2022 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Tamam kızlarr sakinnn oluunnnnn 4 4 lük sizsinizzzz iyiki bi 3 dedim hepiniz suratıma 4 4 diyonuzz yeter baaaağğğ ben gidiyorummmm
Bidaha indirimleri haberdar etmeyeceeemmmm
Kizzzz küsme darılma hemen
Bu arada ben son iki seferdir en uygun primayi Carrefourse nin online marketinden alıyorum. Oraya da bakın derim alacağınız zaman.

Yulaf ezmesi ceviz muz keciboynuzu özü ve labne yaptim yemedi yine bizle kahvaltiya oturdu tereyagli yumurta peynir zeytin seker domates yedi bu cocuk babasi yedirdi ben bu ek gıda isini yapamadim adam benden daha yetenekli sofrada ne varsa yedirdi

Eklentiler

• 20230202_095942.jpg
    66,8 KB · Görüntüleme: 47
Kiz ek gida yedirme stresinden kurtulursun ne guzel işte.aksam eve gelmesini bekle eşinin yedirmesi için rutin haline gelsin bu:)

Kiz ek gida yedirme stresinden kurtulursun ne guzel işte.aksam eve gelmesini bekle eşinin yedirmesi için rutin haline gelsin bu:)
Oyle yapayim olmadi baya baya pütürlü yedirdi domatesi ezdi zeytinle sadece onu parca parca verdi sert diye peyniri yumurtayi parca parca verdi okadar mutlu oldumki ıhlamur yapmistim icsin diye babasi cay icirdi ihlamura dönüp bakmadi sekersiz cayi daha cok sevdi şok oldum inanki

Bundan sonra o stres babanindir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…