2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Kizlar bu hem bizim menumuz hem de bebişin menusu.yayla corbasi şuan tuzsuz,kiymali kuru dolma da biber salçasi kullandim tuz fazla degil ama yine de var biraz ruz tabi.bide erik,kayisi ve ayva karişik hoşaf vaaar:)
Abooo kız kaçırmışım bunu maşaallahhh ellerin dert görmesin nelerde varr 🙈🙈

sweetgirlcandy sweetgirlcandy püüü
@zzekta1 püüü
L lyss püüü
1mrw 1mrw püüü

Yemeklerr nerdaaaaağğğğğ başka kim vardı onlarada tüküremmmmm🤔🤔
yaa ben cekiyorum da yazmaya firsatim olmuyor 😂
kahvaltida elmali muzlu omlet yaptim oglusuma ama ben yedim gibi bisey oldu 😂 yumurtayi yesin diye nasi verecegimi sasirdim 😒
oglen yine kereviz yedi dunden kalan. aksama da kofte makarna yogurt armut 😬
bu arada bizim 4 dişimiz birden çıktı. oğlum durdu durdu patlattı valla 😂

Eklentiler

• 6A32687A-4DC1-4A89-885D-DF76474D7DCB.jpeg
    6A32687A-4DC1-4A89-885D-DF76474D7DCB.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 38
  • 25E64A2E-BEC8-4B61-B6FE-8B396B1566BA.jpeg
    25E64A2E-BEC8-4B61-B6FE-8B396B1566BA.jpeg
    99,4 KB · Görüntüleme: 35
yaa ben cekiyorum da yazmaya firsatim olmuyor 😂
kahvaltida elmali muzlu omlet yaptim oglusuma ama ben yedim gibi bisey oldu 😂 yumurtayi yesin diye nasi verecegimi sasirdim 😒
oglen yine kereviz yedi dunden kalan. aksama da kofte makarna yogurt armut 😬
bu arada bizim 4 dişimiz birden çıktı. oğlum durdu durdu patlattı valla 😂
Ayyyciddimisinn altmı üstmü diş

hepsi birden alttan patladı valla. ateş vs olmadı çok şükür ama huysuzluğumuz tavan 😂 senin karanfilli zeytinyağından yaptım bugün, bakalım yarın sürecem. rahatlatır biraz inşallah.
Surüyorum bende rshatlatıyordu
4tane altta bide aboovvvv
Benim 2tane var büyüyo dahada 😂

Jou Jou Canımcım bugün kaynanadayim sabahtan geldik tum gun mobilya baktik aksamda yemek telasi çay ıvır zıvır hic bakamadim. Bebiskom guzel kahvalti yapti ama ara öğun ve aksam yemedi sayilir sütlaç verdim bide azicik arpa sehriye corbasi aksam okadarcik 🩷

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ya kolay gelsin kuzum çok uğraşma bi tatlı bi tuzlu yeter ya.
Zaten biri gelecekse en az iki gün gerekiyor bize 🙈

Ay kuzu şükür atlattım vallahi baya yorulmuşum sagolsun çok şekerler gelirken onlarsa bisiler yapmış
Migrenim tuttu midem yanıyor n dokundu anlamadım dünden beri ben fenayım
Bugun kızın kulağına baktırdık geniz akıntısı durmuyor antibiyotik verdi ağzımızdan ilaci ariyoruz diye igne menenjit asisinida yapamadık bugun eşimin d günü diye dışarı yemeye ciktik kustu agladi iğne dokundu diyepanjk oldum

Ay kuzu şükür atlattım vallahi baya yorulmuşum sagolsun çok şekerler gelirken onlarsa bisiler yapmış
Migrenim tuttu midem yanıyor n dokundu anlamadım dünden beri ben fenayım
Bugun kızın kulağına baktırdık geniz akıntısı durmuyor antibiyotik verdi ağzımızdan ilaci ariyoruz diye igne menenjit asisinida yapamadık bugun eşimin d günü diye dışarı yemeye ciktik kustu agladi iğne dokundu diyepanjk oldum
Çok geçmiş olsun cnm. Bizde de kulak iltihabında antibiyotik içerken çok feci kusmuştu hiç unutamıyorum :KK43: bir de siz tabiki daha iyi bilirsiniz ama antibiyotik alırken probiyotik takviyesi veriyor doktorlar biz kullanmıştık 🥰

sweetgirlcandy sweetgirlcandy püüü
@zzekta1 püüü
L lyss püüü
1mrw 1mrw püüü

Yemeklerr nerdaaaaağğğğğ başka kim vardı onlarada tüküremmmmm🤔🤔
Yoooh😂
Kızlar yazan oldu mu bilmiyorum yarın e bebekte oyuncaklar indirimdeee🥳🥳
Hemen kaptım hepsiburadadan😂 premium üyeyseniz ordan alın kargo bedava oluyor🤭
Migrosta bezlerde 2. %60 indirim var kızlar
Prima uygun ama sleepy ebebek indiriminde çok daha uygundu😂
İyiyim canikom sen nasılsın. Kızı Ankaraya doktora götürdük. Kilo aldıracam ben iştahını açacam dedi doktor 🤭 kan verdik yumurta ve süt alerjisine bakılacak

Ruşeym ve labneli omlet
Karadut özü
Eki Görüntüle 3202482

Elmalı yumurtasız pankek ve ceviz pekmez

Kahvaltımizzzzzz

Eki Görüntüle 3202486

Evet dut pekmezi canım 1 kaşık veriyorum her sabah içine ceviz rendeliyorum bir tane. Pankekin ikisini ve diğerleri yedi 😍
Kızlar siz pankeki bölmeden eline verip mi yediriyorsunuz yoksa vermeden önve minik minik parcalaiyor musunuz? Un olarak buğday unu mu kullanıyosunuz?

X