşimde sen hesapla ona göre dengele diyor senin dediğin gibi