- 13 Kasım 2020
- 1.226
- 2.196
-
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #98.301
Kizzzz küsme darılma hemenTamam kızlarr sakinnn oluunnnnn 4 4 lük sizsinizzzz iyiki bi 3 dedim hepiniz suratıma 4 4 diyonuzz yeter baaaağğğ ben gidiyorummmm
Bidaha indirimleri haberdar etmeyeceeemmmm
Maşallah kuzuyaEh cokta degil boyumuzda uzun biraz teyzesi
Hayırlısı olsun yerleşme kanamasımı acaba test felan yapmadınmı2 gün gecikti kahverengi lekelenme oluyor başka gelen giden yok
Aranızda halledersiniz bi süre yohummmKaşarlı pankek, pekmez ceviz, avokado yumurtaJou sweetgirlcandy nerde bu millet başka etiketlenmek isteyen söylesin eheheh
Eki Görüntüle 3201035
Aranızda halledersiniz bi süre yohummm
Uzdünuz dün beniiiAaa neden yoksunnnnnn
Hayırlısı olsun yerleşme kanamasımı acaba test felan yapmadınmı
Uzdünuz dün beniii
Ohhh afiyet olsun. Bunların hepsini yiyor muKaşarlı pankek, pekmez ceviz, avokado yumurtaJou sweetgirlcandy nerde bu millet başka etiketlenmek isteyen söylesin eheheh
Eki Görüntüle 3201035
Oyyy kuzuma yerim ya masallahTeyzeleri oğluş artik yatağinda,koltukta siralayabiliyo:)
Bugunlerde en sevdiği hareket bu ayaga kalkinca cok mutlu oldu sıpa:)Oyyy kuzuma yerim ya masallah
Evet benimkine bolOndandır kuzum
Güneş güneş bu kilolardayken molfix 4 tam oluyordu
Kiz ek gida yedirme stresinden kurtulursun ne guzel işte.aksam eve gelmesini bekle eşinin yedirmesi için rutin haline gelsin bu:)Yulaf ezmesi ceviz muz keciboynuzu özü ve labne yaptim yemedi yine bizle kahvaltiya oturdu tereyagli yumurta peynir zeytin seker domates yedi bu cocuk babasi yedirdiben bu ek gıda isini yapamadim adam benden daha yetenekli sofrada ne varsa yedirdi
Valla benimkide beni tutarak ayakta duruyor kıkırkıkırBugunlerde en sevdiği hareket bu ayaga kalkinca cok mutlu oldu sıpa:)
Kiz ne oldu okuyamadim gecmis sayfalari sıkıntı nedir:))Evet benimkine bol
Oyle yapayim olmadi baya baya pütürlü yedirdi domatesi ezdi zeytinle sadece onu parca parca verdi sert diye peyniri yumurtayi parca parca verdi okadar mutlu oldumki ıhlamur yapmistim icsin diye babasi cay icirdi ihlamura dönüp bakmadi sekersiz cayi daha cok sevdi şok oldum inankiKiz ek gida yedirme stresinden kurtulursun ne guzel işte.aksam eve gelmesini bekle eşinin yedirmesi için rutin haline gelsin bu:)
Bundan sonra o stres babanindir:))Oyle yapayim olmadi baya baya pütürlü yedirdi domatesi ezdi zeytinle sadece onu parca parca verdi sert diye peyniri yumurtayi parca parca verdi okadar mutlu oldumki ıhlamur yapmistim icsin diye babasi cay icirdi ihlamura dönüp bakmadi sekersiz cayi daha cok sevdi şok oldum inanki